α

α

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Μέρος Β')

Ας ταξιδέψουμε τώρα πίσω στον χρόνο κι ας μεταφερθούμε σε εποχές ηρώων, οι οποίοι πολεμούν σαν Έλληνες σύμφωνα με τον Τσόρτσιλ. Μόνο που τότε, εκείνοι οι αντρειωμένοι, είχαν και τις δύο παραπάνω ιδιότητες. Ήσαν και αληθινοί ήρωες και γνήσιοι Έλληνες! Γυρίσαμε στην περίοδο του Τρωικού πολέμου και αντικρίζουμε τον Αίαντα να προσπαθεί να πείσει τον Αχιλλέα να ξεχάσει τον θυμό του και να λύσει την φιλονικία με τον Αγαμέμνονα, επανερχόμενος στην μάχη εναντίον των Τρώων. Ο Αχιλλέας αφού αρνείται πεισματικά, του απαντά σε ελεύθερη μετάφραση τα εξής: «Να ξέρεις Αίαντα, πως η οργή μου είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Δεν βλέπεις τί μου έκανε αυτός ο άνθρωπος; Δεν φτάνει που με εξύβρισε με τον χειρότερο τρόπο, δεν φτάνει που μου πήρε την Βρισηίδα, δεν φτάνει που πήγαμε να’ ρθούμε στα χέρια...εμ, να με πει και μετανάστη;!!!!!»

Παρακαλώ; O Αγαμέμνονας τον απεκάλεσε «μετανάστη» και αυτό το γεγονός και μόνο απετέλεσε την χειρότερη προσβολή για τον Αχιλλέα. Ρίξτε μια ματιά στην Ιλιάδα, η οποία έπρεπε να είναι το Ευαγγέλιο όλων ημών των Ελλήνων, όπως ακριβώς ήταν και για τον Μέγα Αλέξανδρο, στον οποίο στάθηκε οδηγός, προσδίδοντάς του το όραμα για να αποκτήσει το όνομά του εκείνη την υπερκόσμια λάμψη, η οποία ακτινοβολεί, χιλιάδες χρόνια μετά, στα μάτια του τοπικού πληθυσμού, όταν αναφέρονται στον Ισκαντάρ τους! Αυτό ακριβώς διακρίνει τον Αλέξανδρο από όλους τους υπόλοιπους κατακτητές. Tο ότι οι λαοί, τους οποίους κατέκτησε τον θεωρούν ακόμη και σήμερα, ως Θεό, προστάτη και κυβερνήτη τους...

Και βεβαίως δεν είναι μόνο ο Όμηρος αλλά το σύνολο των αρχαίων Ελλήνων σοφών, οι οποίοι εκφράζονται περιφρονητικά για τους λαθρομετανάστες της τότε εποχής. Για να μην σας κουράσω θα αναφερθώ μόνο στον Ισοκράτη, ο οποίος τόσο πολύ έχει διαστρεβλωθεί από τους σημερινούς γραικύλους της θολοκουλτουρας, όπου χωρίς όχι μόνο να τον μελετήσουν, αλλά χωρίς να τον έχουν διαβάσει καν, έχουν απομονώσει μια φράση του δια την...ημετέραν παιδείαν! Λοιπόν για να τελειώνει η...παραμύθα, θα πρέπει κάποια στιγμή να αποκαταστήσουμε την ιστορική αλήθεια. Το χρωστάμε στους προγόνους μας, μα πιο πολύ στον ίδιο μας τον εαυτό! Ο Ισοκράτης ήταν ο υπέρμαχος της μεγάλης ιδέας της απελευθέρωσης των Ελληνικών πόλεων της Μικράς Ασίας από τον Περσικό ζυγό και έκανε το παν, ούτως ώστε αυτή η ιδεά να λάβει σάρκα και οστά, συντάσσοντας πλήθος επιστολών στον Φίλιππο Β’ τον πατέρα του Μ. Αλεξάνδρου για να εκστρατεύσει στην Ασία.


Θεωρείται βέβαιο, ότι εάν ο Φίλιππος δεν εδολοφονείτο από τον Παυσανία θα έκανε αυτό, που τελικά έπραξε ο γιος του Αλέξανδρος και αυτό, που ετόλμησε λίγα χρόνια πιο πριν, με λαμπρά στην αρχή αποτελέσματα, ο Σπαρτιάτης βασιλέας Αγησίλαος (ο οποίος ακριβώς όπως και ο Αλέξανδρος δεν έχασε ποτέ μάχη κι ας ήταν ο ίδιος κουτσός!!!) αλλά που αναγκάσθηκε να επιστρέψει απ’ την Ασία αφού όλες οι υπόλοιπες Ελληνικές πόλεις-κράτη συνασπίστηκαν εναντίον του με το...αζημίωτο του Περσικού χρυσού! Αυτοί ήμασταν μια ζωή εμείς οι Έλληνες...

Όταν μάλιστα, ο Αγησίλαος επέστρεψε στην Ελλάδα και αφού συνέτριψε (για την πλάκα του) Αθηναίους, Βοιωτούς, Κορινθίους και όλους τους άλλους Έλληνες είπε το εξής εκπληκτικό: «Με νίκησαν 20.000 Πέρσες τοξότες», εννοώντας τα Περσικά χρυσά νομίσματα, που είχαν σαν έμβλημα τον τοξότη! Είχε τόσο πολύ στενοχωρηθεί που αναγκάσθηκε να πολεμήσει και να σκοτώσει συμπατριώτες του, που μετά την μάχη της Κορώνειας άρχισε και έκλαιγε βλέποντας γύρω του τα πτώματα των νεκρών Ελλήνων ενώ μόλις συνήλθε δείχνοντάς τους μονολογούσε: «Δεν θα ήταν καλύτερα εγώ και όλοι αυτοί να ενωνόμασταν και να πολεμούσαμε τους βαρβάρους;»

Ο Ισοκράτης θεωρεί τον πόλεμο εναντίον των βαρβάρων κάτι το τελείως φυσιολογικό και άρρηκτα συνδεδεμένο με το DNA του Έλληνα. «Τοις μεν βαρβάροις πολεμειν, τους δ’ Έλληνας ευεργετειν».
Ισοκράτης («Παναθηναϊκός» ιε, 48).

Πιο κάτω, λίγο πριν το τέλος του «Παναθηναϊκού» ο Ισοκράτης δίνει τον ορισμό του...ιμπεριαλιστικού πολέμου (κι όμως έτσι είναι ψευτοαριστεροί αστράτευτοι διεθνιστούληδες). Εξηγεί, πως αποτελεί εθνική αναγκαιότητα να εκστρατεύσουν οι Έλληνες στην Ασία και να μεταφέρουν τον πλούτο των Περσών στην Ευρώπη, παρακαλώ! Άκουσον άκουσον! Καλέ ο Ισοκράτης τα' πε αυτά; Α να χαθεί ο παλιοϊμπεριαλιστής!!! (Να του ζητήσω συγγνώμη από εκεί ψηλά, που είναι και γελάει με τα χάλια μας...)

Είναι...καρατσεκαρισμένο, πως στον αρχαίο Ελληνικό κόσμο πιο εύκολα θα εντοπίσουμε...βελόνα στα άχυρα παρά κάποιο έτος, στο οποίο δεν θα διεξήγοντο μάχες. Και όταν οι Ελληνικές πόλεις-κράτη δεν πολεμούσαν με τους βαρβάρους τότε πολύ απλά πολεμούσαν...μεταξύ τους! Το γεγονός αυτό απονέμει στους Έλληνες το...αγαλματίδιο του πιο φιλοπόλεμου λαού στον κόσμο! Ακόμα και στις Τριακοντούτεις σπονδές (ήταν μια σύντομη περίοδος ειρήνης κατά την διάρκεια της οποίας χτίστηκε ο Παρθενώνας) οι ένοπλες συγκρούσεις δεν έλειπαν. Ο ίδιος ο Παρθενώνας αποτελεί ένα πολεμικό μνημείο, έχοντας στραμμένο τον άξονά του προς την Σαλαμίνα για να τιμήσει τους νεκρούς της σημαντικότερης ναυμαχίας όλων των εποχών. Να υποθέσω, πως δυστυχώς τα παραπάνω δεν τα διδαχτήκατε σε κανένα σχολείο...


Γιατί όμως αυτή η αναφορά μου στην αρχαιότητα; Και στο φινάλε, γιατί να μας νοιάζει τόσο πολύ τί έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες; Διότι πολύ απλά, είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι φίλοι μου. Δεν υπάρχουν αρχαίοι και νέοι Έλληνες. Υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν Έλληνες και βάρβαροι! Γονιδιακά και πνευματικά! Έλληνες και...Μισέλληνες! (Θυμηθείτε τον Εφιάλτη...) Απλά στις μέρες μας, σχεδόν οι μισοί Έλληνες είναι Μισέλληνες! Το έχω πει και θα το λέω μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα μου. Ο Ελληνικός λαός είναι ο μοναδικός αρχαίος λαός, ο οποίος επεβίωσε από καταβολής κόσμου έως και σήμερα σε αντίθεση με τους υπολοίπους (αρχαίοι Αιγύπτιοι, Ρωμαίοι, Μάγιας κ.λ.π.) οι οποίοι έχουν όλοι εξαφανισθεί! Αυτό μας διδάσκει η ιστορία αλλά ταυτόχρονα αποδεικνύεται πλέον με την βοήθεια σύγχρονων επιστημών, όπως η Γενετική.

Η Σιλβάνα Σανταχιάρα του Πανεπιστημίου της Παβία και ο Πήτερ Άντερφιλ του Πανεπιστημίου του Στάντφορντ, προϊσταντο σε μια τεράστια γενετική έρευνα, η οποία έλαβε χώρα πριν λίγο καιρό σε συνεργασία με 5 ακόμη ανεξάρτητα ερευνητικά κέντρα απ' ολόκληρο τον κόσμο. Η εν λόγω έρευνα απεκάλυψε, ότι με βάση το μιτοχονδριακό DNA, το γονιδιακό αποτύπωμα των Ελλήνων έχει κατά 67% Παλαιολιθική προέλευση αλλά και...95% Νεολιθική! Είπατε τίποτα; Δηλαδή, εδώ και 200 έως 500 χιλιάδες χρόνια είμαστε ο ίδιος λαός! Οι ίδιοι άνθρωποι κατοικούν στον γεωγραφικό χώρο, που ονομάζεται Ελλάς! Μα θα μου πείτε, τόσοι και τόσοι «βαρβαρολαοί», οι οποίοι πέρασαν απ’ την χώρα μας είτε ως κατακτητές είτε ως λαθρομετανάστες δεν έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους; Ναι, αυτοί ήρθαν. Πέρασαν από εδώ αλλά δεν...κόλλησαν! Κάποιες λίγες προσμίξεις έγιναν. Αυτές όμως αφομοιώθησαν.

Η συγκεκριμένη έρευνα, εξήτασε και άλλες παραμέτρους, τους οποίους για να αναλύσω επαρκώς θα χρειάζονταν να γράψω...βιβλίο! Ενδεικτικά αναφέρω, ότι η γενετική συνεισφορά των Ελλήνων στο χρωμόσωμα Υ (το φυλετικό χρωμόσωμα των ανδρών) των Ιταλών, έπειτα από δείγματα αίματος, που συνελέχθησαν φθάνει το 13% ενώ η γενετική συγγένεια των Ελλήνων με τους κατοίκους της Κάτω Ιταλίας ξεπερνά το 43%. Και ξαναρωτώ... Eίπατε τίποτα;

Συμπεραίνουμε κατά συνέπεια, ότι υπήρξαμε, ο αρχαιότερος λαός της Ευρώπης και κατά κύματα κινηθήκαμε σε όλες τις κατευθύνσεις, προς βορά, νότο, ανατολή και δύση «αεί κατοικούντες την αυτήν χώρα», όπως μας λέει ο Ισοκράτης. Και αυτό βεβαίως προκύπτει μέσα από καθαρά επιστημονική συνέπεια και αντικειμενικότητα αφού είναι πραγματικά εκπληκτικό, το πόσο αρμονικά...συνευρίσκονται οι επιστήμες της Ιστορίας και της Αρχαιολογίας με τις σύγχρονες Θετικές επιστήμες, όπως αυτή της Γενετικής, στην περίπτωση της αναζήτησης της προέλευσης των Ελλήνων.

Η παραπάνω ανεξάρτητη επιστημονική μελέτη, όπως και μια πληθώρα γενετικών και ανθρωπολογικών μελετών, πολύ απλά επιβεβαιώνουν την πρώτη εργασία του Άρη Πουλιανού περί απουσία προσμίξεων ξένου DNA τόσο στους Αιγαιοκρήτες όσο και στους κατοίκους της ηπειρωτικής Ελλάδος. Το συμπέρασμα μάλιστα της έρευνας του Άρη Πουλιανού (Α. Πουλιανός, 1971, 1999) είναι, ότι ο σύγχρονος πληθυσμός της Κρήτης (σε ένα δείγμα 3.000 ατόμων) και όλου του Αιγαίου μαζί με την ενδοχώρα της Θράκης και της Μ. Ασίας (δείγμα 15.000 ατόμων) έμεινε αναλλοίωτος τουλάχιστον από τη Μινωική εποχή και ανήκει στον αυτόχθονα Αιγαιακό ανθρωπολογικό τύπο. Οι μεταναστεύσεις, που έγιναν σε διάφορα χρονικά διαστήματα επέφεραν ελαφρές αλλαγές αλλά δεν άλλαξαν την μορφολογία του αρχικού τύπου. Οι επιδράσεις δεν ξεπερνούν το 1-3 % και αυτή η ομοιογένεια προδίδει πάλι το γηγενές των κατοίκων γενικότερα της λεκάνης του Αιγαίου, τουλάχιστον από την Μεσολιθική εποχή, δηλαδή πριν από 15.000 χρόνια.

Τί παρατηρούμε λοιπόν από όλα τα προηγούμενα; Παρατηρούμε ότι ο Ελληνικός λαός, το Ελληνικό γένος είχε θέσει (και αυτό σε κάθε εποχή) αρκετές ασφαλιστικές δικλείδες, οι οποίες τον βοήθησαν στο να διατηρήσει αναλλοίωτη την εθνική και φυλετική του ταυτότητα, ακόμα και σε περιόδους, όπου η Ελλάς εστέναζε κάτω απ' τον ζυγό των εκάστοτε κατακτητών. Ακόμα και στην περίοδο της Τουρκοκρατίας. Και επειδή δεν επιθυμώ καθόλου να θεωρητικολογώ θα σας δώσω ένα ακόμη απλό μα εξόχως χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Κατά τις επιδρομές των βαρβάρων λαών στην πατρίδα μας, ας πάρουμε για παράδειγμα τους Τούρκους, παρατηρούμε, πως αυτοί δεν εισέβαλαν σε έρημα και ακατοίκητα εδάφη αλλά σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, σε μεγάλα πληθυσμιακά κέντρα, όπου το Ελληνικό στοιχείο ήταν παντού. Συνεπώς, στο εύλογο ερώτημα εάν έγιναν επιμιξίες, η απάντηση δεν μπορεί να είναι άλλη από καταφατική. Ναι, έγιναν. Προσέξτε όμως τα χαρακτηριστικά αυτών των επιμιξιών.

Ένας Έλληνας δεν υπήρχε περίπτωση να παντρευτεί μια Τουρκάλα ή οποιαδήποτε άλλη...βαρβάρα, δεν γύριζε καν να την κοιτάξει. Ομοίως, καμία Ελληνίδα δεν θα νυμφεύονταν Τούρκο λόγω της φυλετικής, θρησκευτικής, μορφωτικής και κοινωνικής διαφοράς. Άρα, οι επιμιξίες ελάμβαναν χώρα από τους Τούρκους είτε δια βιασμών των Ελληνίδων είτε δια της αρπαγής τους και εγκλεισμό τους στα «χαρέμια», όπου και τεκνοποιούσαν. Σε αυτήν την τελευταία περίπτωση, τα παιδιά, τα οποία γεννιόνταν στα χαρέμια από Τούρκο πατέρα και Ελληνίδα μητέρα ενετάσσοντο στην Τουρκικήν κοινωνία και όχι στην Ελληνική. Κατά συνέπεια, απετρέπετο η νόθευση της Ελληνικής φυλής διότι το γενετικό...μπαστάρδεμα διέμενε αλλά ταυτόχρονα παρέμενε στην Τουρκική κοινωνική ζωή και εξοβελίζονταν από το Ελληνικό έθνος, το οποίο διετηρούνταν «καθαρό».

Απλά οι παραπάνω επιμιξίες ανεβίβαζαν το επίπεδο των Τούρκων. Διότι η ανώτερη Ελληνική φυλή ωφελούσε, σύμφωνα με τους νόμους της Γενετικής, τις κατώτερες φυλές των βαρβάρων. Οι μιγάδες ήταν βεβαίως υποδεέστεροι των γνήσιων Ελλήνων αλλά υπέρτεροι των γνήσιων βαρβάρων.

Στην περίπτωση τώρα των βιασμών των Ελληνίδων, συνέβαινε το εξής τραγικό: Όσο σκληρό και αν ακούγεται, οι Έλληνες εφόνευαν την βιασθείσα Ελληνίδα είτε αμέσως είτε λίγο πριν τεκνοποιήσει σκίζοντάς της την κοιλιά! Απάνθρωπο; Και όμως όχι! Και ξερετε γιατί; Διότι αυτοί οι ήρωες του 21, έθεταν την πατρίδα, ως πρώτη προτεραιότητα και την έβαζαν πάνω απ’ όλα! Ακόμα και από την ίδια τους την ζωή ή την ζωή της οικογενείας τους. Ακριβώς διότι ήσαν γνήσια τέκνα των αρχαίων Ελλήνων προγόνων τους, οι οποίοι πίστευαν, ότι «πατρός τε και μητρός και των άλλων προγόνων τιμιότερον και ιερότερον εστίν η πατρίς».

Διαπιστώνουμε λοιπόν, όσο κι αν φαίνεται περίεργο, ότι στην σημερινή εποχή ελοχεύει μεγαλύτερος κίνδυνος να απωλέσουμε την εθνική και φυλετική μας ταυτότητα. Οι μεικτοί γάμοι μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών (μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους) η ολοένα αυξανόμενη υπογεννητικότητα, που διαρκώς συρρικνώνει την Ελληνική κοινωνία και βεβαίως η αθρόα και ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών στην Ελληνική επικράτεια, αποτελούν τις κύριες αιτίες αλλοίωσης της γενετικής και εθνολογικής μας σύνθεσης.

Πολύ απλά, το προς ψήφιση νομοσχέδιο, που προβλέπει την χορήγηση πολιτικών δικαιωμάτων και ιθαγενείας σε ορισμένες κατηγορίες λαθρομεταναστών, ένα κουρελόχαρτο, το οποίο «διορίζει» Έλληνες με υπογραφή, δεν αποτελεί παρά την υπογραφή της βιολογικής μας εξαφάνισης. Κανονικά και με τον...νόμο! Είναι η αρχή του τέλους του Ελληνικού Έθνους. Ενός έθνους, που διετηρήθη επί χιλιετηρίδες των χιλιετηρίδων, δημιουργώντας με το φως του τον πανανθρώπινο πολιτισμό. Ενός έθνους, το οποίο επεβίωσε κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, την ώρα που όλα τα άλλα αρχαία έθνη έχουν εξαφανιστεί! Θέλετε να εξαφανιστεί και αυτό επειδή αυτήν τη συγκεκριμένη στιγμή της ιστορίας του έτυχε να το κυβερνούν αντί για αληθινοί ηγέτες ένα τσούρμο ριψάσπιδες, γραικύλοι απάτριδες;!

Η αρχή του τέλους...Όπως τότε...Στην μάχη του Ματζικέρτ. Όπου οι πολιτικάντηδες της τότε εποχής, (μια σειρά γελοίων, ανικάνων και πολεμόφοβων αυτοκρατόρων και συμβούλων τους, οι οποίοι άκουγαν τη λέξη μάχη και....τα καναν πάνω τους, έχοντας εξουθενώσει την τοπική οικονομία και διαβρώσει τον στρατό (μήπως σας θυμίζει κάτι αυτό το όλο...σκηνικό;) άφησαν τελείως γυμνή και απροστάτευτη την Αυτοκρατορία στο έλεος των Σελτζούκων του Αλπ-Αρσλάν. Όσο και να προσεπάθησε ο γενναίος Αυτοκράτορας Ρωμανός Διογένης δεν μπόρεσε να αλλάξει την έκβαση της μάχης, κατά διάρκεια της οποίος πιάστηκε και ο ίδιος αιχμάλωτος και τυφλώθηκε!

Ύστερα βέβαια, επανήλθαν στον θρόνο άξιοι οι Αυτοκράτορες, όπως οι Κομνηνοί και έδωσαν νέες αναλαμπές δόξης και μεγαλείου στο Βυζάντιο. Το παιχνίδι όμως είχε ήδη κριθεί και η Αυτοκρατορία διελύθη μερικά χρόνια αργότερα. Ακόμη όμως κι αν διαλυθεί το Ελληνικό κράτος, ο Ελληνισμός δεν θα πεθάνει ποτέ, όπως δεν πέθανε έως και σήμερα. Πάντα κάτι θαυμαστό συμβαίνει και αναγεννάται απ’ τις στάχτες του! Διότι ο Ελληνισμός είναι ιδέα. Από εμάς, τα παιδιά του, χρειάζεται μόνο ένα πράγμα. Να τον βάλουμε στην καρδιά μας και να αφουγκρασθούμε το μεγαλείο του.

Μόνο με αυτό τον τρόπο θα νιώσουμε υπερήφανοι, που είμαστε Έλληνες, έχοντας ταυτόχρονα συναίσθηση της Ελληνικής μας υπεροχής. Μιας υπεροχής, που δεν πηγάζει από κάποια πρόθεση «εκλεκτισμού» για το γένος μας αλλά που εκπορεύεται βάση τόσο ιστορικών μαρτυριών όσο και αρχαιολογικών ευρυμάτων. Όλα αυτά βεβαίως προϋποθέτουντην χρήση της Ελληνικής Παιδείας καθώς και τόλμη και αποφασιστικότητα για την αδυσσώπητη μάχη, που έρχεται. Μια μάχη πιο δύσκολη από αυτές που γνωρίζουμε έως τώρα διότι είναι κεκαλυμμένη. Την πιο δύσκολη μάχη της ιστορίας μας. Την μάχη της ιστορικής μας συνέχειας…

Της συνέχειας του Ελληνισμού. Επειδή λοιπόν πνεύμα και...σαρξ είναι ενότητα ενιαία και αδιάσπαστη, πρέπει να επιβιώσει και η...βιολογική υπόστασή ημών των τέκνων του! Δεν είναι τυχαίο, που ο μπάρμπα Ηρόδοτος έθεσε πρώτα το «όμαιμον», ως κυρίαρχο χαρακτηριστικό γνώρισμα του ορισμού του Έλληνος και ύστερα τα υπόλοιπα (ομόγλωσσον, ομόθρησκον και ομότροπον). Αρκετές φορές στο παρελθόν, η χώρα μας αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα, αρκετές φορές είχαμε ξαναχρεωκοπήσει (θυμηθείτε το περίφημον «δυστυχώς επτωχεύσαμεν» του Χαρίλαου Τρικούπη) αλλά αυτή την φορά έχει ανοιχτεί η Κερκόπορτα για την εξαφάνιση της ίδιας μας της ύπαρξης! Παίζουμε τα ρέστα μας κυρίες και κύριοι...

Επιβάλλεται κατά συνέπεια, να αφυπνισθούμε (έστω και στο και πέντε) από το αυτοκαταστροφικό νιρβάνα, όπου έχουμε περιέλθει ως κοινωνία και να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ σε αυτούς, που επιχειρούν να αντικαταστήσουν το αίμα με το μελάνι! Διότι το αίμα χύνεται για την πατρίδα! Όπως τότε...

Πρέπει πάση θυσία και με οποιοδήποτε κόστος να εμποδίσουμε την ψήφιση αυτού του κατάπτυστου και προδοτικού νομοσχεδίου, το οποίο παρέχει πολιτικά δικαιώματα και στο βάθος την Ελληνική ιθαγένεια στους λαθραίως...κατοικούντες αυτήν την χώραν! Ενός νομοσχεδίου, το οποίο (προσέξτε το αυτό) θα έχει διαχρονική ισχύ ακόμη και αν η επόμενη Κυβέρνηση το καταργήσει διότι η εφαρμογή του, ως προς το ζήτημα της ιθαγενείας θα είναι μή αναστρέψιμη αφού σε οποίοδήποτε Ευρωπαϊκό δικαστήριο και να προσφύγουν οι (Έλληνες) μαϊμούδες θα δικαιώνονται...

Πρέπει πάση θυσία να τους αναγκάσουμε να το πάρουν πίσω! Υπογράφουμε για άμεση διενέργεια δημοψηφίσματος (το κυριότερο λειτουργικό εργαλείο της δημοκρατίας, το οποίο όμως όλες οι τελευταίες Ελληνικές Κυβερνήσεις το έχουν βάλλει στην ναφθαλίνη, προτιμώντας αντί να ακούσουν την φωνή μας να υφαρπάξουν απλώς την ψήφο μας κάθε τέσσερα χρόνια) ενώ την ημέρα της ψηφοφορίας κατεβαίνουμε στους δρόμους και κλείνουμε την Αθήνα! Και μένουμε (και εμμένουμε) εκέι! Μέχρι την οριστική ματαίωσή του! Προσέξτε όμως! Σε αυτήν την μάχη δεν υπάρχουν...γυναικόπαιδα! Η ουδετερότητα είναι εχθρός μας! Όποιοι δεν είναι μαζί μας, είναι εκ των πραγμάτων εναντίον μας...Πρέπει πάση θυσία να πει και η δικιά μας γενιά το μεγάλο, το ηρωικό ΟΧΙ! (Σε άλλες εποχές βεβαίως αυτό θα ήταν κάτι το αυτονόητο αλλά όπως έχω ξαναπεί, σήμερα το αυτονόητο έχει καταντήσει ηρωισμός!). Να αποδείξουμε στην πράξη, ότι είμαστε γνήσιοι απόγονοι των ενδόξων Ελλήνων! Να πολεμήσουμε σαν Έλληνες! Ήρθε επιτέλους η ώρα...

Και εκεί, στους δρόμους, ο καθένας μόνος του μα και όλοι μαζί, θα τον ακούσουμε! Θα μας μιλήσει! Αυτός...Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Είναι μέσα μας! Είναι ο γνήσιος, αληθινός, Ελληνικός εαυτός μας! Τον είχαμε φυλακισμένο έως τώρα σε αυτό το ψευδεπίγραφο MATRIX της Νεοταξικής πραγματικότητας. Απελευθερώστε τον από τα δεσμά του επίπλαστου κόσμου των ολογραμμάτων, στον οποίον μας έχουν εγκλωβίσει, βγάλτε τον απ' τα κλουβιά του ανθρώπινου ζωολογικού κήπου, που μας έχουν ρίξει, παρατηρώντας μας σαν πειραματόζωα με το να ελέγχουν τις αντιδράσεις και τα αντανακλαστικά μας! Ήρθε η ώρα να μετατρέψουμε την έρημο του πραγματικού σε όαση ελπίδας και εθνικού μεγαλείου με την αναγέννησή μας!

Τότε και μόνον τότε θα ξανακάνουμε την Ελλάδα μεγάλη! Αυτό ακριβώς φοβούνται και μας θέλουν ραγιάδες! Ήρθε όμως η ώρα τους! Όπως έφτασε και η ώρα να ξαναμιλήσει ο Ελληνισμός! Και πρώτα-πρώτα μέσα μας! Διότι...

ΕΣΥ είσαι Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
ΤΕΛΟΣ


4 σχόλια:

Unknown είπε...

Στην περίπτωση τώρα των βιασμών των Ελληνίδων, συνέβαινε το εξής τραγικό: Όσο σκληρό και αν ακούγεται, οι Έλληνες εφόνευαν την βιασθείσα Ελληνίδα είτε αμέσως είτε λίγο πριν τεκνοποιήσει σκίζοντάς της την κοιλιά! Απάνθρωπο; Και όμως όχι! Και ξερετε γιατί; Διότι αυτοί οι ήρωες του 21, έθεταν την πατρίδα, ως πρώτη προτεραιότητα και την έβαζαν πάνω απ’ όλα! Ακόμα και από την ίδια τους την ζωή ή την ζωή της οικογενείας τους. Ακριβώς διότι ήσαν γνήσια τέκνα των αρχαίων Ελλήνων προγόνων τους, οι οποίοι πίστευαν, ότι «πατρός τε και μητρός και των άλλων προγόνων τιμιότερον και ιερότερον εστίν η πατρίς».
Πραγματικά δεν ξέρω τι να σχολιάσω...Η ανθρώπινη ζωή (χωρίς εθνικούς-εθνικιστικούς διαχωρισμούς) είναι τόσο πολύτιμη και κανένας δεν έχει δικαίωμα να την αφαιρέσει. Ο κόσμος φτιάχτηκε για όλους τους ανθρώπους (Ελλήνων και βαρβάρων για να μιλήσω στην γλώσσα σου).

Ιωάννης Σαρλάς είπε...

Εάν φίλε οι 300 του Λεωνίδα κοίταζαν τις...πολύτιμες ζωές τους, δεν θα κάθονταν να πεθάνουν στις Θερμοπύλες και σήμερα δεν θα υπήρχε Ελληνικό Έθνος. Ομοίως, εάν οι ήρωες του 21 έθεταν σε πρώτη προτεραιότητα την ανθρώπινη ζωή τους τότε δεν θα ξεκινούσαν ποτέ την Επανάσταση και εσύ δεν θα ήσουν ελεύθερος για να λες αυτά, που λες. Αυτό ακριβώς σημαίνει και ηρωισμός. Το να θέτεις σαν πρώτη προτεραιότητα το συμφέρον της πατρίδος σου σε σχέση με το ατομικό σου. Αλλά μάλλον εκπέμπουμε σε διαφορετικό μήκος κύματος...

Unknown είπε...

Σίγουρα εκπέμπουμε σε διαφορετικό μήκος κύματος...διότι άλλα λέω και άλλα μου απαντάς. Η αυτοθυσία για την πατρίδα είναι ηρωισμός...το να φονεύσεις μια βιασθείσα γυναίκα είναι δολοφονία. Κύπριος είμαι και γνωρίζω πολύ καλά από τους προγόνους μου τι σημαίνει ηρωισμός και πεθαίνω για την πατρίδα μου. Αλλά αυτό δεν μου απαγορεύει στο να σέβομαι την ανθρώπινη ζωή...ηρωισμός επίσης είναι να βοηθάς ανιδιοτελώς των συνάνθρωπό σου χωρίς να είναι απαραίτητα και ομοεθνής σου. Αυτά τα λίγα από εμένα και καλή πρόοδο σε όλους μας.

Ιωάννης Σαρλάς είπε...

«πατρός τε και μητρός και των άλλων προγόνων τιμιότερον και ιερότερον εστίν η πατρίς»
Και η πατρίς είμαστε εμείς οι ίδιοι, το ίδιο αίμα, που έλεγε και ο Ηρόδοτος. Διότι εάν αλλοιωθεί το γένος μας, παύει να υπαρχει και η βιολογική υπόστασή μας. Παύουμε να υπάρχουμε όλοι μας άνδρες, γυναίκες και παιδιά...
Σε ευχαριστώ για τα σχόλιά σου. Να' σαι πάντα καλά.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails