α

α

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2009

Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ (ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ)

(...συνέχεια)
Ας επιστρέψω όμως και πάλι εις τον τόπο του εγκλήματος, στις περασμένες Ευρωεκλογές δηλαδή. (για να ακριβολογούμε, επιστρέφουμε μάλλον εις τον.....χρόνο του εγκλήματος αλλά καθώς γνωρίζουμε πλέον, ο χωροχρόνος είναι μέγεθος ενιαίο και αδιάσπαστο!). Είτε οριζοντίως είτε καθέτως αντικρίσουμε τα εκλογικά αποτελέσματα, το στοιχείο, που τα σφραγίζει και «βγάζει μάτια» είναι το τεράστιο ποσοστό αποχής. Σχεδόν οι μισοί Έλληνες έριξαν μαύρη πέτρα πίσω τους και προτίμησαν άλλου είδους.....πέτρες, βότσαλα και αμμουδιές, απαξιώνοντας πλήρως την πολιτική ζωή του τόπου, αηδιασμένοι από το υπάρχον πολιτικό μας σύστημα, το οποίο είναι βεβαίως δημιούργημα των δύο μεγάλων κομμάτων, που κυβέρνησαν τον τόπο τα τελευταία 35 χρόνια.

Και επειδή οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια, την Κυριακή 7 Ιουνίου 2009 προσήλθαν στις Ευρωκάλπες 2 εκατομμύρια Έλληνες λιγότεροι από όσους ψήφισαν στις βουλευτικές εκλογές του 2007! Για να πούμε όμως και του.....πολιτικού το δίκιο, τα ποσοστά συμμετοχής ήταν το ίδιο αλλά και περισσότερο «ανατριχιαστικά» χαμηλά σε αρκετές χώρες της Ε.Ε. Στην Ισπανία προσήλθε στις κάλπες το 40% των ψηφοφόρων ενώ στην Ολλανδία το 22%. Στην Ρουμανία σημειώθηκε το πανευρωπαϊκό ρεκόρ αποχής καθώς ψήφισε μόλις το 14,95%!!! Ο μέσος όρος τώρα των Ευρωπαίων πολιτών, οι οποίοι προσήλθαν στις Ευρωεκλογές έπεσε στο 43% των εγγεγραμμένων. Με άλλα λόγια, το 57% των Ευρωπαίων ψηφοφόρων, περισσότεροι δηλαδή απ’ τους μισούς, γύρισαν τις πλάτες τους στις κάλπες!

Οι αριθμοί κατά συνέπεια, περιγράφουν με σαφήνεια ένα χάσμα, το οποίο συνεχώς διευρύνεται μεταξύ των Ευρωπαίων πολιτών και των μηχανισμών εξουσίας της Ε.Ε. Το εν λόγω χάσμα καθρεφτίζει την αγανάκτηση της πλειονότητας των Ευρωπαίων πολιτών, οι οποίοι δεν τρέφουν ψευδαισθήσεις και αυταπάτες περί της συμμετοχής τους στο «Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι». Ειδικότερα οι Ευρωπαίοι ψηφοφόροι με υψηλό μορφωτικό επίπεδο γνωρίζουν, ότι η διαδικασία της λήψης των αποφάσεων μέσα στην Ε.Ε. ελάχιστα έως καθόλου μπορεί να επηρεαστεί από την ψήφο τους.

Οι Ευρωπαίοι πολίτες αρχίζουν πλέον να συνειδητοποιούν, πως μια κλίκα γραφειοκρατών στις Βρυξέλλες, ερχόμενοι από τον.....Άρη, άμεσα όμως συνδεδεμένη με ισχυρότατα οικονομικά συμφέροντα και Παγκοσμιοποιητικά (συγγνώμη, παγκόσμια ήθελα να πω) κέντρα εξουσίας, νομοθετεί και επιβάλλει κανόνες στις πλάτες των Ευρωπαίων πολιτών του κάθε κράτους μέλους. Το «σκληρό» (όχι πορνό ντε) ωράριο εργασίας, το ξεχαρβάλωμα των εργασιακών σχέσεων, η παράταση του εργάσιμου βίου και η υπονόμευση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων αποτελούν κάποιες μόνο απ’ τις περίφημες «μεταρρυθμίσεις»-εντολές των Ευρωπαίων (;) γραφειοκρατών προς του πολίτες της Ε.Ε. μέσω των αιρετών τους εκπροσώπων. Αυτές οι μεταρρυθμίσεις, στην πραγματικότητα.....απορρυθμίζουν τον κοινωνικό ιστό κάθε Ευρωπαϊκού έθνους ταυτόχρονα όμως.....διαρρυθμίζουν ένα πλάισιο κατευθύνσεως πάνω στο οποίο θα δομήσουν την κοινωνία του αύριο. Την κοινωνία των παιδιων μας.....

Ας ξαναγυρίσουμε όμως στην κοινωνία του σήμερα και συγκεκριμένα στην Ελληνική. Τί μηνύματα θέλησε να δώσει το 53% των Ελλήνων πολιτών, που συμμετείχαν στην ψηφοφορία; Να αρχίσουμε από την παράταξη, η οποία κρατάει στα χέρια της (σαν τον ηνίοχο των.....Δελφών ένα πράμα) τις τύχες της χώρας. Η Ν.Δ. πήρε αυτό, που τις άξιζε. Ένα ηχηρό και ισχυρό ράπισμα. Ένα......φουσκο ξεγυρισμένο από 1.350.000 ψηφοφόρους, που την είχαν ψηφίσει στις βουλευτικές εκλογές του 2007 πριν ακόμα αρχίσουν να την κοπανάνε από Παλαιοκώστες μέχρι Καραβέλες! (ας ελπίσουμε να μην αρχίσουν να την.....κοπανάνε και φρεγάτες!). Η συγκεκριμένη αυτή απώλεια των 10 ποσοστιαίων μονάδων σε λιγότερο από 2 χρόνια ενδέχεται να αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ άλματος εις.....βάθος!!!

Και αυτό ο γράφων το επισημαίνει με πόνο και αρκετή δόση πίκρας αφού διετέλεσε στέλεχος της ΟΝΝΕΔ τόσο στο Λονδίνο όσο και στον Πειραιά έως το 2003, θεωρώντας το κόμμα της Ν.Δ. ως ένα κομμάτι του, το οποίο όμως έχει εδώ και καιρό νεκρωθεί, αποκομμένο απ’ τις βιολογικές του λειτουργίες! (Ξέρετε, ίσως είναι καλύτερα και πιο σωστά προσεγγίσιμα, τα πλέον σοβαρά και σημαντικά θέματα να τα παρουσιάζει κανείς με έναν χιουμοριστικό τρόπο για ευ-νόητους λόγους. Αλλά κυρίως για τους λόγους, που δεν πηγαίνει ο νους μας. Χωρίς αυτό να σημαίνει, πως οι εν λόγω.....λόγοι είναι α-νόητοι!).

Προσωπική μου εκτίμηση αποτελεί, ότι οι αιτίες, οι οποίες έχουν οδηγήσει στην αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής (πέρα απ’ την.....πανθομολογούμενη ανικανότητα συγκεκριμένων προσώπων σε θέσεις κλειδιά) και την Ν.Δ. στο χείλος του γκρεμού στην συνείδηση των ψηφοφόρων της είναι δύο. Πρώτον, η ιδεολογική ομηρία, στην οποία βρίσκεται η Κυβέρνηση στα σαθρά ιδεολογήματα της Αριστεράς ή μάλλον της ψευτοΑριστεράς του Τσίπρα και του Αλαβάνου. Ομηρία, η οποία έχει τις βάσεις της σε ένα φοβικό σύνδρομο ραγιαδισμού απέναντι σε ένα μόρφωμα απάτριδων, αστράτευτων, ψευτοαναρχικών, γελοίων ουτιδανών τύπων, που για συντομία θα τους αποκαλούμε νεογραικύλους, οι οποίοι όμως παρά το γεγονός, ότι αποτελούν ισχνή μειοψηφία στην Ελληνική κοινωνία, κυριαρχούν ιδεολογικά λόγω της προβολής που τυγχάνουν από τα λεγόμενα μεγάλα κανάλια (γιατί άραγε;)


Αυτή κατά συνέπεια, η απολογητική διάθεση – αν όχι δειλία – του κυβερνώντος κόμματος απέναντι σε ένα μάτσο αλητάκια (πολιτικά και μη) έχει οδηγήσει όχι μόνο στην αδυναμία άσκησης της Κυβερνητικής πολιτικής σε μείζονος σημασίας θέματα (τρανταχτό παράδειγμα το ζήτημα της Παιδείας) αλλά ταυτόχρονα στην ατολμία της Κυβέρνησης από το να πράξει το αυτονόητο, να εφαρμόσει δηλαδή τους νόμους και να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών. (Θυμηθείτε τα γεγονότα του Δεκεμβρίου, όπου δεν συλλαμβάνονταν οι εγκληματίες, οι οποίοι έκαιγαν και έσπαγαν την Αθήνα για να μην τους πουν φασίστες κάποια......μπουμπούκια, που ως έμμισθοι υπάλληλοι έπαιζαν και συνεχίζουν να παίζουν τον λειτουργικό τους ρόλο).

Δεύτερη αιτία αποτελεί ο συμβιβασμός – κατά τον επιεικέστερο χαρακτηρισμό – της πολιτικής της Ν.Δ. απέναντι σε κέντρα εξουσίας (ποια ομολογουμένως;) ο οποίος όμως έχει ως αποτέλεσμα την υπονόμευση των εθνικών μας θεμάτων και των συμφερόντων της χώρας μας. Θέλετε και εδώ παραδείγματα; Ποιός υπεχρέωνε και συνεχίζει να υποχρεώνει τον κ. Καραμανλή να τρώει την μιά σφαλίαρα πίσω απ’ την άλλη από την αδηφάγα Τουρκική επεκτατικότητα, η οποία περιφρονεί όλες τις Διεθνείς Συνθήκες, που έχει υπογράψει σε σχέση με την Ελλάδα, παραβιάζει σε καθημερινή βάση Ελληνικό και Ευρωπαϊκό έδαφος και απειλεί με πόλεμο (!!!) χώρα της Ε.Ε. εάν αυτή τολμήσει να ασκήσει κυριαρχικά της δικαιώματα σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, όπως είναι η επέκταση των χωρικών της υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια αλλά και η εξόρυξη πετρελαίου καθώς και μιας πληθώρας ορυκτών, τα οποία ενυπάρχουν σε αφθονία σε ολόκληρο το Αιγαίο, όπως είναι το ουράνιο, το όσμιο, και ο κόκκινος υδράργυρος; (Ποίος θέλει αυτά τα κοιτάσματα να μένουν θαμμένα την ώρα, που θα μπορούσαν να μετατρέψουν την χώρα μας σε μια παγκόσμια υπερδύναμη στην κυριολεξία, εάν έβγαιναν στο φως;)

Ποιός υποχρεώνει τον κ. Καραμανλή να......υποχρεώνει με την σειρά του τον Ελληνικό λαό να δέχεται πάνω στο κορμί του τις πληγές της λαθρομετανάστευσης, η οποία αγγίζει ποσοστά άνω του 20% του συνολικού πληθυσμού μας (αλλά δεν.....αγγίζει την ίδια την Κυβέρνηση, που στην πραγματικότητα δεν γνωρίζει καν πόσοι ακριβώς είναι στην Ελλάδα και το κυριότερο τί ακριβώς κάνουν εδώ) την ώρα, που σε ολόκληρη την υπόλοιπη Ευρώπη τα ποσοστά μεταναστών δεν υπερβαίνουν το 3%; Δεν θέλω να σας κουράσω ούτε να μελαγχολήσουμε με άλλα παραδείγματα.. Αυτό που θέλω, ως γνήσιος.....ουτοπικός αιθεροβάμων είναι να βγει η Κυβέρνηση και να δώσει εξηγήσεις στον Ελληνικό λαό, αποκαλύπτοντας από ποιόν εξαρτάται, τί είδους πιέσεις δέχεται, οι οποίες την εμποδίζουν απ’ το να πράξει τον καθήκον της ως εκπρόσωπος της ελεύθερης βούλησης του Ελληνικού λαού και τέλος να αποκαλύψει ποιων τα σχέδια εξυπηρετεί!

Αυτά τα δύο χρόνια πολιτικά εγκλήματα, θεωρώ, πως είναι οι βασικοί άξονες, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την ελεύθερη πτώση της Ν.Δ. στις Ευρωεκλογές διότι οι συγκεκριμένες πολιτικές πρακτικές είναι επικίνδυνες ή μάλλον δολοφονικές για τον τόπο. (όπως διεπιστώσατε δεν ανέφερα τίποτε για σκάνδαλα, Βατοπέδια, SIEMENS, βίλες Ρουσόπουλου κ.λ.π. τα οποία σαφώς και είναι σημαντικά δείχνοντας την κατάντια της πολιτικής ζωής του τόπου αλλά τα θεωρώ ήσσονος σημασίας σε σχέση με το ξεπούλημα των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και την διάλυση της χώρας)

Ας πάμε όμως και στην αντίπερα όχθη. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. πράγματι ξανάγινε πρώτο κόμμα έπειτα από 9 χρόνια.....φαγούρας! Αλλά ειλικρινά δεν.....δύναμαι να αντι-ληφθώ (αφού δεν επιθυμώ να.....προς-ληφθώ ούτε και να επι-ληφθώ βεβαίως) γιατί πανηγυρίζουν τα ξεφτέρια στην Χαριλάου Τρικούπη; Μήπως επειδή έχασαν σχεδόν 1 εκατομ. ψήφους από τις βουλευτικές εκλογές του 2007; Ή μήπως διότι κατάφεραν να πείσουν τον Ελληνικό λαό για το αποτελεσματικό τους πρόγραμμα και για τα άξια και ικανά στελέχη τους; (διότι από αρχηγό.....κορμάρα!! Τί δηλαδή θέλετε; παραμένει αγύμναστος ο άνθρωπος;!!!).

Σας εξομολογούμαι πάντως, πως όταν ακούω τον όρο ΠΑ.ΣΟ.Κ μου έρχεται.....πάραυτα στο νου ο τίτλος από μια παλιά Ελληνική Ταινία «Φωνάζει ο κλέφτης»!! Γιατί καλέ να μου συμβαίνει αυτό; Μήπως έχω.....πρόβλημα; Ή μήπως διότι άνθρωποι, οι οποίοι ρήμαξαν, καταλήστευσαν και διέλυσαν τον τόπο (από πού να αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε...Λουβαραίοι με τα.....pampers τους, Κοσκωτάδες, Κουτσογιωργαίοι, καλαμποκάδες-Αθανασόπουλοι, μι(ρα)ζαδοΤσοχαντζόπουλοι, Παπαντωνίοιδες και ο κατάλογος τελειωμό δεν έχει) και οι οποίοι έπρεπε σήμερα να βρίσκονται στην φυλακή (να ίσως και η τρίτη αιτία, που οδήγησε τον Καραμανλή στο σημερινό του κατάντημα. Ακριβώς διότι δεν κίνησε τις διαδικασίες για να εγκλειστούν στην ψειρού, όλοι οι παραπάνω, που κερδοσκόπησαν με τον μόχθο και τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού) δεν δικαιούνται να παριστάνουν τον ιεροεξεταστή και τον εισαγγελέα;

ΑΥΤΟΙ είναι οι πραγματικοί υπεύθυνοι για το σημερινό τέλμα της χώρας μας! Για τους παλαιότερους από εσάς θα κάνω ένα τεστ παρατηρητικότητας. Πόσοι θυμάστε την ορκωμοσία του πρώτου Υπουργικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. το 1981, όπου έσκαγαν μύτη κάτι.....άξεστοι τσοπαναραίοι με κάτι.....απεριποίητες μουστάκες και.....ζιβάγγο; Συγκρίνετε τους ίδιους ανθρώπους μερικά χρόνια αργότερα....Τί βλέπουν καλέ τα ωραία μου μάτια; Αρμάνι είναι αυτό; Μπράβο κοστουμιές! Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται σύντροφοι!

Και δεν εννοώ μόνο τον τομέα της οικονομίας με το τεράστιο έλλειμμα που κληροδότησαν ή την εφαρμογή μιας εξωτερικής πολιτικής της (οσφυοκαμπτικής) φάπας, που εφήρμοσαν για τα εθνικά μας θέματα. (να σας θυμήσω την Μαδρίτη ή μήπως το Ελσίνκι;) Αλλά αναφέρομαι κυρίως στην διάβρωση της Ελληνικής κοινωνίας, που κατάφεραν και πέτυχαν μέσω του εκμαυλισμού των θεσμών και των προτύπων ιδιαίτερα για τις νέες γενιές, μπολιάζοντας το αίμα του Νεοέλληνα με την νοοτροπία του εύκολου κέρδους και του αήθους πλουτισμού. Ε λοιπόν ΑΥΤΟ είναι το μεγαλύτερο κακό, που έκανε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην πατρίδα μας! Φαίνεται όμως, πως σαν λαός έχουμε πολύ αδύνατη μνήμη.....

Το Κ.Κ.Ε. διετήρησε πάνω κάτω τα ποσοστά του σε σχέση με τις τελευταίες Βουλευτικές εκλογές του 2007, εμφανίστηκε όμως αρκετά πεσμένο σε σχέση με τις Ευρωεκλογές του 2004, όπου έλαβε ποσοστό 12.23% Ουδείς διαφωνεί, ότι το κόμμα αυτό είναι πολιτικά συνεπές στις όποιες θέσεις του καθ’ όλη την διάρκεια της ιστορίας του, δεν αποτελεί όμως σήμερα τίποτε παραπάνω από ένα ιδεολογικό απολίθωμα, ένα μαυσωλείο πολιτικής σκέψης, όπου σε λίγο θα χρειάζεται.....αρχαιολόγος για να το φέρει στην επιφάνεια και ξεναγός, για να το επιδεικνύει στους τουρίστες.! Δεν παίρνω όρκο αλλά πρέπει να είναι το μοναδικό αμιγώς.....κομμουνιστικό κόμμα στην Ευρώπη και ίσως και στον κόσμο (μαζί με τους συντρόφους της Βόρειας Κορέας προφανώς!).

Για το κόμμα των μεταναστών (το ΣΥΡΙΖΑ εννοούσα) δεν χρειάζεται να πω και πολλά. Παρά την πλύση εγκεφάλου, που γίνεται σε καθημερινή βάση στον κοσμάκη από τους λεγόμενους μεγάλους τηλεοπτικούς διαύλους για την ανθελληνική προπαγάνδα, την οποία αυτό το μόρφωμα έχει μετουσιώσει σε πολιτικές θέσεις, υπηρετώντας ως γνήσιος ταγός τα συμφέρονται της Παγκοσμιοποίησης, ο καταποντισμός του στις Ευρωεκλογές ήταν απόλυτα φυσιολογικός διότι δεν εκφράζει σε τίποτε την Ελληνική κοινωνία, την οποία μάλιστα επιχειρεί με κάθε δυνατό μέσο να την αποδομήσει!

Αυτό, που μου κάνει εντύπωση πάντως, είναι η συγκρότηση και η σαφήνεια, που διαθέτει ως κόμμα (ή μήπως είναι κάτι άλλο). Οι μισοί τίθενται υπέρ της Ευρωπαϊκής ενοποίησης και οι άλλοι μισοί.....εναντίον της! Σε ένα μόνο συμφωνούν. Πώς θα δώσουν δικαιώματα στους λαθρομετανάστες σε βάρος των Ελλήνων πολιτών, ούτως ώστε διαλυθεί η Ελλάδα πιο γρήγορα.....Αλλά απ' ότι διαπιστώνουμε ούτε ντροπή ούτε....τσίπ(ρ)α! Απλώς.....σ(φ)ύριζα(ν) αδιάφορα!!

Και μην μου πείτε, ότι κανένα κόμμα δεν υστερεί σε πατριωτισμό σε σχέση με κάποιο άλλο!! Διότι την ακούω συνέχεια αυτήν την καραμέλα! Είμαστε λέει όλοι το ίδιο πατριώτες! Όπα ρε μάγκες....Αλήθεια ε; Αυτή είναι η μεγαλύτερη μπαρούφα (για να μην γράψω μια άλλη λέξη, που αρχίζει με το ίδιο γράμμα), που θα μπορούσε να ειπωθεί ποτέ και η οποία λέγεται κατά κόρον από την.....μισή Βουλή, έχοντας μάλιστα ειπωθεί και από τα χείλη του Πρωθυπουργού! Δεν είμαι ιστορικός αλλά γνωρίζω, ότι εάν κάτι τέτοιο γράφονταν από έναν πρωτοετή φοιτητή της Ιστορίας στις εξετάσεις θα είχε κοπεί με τη μία! Μα εντελώς!

Λοιπόν για να τελειώνουμε, οι κομματικοί σχηματισμοί, όπως και οι άνθρωποι, κρίνονται καθημερινά με βάση με τα λεγόμενά τους, όπου στην πολιτική ονομάζονται εξαγγελίες αλλά κυρίως με τις πράξεις τους. Σαφώς και υπάρχει κλίμακα πατριωτισμού για τον οποιονδήποτε από εμάς. Όπως τα φύλλα των δέντρων δεν είναι όλα τα ίδια, κατ’ ανάλογο τρόπο και οι άνθρωποι διαφέρουν μεταξύ τους και αυτή η διαφοροποίηση έχει να κάνει και με θέματα πατριωτισμού. Απλά πράγματα. Μην ξεχνάμε άλλωστε πώς όσο Έλληνας ήταν ο Λεωνίδας άλλο τόσο δυστυχώς, ήταν και ο Εφιάλτης! (Αυτό νομίζω πως αποτελεί και το αρτιότερο ιστορικό επιχείρημα προς την.....θολοκουλτούρα).

Μιας και έθιξα όμως το ζήτημα του πατριωτισμού, ας πάμε και στο.....άλλο φρούτο! Πράσινο αυτό. Βιολογικό προϊόν! Ή μάλλον.....οικολογικό! Πώς λέμε.....οικολόγρια!!! Οικολόγοι Πράσινοι και πράσινα άλογα ή μάλλον «πράττειν άλογα». (Αυτό το τελευταίο το έγραψα αφ’ ενός μεν για να το παίξω.....μορφωμένος αφ’ ετέρου διότι έχω μια φίλη, η οποία θα μου την πει έτσι και δεν το αναφέρω). Είδατε τί ωραία, που.....απεκαλύφθησαν οι ντομάτες και τα.....αγγούρια; Το παρόν σε χίλιες δυο εκδηλώσεις οργανώσεων, (και όχι μόνο στο «Ουράνιο Τόξο») οι οποίες θίγουν με την ανθελληνική τους προπαγάνδα τα συμφέροντα της χώρας μας έχει δώσει ο κ. Τρεμόπουλος....Μάλιστα .....Όπου αυτός και το συνάφι του δεν αρνούνται ή μάλλον σχεδόν ομολογούν, ότι υπάρχει Σλαβομακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα καθώς και ότι υπάρχει Τουρκική μειονότητα στην Θράκη και όχι θρησκευτική Μουσουλμανική. Το alter ego του ΣΥΡΙΖΑ επιδοτούμενο από το ίδρυμα Σόρος! Σταματώ διότι δεν θέλω να βρωμίζω άλλο τον χώρο μου και τους αναγνώστες, ασχολούμενος περαιτέρω με αυτά τα.....ερπετά! (εδώ που τα λέμε, του φέρνει λίγο σε.....reptile του Τρεμόπουλου, έτσι δεν είναι;) Θα πω μόνο, ότι αυτοί οι «κύριοι» σε άλλες εποχές ίσως να μην ζούσαν καν. Ο νοών νοήτω......

Αναμφισβήτητα, ο μεγάλος κερδισμένος των εκλογών της 7 Ιουνίου ήταν ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός. Ανεξάρτητα από τις όποιες συμπάθειες ή αντιπάθειες έχει κανείς στο πρόσωπο του Γιώργου Καρατζαφέρη θα πρέπει να ομολογήσει, ότι η μεγάλη επιτυχία του ΛΑ.Ο.Σ. δεν ήταν το 7.2% που έλαβε στις Ευρωεκλογές (αυτό αν θέλετε, ήταν η αντανάκλαση ή μάλλον η επιβράβευση, που έλαβε απ’ τον Έλληνα ψηφοφόρο) αλλά ότι εδώ και πολύ πολύ καιρό έχει αφουγκρασθεί τους σφυγμούς της Ελληνικής κοινωνίας, που φωνάζει, πως δεν πάει άλλο! Δεν πάει άλλο με την φτώχεια δεν πάει άλλο με την ακρίβεια δεν πάει άλλο με την ανεργία δεν πάει άλλο με την εγκληματικότητα.....

Και η ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία, ήταν το γεγονός, ότι κατάφερε - τουλάχιστον στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης - να σύρει Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο να αρχίζουν σιγά σιγά να ασπάζονται τις θέσεις, που εδώ και χρόνια εμφανίζει στο πρόγραμμά του ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός και οι οποίες εφαρμόζονται σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη συμπεριλαμβανομένων και των Σοσιαλιστών! Μήπως προέκυψαν και αυτοί.....φασίστες; Λόγω τιμής πάντως, χάρηκα, που - παρ’ όλο που έπρεπε να περάσουν 5 χρόνια - άρχισε η Κυβέρνηση να ξυπνάει από το λήθαργο της και να πράττει το αυτονόητο. Έστω και δειλά δειλά υιοθετούν την λύση της επαναπροώθησης με την απέλαση 57 Πακιστανών πριν λίγες ημέρες με πτήση charter. Άντε βρε.....καλορίζικοι! Έχετε ακόμα 2 εκατομμύρια...!!!1 σχόλιο:

Christine Gala είπε...

Για ακόμα μία φορά απήλαυσα ένα άρθρο πλήρως τεκμηριωμένο(άλλωστε τα νούμερα μιλούν από μόνα τους) και εμπεριστατωμένο. Ένα άρθρο που λέει τα πράγματα με το όνομά τους, μακριά από κομματικές εμπάθειες. Πράγματι, μέσα από όλα αυτά που παραθέτεις Γιάννη, διαφαίνεται πως ο Ελληνικός λαός (και όχι μόνο) άρχισε να αφυπνίζεται. Καιρός λοιπόν να αλλάξετε τακτική, όλοι εσείς που χρόνια και χρόνια τώρα ''καλοπερνάτε'' σε βάρος του κόσμου. Αμ, ξυπνήσαν οι δούλοι...!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails