α

α

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010

Για να μην ξεχνιόμαστε Φρίτσηδες!

Το προχθεσινό κατάπτυστο λιβελογράφημα του Γερμανικού περιοδικού Focus ξεπέρασε κάθε όριο πρόκλησης. Δεν φθάνει, που υβρίζει με τον χειρότερο τρόπο τους Έλληνες, λέγοντάς τους απατεώνες και χίλια δυο άλλα κοσμητικά και απαξιωτικά αλλά τολμάει να πιάνει στο στόμα του την ένδοξη Ελληνική ιστορία, επιχειρώντας να την κηλιδώσει. Ποιοί; Αυτοί, οι οποίοι εάν δεν ήταν οι Έλληνες θα έτρωγαν ακόμη και σήμερα βελανίδια πάνω στα δέντρα! Σαν τους πιθήκους.... Ε λοπόν, έως εδώ Φρίτσηδες! Όλα έχουν κάποια όρια!

Αμέτρητες φορές έχω πει την γνώμη μου για την...ποιότητα των Ελληνικών Κυβερνήσεων, ιδιαίτερα από την μεταπολίτευση και ύστερα. Αντί να φροντίσουν για το γενικό καλό, ως όφειλαν, φρόντιζαν για τα...δέοντα των ημετέρων, κατασπαταλώντας κονδύλια αρκετές φορές και μέσα από Ευρωπαϊκά προγράμματα. Είχαν οδηγήσει τον Ελληνικό λαό στο να βιώνει μιαν επίπλαστη ευδαιμονία με δανεικά, «αρμέγοντας» την Ευρώπη, η οποία όμως αυτό το...ενεθάρρυνε. Το γιατί θα σας το εξηγήσω σε λίγο. Αλήθεια όμως, ποιά Ευρώπη, φίλοι μου;

Τί εστί η συγκεκριμένη οντότητα, η οποία καλείται Ευρωπαϊκή Ένωση; Πρακτικά απολύτως τίποτε. Πρόκειται για ένα...μόρφωμα, το οποίο στοχεύει σε μιαν οικονομική και εμπορική ένωση των κρατών μελών του, ούτως ώστε το ένα κράτος να κοιτάει πώς να βγάλει το μάτι του άλλου! Διότι εάν η Ευρώπη ήταν ένας ενιαίος διακρατικός φορέας, μια Αυτοκρατορία με απτά και καθορισμένα σύνορα τότε πολύ απλά θα διέθετε δικό της στρατό και δεν θα είχε εξουσιοδοτήσει εν λευκώ την υπεράσπιση της επικράτειάς της στο NATO, δηλαδή στις Η.Π.Α. Μήπως δεν την αφήνει ο μπάρμπα-Σαμ;

Μόνο σε αυτήν την περίπτωση η Ε.Ε θα μπορούσε να εγγυηθεί τα σύνορα της χώρας μας, (που είναι βεβαίως και δικά της σύνορα) η οποία...κατοικοεδρεύει στην ζώνη της φωτιάς των Βαλκανίων, βιώνοντας στο πετσί της καθημερινά τους κινδύνους, που ελλοχεύουν από την δράση διαφόρων καλοθελητών, οι οποίοι εποφθαλμιούν τα κυριαρχικά της δικαιώματα και δεν εννοώ μόνο την Τουρκία. (Τσάμηδες κ.ο.κ.). Ακριβώς λοιπόν επειδή η Ευρώπη δεν δύναται να εξασφαλίσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, αναγκάζεται ο Ελληνικός λαός να πληρώνει την...νύφη των εξοπλισμών, καταθέτοντας τον ιδρώτα του για να αγοράζει η χώρα μας Γαλλικά Μιράζ, Γερμανικά Eurofighters και Ολλανδικές φρεγάτες! Χθες διάβασα, ότι το 13% των Γερμανικών εξαγωγών όπλων διοχετεύτηκε στην Ελλάδα! Κακοπέσατε Φρίτσηδες έτσι;

Η Ελλάς χάνει σε καθημερινή βάση αρκετά σημαντικό ποσοστό των κερδών από τον τζίρο των πολυεθνικών εταιρειών, οι οποίες έχουν κυριολεκτικά εξαφανίσει τα ντόπια μικρομάγαζα και αλώσει την τοπική μας οικονομία, μην βρίσκοντας οξυγόνο να ανασάνει! Κατά συνέπεια το χρήμα, αντί να παραμείνει εντός των συνόρων για να ανακυκλωθεί και να κινηθεί η Ελληνική αγορά, περνώντας απ’ τον έναν επαγγελματία στον άλλον, τουναντίον διοχετεύεται συνεχώς έξω για την Γερμανία, την Γαλλία, την Σουηδία...Ακριβώς, όπως συμβαίνει και με το συνάλλαγμα των λαθρομεταναστών. Αυτές οι δύο συγκεκριμένες εκροές χρήματος, οι δύο μόνιμες οικονομικές μας αιμορραγίες, αποβαίνουν σε μακροπρόθεσμη βάση υπερπολλαπλάσιες τόσο του ελλείμματος την χώρας μας όσο και όλων των δανεικών, που έχουμε λάβει κατά το παρελθόν και θα μπορούσαν, εάν σταματούσαν να υφίστανται, να δώσουν νέα πνοή στην Ελληνική οικονομία, οδηγώντας την στην ανάκαμψη. Ζημιωμένοι είστε λοιπόν Φρίτσηδες;

Μιας και έκανα λόγο για οικονομία (δυστυχώς όμως δεν είδαμε και καμιά...αποταμίευση, όπως γράφαμε παλιά στο Δημοτικό αλλά μάλλον εκταμιεύσεις λαμβάνουν χώρα) δεν θα ήταν...πρέπον να μην αναφερθώ στο ενιαίο Ευρωπαϊκό μας νόμισμα, την...κορωνίδα των νομισμάτων, το καμάρι της Ευρώπης (φτου να μην το ματιάσουμε καλέ) το γνωστό και μη εξαιρετέο Ευρώ! Για θυμίστε μου όμως, πόσο στοιχίζει ένας καφές; 3,5 με 4 Ευρώ θα μου πείτε, αναλόγως πού θα τον...πιούμε! Πόσο αντιστοιχεί αυτό σε δραχμές; Αρκετά πάνω από ένα χιλιάρικο. Μου επιτρέπετε να σας θυμίσω κι εγώ με τη σειρά μου, τί αγοράζαμε με ένα χιλιάρικο κατά το παρελθόν; Μήπως το κρέας της...εβδομάδας ολόκληρης;

Και τί κερδίσαμε λοιπόν με αυτό το τόσο ακριβό νόμισμα; Θα σας πω. Πετύχαμε να μειώσουμε την ανταγωνιστικότητα των Ελληνικών προϊόντων και να τα εξαφανίσουμε από την διεθνή αγορά επειδή πολύ απλά είναι πανάκριβα! Πηγαίνετε στην Νέα Υόρκη και έτσι και βρείτε Ελληνική φέτα σε κάποιο super market εγώ θα φύγω τώρα αμέσως και θα πάω να την...αγοράσω από κει! Η Ελλάς έχει μειώσει τις εξαγωγές της στα 8 δις. ενώ οι εισαγωγές της ανέρχονται στα 28! Ήμασταν που ήμασταν η χώρα, η οποία δεν παράγει ούτε... πατίνι, ε ήρθε κι έδεσε το γλυκό!

Το Ευρώ κατά συνέπεια, δεν ήταν τίποτε άλλο από το τυράκι στην ποντικοπαγίδα, ούτως ώστε οι «άσπονδοι» φίλοι μας Ευρωπαίοι να μας δίνουν φτηνά δανεικά! Αυτή είναι η όλη ιστορία! Γι’ αυτό έγραψα παραπάνω, ότι ουσιαστικά η Ε.Ε. ενεθάρρυνε αυτήν την χορήγηση δανείων. Δάνεια βεβαίως, τα οποία στη συνέχεια τα έπαιρναν πίσω με υπερπολλαπλάσια κέρδη αναλαμβάνοντας τους στρατιωτικούς μας εξοπλισμούς, χτίζοντας τα αεροδρόμιά μας, ελέγχοντας τις τηλεπικοινωνίες μας, κ.ο.κ. Είναι το...ειρηνικό ανάλογο με πανομοιότυπο...outcome (αφού ομιλούμε για...βαρβάρους είπα να αφήσω και εγώ το...βαρβαρικό μου) του πολέμου των Η.Π.Α. με την Σερβία, όπου αφού έκαναν την χώρα...καλοκαιρινή, στη συνέχεια την έχτισαν απ’ την αρχή μοιράζοντας την στις πολυεθνικές τους εταιρείες, έχοντας βέβαια τοποθετήσει στην εξουσία της χώρας μια Κυβέρνηση-μαριονέτα της αρεσκείας τους. Μήπως σας θυμίζει κάτι, το όλο...σκηνικό; Αυτή δεν είναι η πραγματικότητα Φρίτσηδες;

Μιλώντας ειδικά για την Γερμανία, ποιός μπορεί να ξεχάσει το γεγονός, ότι ακόμη...περιμένουμε τις πολεμικές αποζημιώσεις του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, για να μην αναφερθώ στους θανάτους και στα εγκλήματα, τα οποία διεπράχθησαν απ’ τους Ναζί την περίοδο της Κατοχής. Εγκλήματα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και ουκ ολίγες κλοπές Ελληνικών αρχαιοτήτων, της Ελληνικής πολιτιστικής μας κληρονομιάς, την οποίαν τα εγγόνια αυτών των βάρβαρων τόλμησαν να πιάσουν στο στόμα τους!

Επειδή συνεπώς απεπειράθησαν να προσβάλλουν την Ελληνική ιστορία, αυτοί, οι οποίοι, όπως διάβαζα λίαν προσφάτως, έχτισαν λέει ένα μουσείο έξω από μια Γερμανική πόλη επειδή κάτι αρχαιολόγοι ανεκάλυψαν εκεί ένα...καρφί από ένα Ρωμαϊκό στρατόπεδο, που υπήρχε εκεί κοντά, (!) θα ήθελα να θυμίσω το πώς ακριβώς έφθασε ή μάλλον μεταλαμπαδεύτηκε στην Γερμανία αυτό, που σήμερα ονομάζουμε Δυττικός πολιτισμός, τον οποίον και θαυμάζουμε, νιώθωντας αρκετά...κολακευμένοι, όταν μας αποκαλούν Ευρωπαίους! Για ακούστε το διότι, όπως έχω ξαναπεί επιβάλλεται κάποια στιγμή να αποκαταστήσουμε τις ιστορικές αλήθειες.

Μετά την πτώση και την κατάλυση της Δυττικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας από τις συνεχείς επιδρομές Γερμανικών φύλων, όπως Φράγκοι, Βησιγότθοι, Οστρογότθοι, Βάνδαλοι, Λογγοβάρδοι, κ.λ.π., πο οποίοι έτρωγαν ο ένας τον άλλον, ο πολιτισμένος ΕλληνοΡωμαϊκός κόσμος διεσώθη από την σθεναρή αντίσταση και επιβίωση της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, η οποία στην συνέχεια εξελληνίστηκε πλήρως και έδωσε το Βυζάντιο. Ένα πολύ έξυπνο τέχνασμα, το οποίο υιοθετούσαν οι Βυζαντινοί Αυτοκράτορες για να εξασφαλίζουν την ειρήνη στα σύνορα της Αυτοκρατορίας τους ήταν το εξής: Πάντρευαν τις Ελληνίδες πριγκίπισσες με ηγεμόνες των διαφόρων βαρβαρολαών για λόγους καθαρά πολιτικής σκοπιμότητας, ούτως ώστε οι τελευταίοι να αποκτήσουν πολιτικές επαφές και πρόσβαση στο μεγάλο Βυζαντινό κράτος, εγγυούμενοι την ηρεμία και την γαλήνη στην Βυζαντινή Αυτοκρατορία.

Οι Βυζαντινές πριγκίπισσες όμως σαφώς και δεν πήγαιναν μόνες τους! Ποιά πριγκίπισσα θα εγκατέλειπε την υπερπολυτελή ζωή των ανακτόρων, με τα λουτρά, τις ανέσεις και τον πλούτο για να πάει να κατοικήσει στις...λασποκαλύβες ή να δεχθεί να...αποποιηθεί τα μετάξια και τα βελούδα και να φορέσει αρκουδοδέρματα! Γι’ αυτό το λόγο συνοδεύονταν από πλήθος Ελλήνων επιστημόνων, τεχνικών, αρχιτεκτόνων, ζωγράφων, νομικών, ιατρών κ.λ.π. δηλαδή από ένα δείγμα της τεχνολογίας και του πολιτισμού της εποχής. Με αυτόν τον τρόπο, οι παραπάνω βαρβαρολαοί άρχισαν και εξεπολιτίζοντο εν μέρει, ερχόμενοι σε επαφή με τον Ελληνικό πολιτισμό.

Αυτό ακριβώς έγινε και στην Γερμανία. Ο Ιωάννης Τσιμισκής συνήνεσε για πολιτικούς λόγους στον γάμο του Όθωνος Β’ μετά της πριγκίπισσας Θεοφανούς. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι αρχιτέκτονες της Θεοφανούς ήταν οι δημιουργοί του ονομαζόμενου «γοτθικού ρυθμού» στα νέα ανάκτορα που έχτισαν στην Γερμανία. Ο Γοτθικός ρυθμός δεν είναι τίποτε άλλο από Βυζαντινός περισσότερο μυτερός για να γλυστρούν τα χιόνια!

Από τον γάμο της Θεοφανούς με τον Όθωνα Β’ γεννήθηκε ο Όθων Γ’, ο οποίος λόγω του θανάτου του πατέρα του ανήλθε στον θρόνο σε ηλικία μόλις 3 ετών με Αντιβασσίλισα την μητέρα του, η οποία ουσιαστικά εκυβέρνησε την Γερμανία (972-983 μ.Χ.) την οποίαν και εξεπολίτισε, όπως παραδέχεται ο Γερμανός ιστορικός Φ. Σλόσσερ. Δίχως την Θεαφανώ το λοιπόν, οι Γερμανοί θα ήταν ακόμη πελεκυφόροι βάρβαροι! Άλλωστε, τον πολιτιστικόν ρόλο της Ελληνίδος πριγκίπισσας εξήρε και ανεγνώρισε με τον πλέον επίσημο αλλά και επιστημονικό τρόπο ο τέως Πρόεδρος της Γερμανίας, Φον Βαϊτσαίκερ, (ταγματάρχης των SS παρακαλώ) ο οποίος την 9η Οκτωβρίου 1992, ομιλών στην Ακαδημία των Αθηνών ετόνισε ότι «ο πολιτισμός μετεδόθη τον 10ον αιώνα στην τραχειά Γερμανία από την Βυζαντινή πριγκίπισσα Θεοφανώ».

Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε Φρίτσηδες...Διότι δίχως την δική μας παρουσία δεν θα ήσαασταν καν άνθρωποι. Διότι ο Ελληνισμός είναι ο εξανθρωπισμός όλων των υπόλοιπων λαών και η συνείδηση της ανθρωπότητας! (Κατάλαβες κ. Δραγώνα; Τα ενεπέδωσες όλα τα παραπάνω ή επιθυμείς να σε διδάξω περισσότερο;)

Και κάτι τελευταίο. Το σύμβολο της Γερμανικής Αυτοκρατορίας επί Χίτλερ, το διασημότερο σύμβολο του Γερμανικού έθνους, δεν είναι παρά...Ελληνικό. Η ναζιστική σβάστικα είναι η περίφημη ιερά τετρακτίς, ένα Ελληνικότητο σύμβολο, το οποίο χάνεται στην αχλύ του χρόνου, όπως ο Μαίανδρος. Το συναντούμε στους Πελασγούς, στους Μυκηναίους, στην Τροία ενώ αργότερα το χρησιμοποίησε ο Πυθαγόρας και στη συνέχεια οι Ινδουιστές.
Αυτά κύριοι Γερμανοί. Όπως είπα και στην αρχή, οι παρελθούσες Ελληνικές Κυβερνήσεις έχουν δώσει στην Ευρώπη πάμπολλα δικαιώματα λοιδωρίας, περνώντας προς τα έξω μιαν κάκιστη εικόνα της Ελληνικής κοινωνίας. Όμως η Ελλάς δεν είναι το ραγιαδικό νεογραικυλικό κατεστημένο, το οποίο χρόνια τώρα την κυβερνά, απομιζώντας τον φορολογόυμενο Ελληνικό λαό αλλά ο ίδιος ο λαός αυτός. Ένας λαός όμως, που φέρει και αυτός τας ευθύνας του, εγκρίνοντας με την ψήφο του την κατάντια, στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω, ότι έχουν ωριμάσει προ πολλού οι συνθήκες για την απόκτηση ενός νέου είδους πολιτικού αισθητηρίου και για την μετάβαση σε έναν καινούριο, νέου ήθους πολιτικό πολιτισμό. Ίδωμεν...


"Οι Έλληνες είναι δάσκαλοί μου"
Ι. ΓΚΑΙΤΕ
(επιστολή στον υιό του Αύγουστο, 5-7-1815)


"Στην αρχαία Ελλάδα έζησαν άνθρωποι όμοιοι με τους Θεούς"
ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΙΝΚΕΛ (Γερμανός αρχαιολόγος)
(Ιστορία της τέχνης της αρχαιότητος)


"Ο ανθρώπινος πολιτισμός είναι δημιούργημα του Ελληνικού πνεύματος"
ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ
(Ο Αγών μου)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails