α

α

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015

Η ανοσία και η...ανουσία των εκλογών!Για τους φίλους, που απορούν με την ιλαρότητα των γραφομένων μου το τελευταίο διάστημα καθώς και για το ακραίο χιούμορ μου χαρακτηρίζοντας το φαιδρό, έχω να πω, ότι αφενός δεν έχω συναντήσει κάποια...Φαίδρα λίαν προσφάτως και αφετέρου, ότι οι ακραίες καταστάσεις απαιτούν ακραία μέτρα! Μέτρα βεβαίως, όχι αντίστοιχα, με τα οποία οι...εθνοσωτήρες πολιτικοί μας τ(ρ)αγοι έσωσαν την χώρα!! Τώρα, που έγραψα πολιτικοί, κάποιοι με ρωτάτε γιατί ουδόλως…ησχολήθην κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου με τις επικείμενες εκλογές, αρνούμενος να γράψω ούτε ένα...κείμενο!! Χμ, μάλλον διότι θεωρώ, ότι μολύνω το φυσικό μου…οικοσύστημα ασχολούμενος περαιτέρω με...μιαρούς!! Και επειδή δεν είμαι ο...Επιμενίδης για να τους ξορκίσω, για εμάς τους...ορκισμένους (και οργισμένους, παραφράζοντας τον Einstein) Βιολόγους, το φυσικό περιβάλλον είναι άρρηκτα συνδεδεμένο και απόλυτα ταυτόσημο με την ίδια την ανθρώπινη φύση!! Εξάλλου, θεωρώ, ότι ευτελίζω τον ίδιο τον εαυτό μου εάν συνεχίσω να αναλώνομαι στα εγχώρια πολιτικά κατακάθια, γράφοντας πολιτικά άρθρα, όπως έκανα παλαιότερα, έως και λίγους μήνες πριν...


Παρόλα αυτά, προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις τα τελευταία 5 χρόνια, (τουλάχιστον) τόσο μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, από το blog μου και από το facebook, όσο και μέσω της αρθρογραφίας μου σε εφημερίδες, να βάλλω και το δικό μου λιθαράκι στην αφύπνιση του...πάνσοφου Ελληνικού λαού, κρούοντας κώδωνες και...καμπάνες για το διακύβευμα των πολιτικών του επιλογών. Προσπάθησα με κάθε τρόπο, τόσο με πολιτικές και ιστορικές αναλύσεις όσο και μέσα από την σάτιρα να τονίσω και εν πολλοίς να υπερθεματίσω την κρισιμότητα των καταστάσεων για ολόκληρο τον Ελληνισμό και την αναγκαιότητα ανάληψης δράσης, από εμάς τους πτωχούς πλην τιμίους Νεοέλληνες, εν είδει εθνικού-απελευθερωτικού κινήματος, συμπλέοντας απόλυτα με το ακροτελεύτιο άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος! Δυστυχώς, από ότι διεφάνη, ούτε Σύνταγμα μα ούτε και...συνταγματάρχες είναι ικανοί να απεγκλωβίσουν την χώρα από τον αέναο λήθαργο του εκλογικού σώματος, ο οποίος έχει εμ-ποτίσει μέχρι το...μεδούλι (με τον νέκταρ του ωχαδερφισμού) τον μέσο Νεοέλληνα ψηφοφόρο, αποστερώντας του κάθε ικανότητα για κριτική θεώρηση και ορθολογική ερμηνεία των γεγονότων, αποστερώντας του κάθε διάθεση για ελεύθερη σκέψη εδώ και 40 χρόνια...


Διότι ο πάνσοφος Ελληνικός λαός ήταν αυτός, που έδωσε λευκή επιταγή στον πράκτορα των Αμερικανών Ανδρέα Παπανδρέου (ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα με εντεταλμένη αποστολή να συρρικνώσει το ΚΚΕ) για να διαλύσει ταμεία και κρατική μηχανή μα κυρίως για να διαβρώσει και να εκμαυλίσει την Ελληνική κοινωνία, ο πάνσοφος Ελληνικός λαός εξέλεξε τον εθνοπροδότη Σημίτη, ο οποίος σε συνεργασία με την Goldman Sachs, έναντι αδράς αμοιβής, μας έβαλε με πλαστά στοιχεία στην Ο.Ν.Ε. πουλώντας τον χρυσό της Ελλάδος και παίζοντας τον μόχθο των ασφαλισμένων Ελλήνων στο χρηματιστήριο, ο πάνσοφος Ελληνικός λαός εμπιστεύτηκε τις τύχες του στον ρίψασπι Κώστα Καραμανλή, ο οποίος με την σειρά του...εμπιστεύτηκε για την διακυβέρνηση της χώρας τον Γιωργάκη Παπανδρέου παραδίδοντας του οικειοθελώς την εξουσία, ο πάνσοφος Ελληνικός λαός ψήφισε...λεφτά υπάρχουν και αντ’ αυτού είδε τον Τζεφρυ να μας βάζει στα μνημόνια, ο πάνσοφος Ελληνικός λαός, έχοντας μνήμη χρυσόψαρου, επέλεξε και απήλαυσε τον άπαξ προδότη πάντα προδότη Σαμαρά να...απελαύνει το αντιμνημονιακό του προσωπείο κάνοντας κωλοτούμπα ολκής για να...σωθεί η χώρα, την οποίαν οδήγησε στην οικονομική εξαθλίωση και στην διαιώνιση της υποτέλειας και του Αγγλικού δικαίου και τέλος ο πάνσοφος Ελληνικός λαός με τον...αυξημένο δείκτη διορατικότητας και πολιτικής Παιδείας, που τον διακρίνει, παρέδωσε τις τύχες της χώρας του στον...νεοπράκτορα Τσίπρα, ο οποίος εκτελεί κατά κεραία το σχέδιο αποδόμησης της Ελληνικής κοινωνίας (λαθρομετανάστευση) καθώς και την εφαρμογή των καινούργιων, επαχθέστερων μνημονίων, (με την μικρότερη δυνατή λαϊκή αντίδραση) τα οποία έχουν ως στόχο την δήμευση και...δέσμευση των ανεξάντλητων κοιτασμάτων του φυσικού ορυκτού μας πλούτου και την μετατροπή μας σε...ειδική οικονομική ζώνη, τουτέστιν δουλοπαροικία!!!
 

Δυστυχώς, αν και Βιολόγος δεν μπορώ να κάνω κάτι για την αποτροπή της μετάλλαξης στο DNA του Έλληνα, ο οποίος από ένα έθνος πανθήρων του παρελθόντος, έχει τώρα μετατραπεί σε ένα λαό προβάτων!! Από πολίτης-οπλίτης έχει μεταμορφωθεί σε νεοραγιά!! Δεν μπορώ να κάνω κάτι, ούτε καν να ονοματίσω έναν λαό, ο οποίος ενώ βιάζεται κατ' εξακολούθηση εδώ και τόσα χρόνια, αντί να αντιδράσει, όπως ο εξ' αίματος πρόγονος του Οδυσσέας και να τιμωρήσει τους μνηστήρες των δεινών του, (πολιτικάντηδες και οικονομικούς ολιγάρχες) επιβάλλοντας την Νέμεσι και παίρνοντας πίσω τον οίκο της πατρίδας του, αντ' αυτού έχει...εμβαπτισθεί σε ένα κοκτέιλ φόβου, ανευθυνότητας και αναβλητικότητας!! Δίχως ίχνος φιλοτίμου!! Προφανώς, η Ελληνική κοινωνία βρίθει κομματόσκυλων και...ατομικών εραστών!! Κατά συνέπεια, ο σαρκασμός, είναι η ορθότερη αντιμετώπιση για τα Ελληνικά, πολιτικά τεκταινόμενα, αρμόζουσα και ταυτιζόμενη πλήρως με την υπάρχουσα πολιτική (α)παιδεία του Νεοέλληνα!!
 


Το χιούμορ και η ειρωνεία είναι η καλύτερη...περιβαλλοντική μέθοδος διαχείρισης των λυμάτων της βρώμας, που αποπνέει η ψευτοδημοκρατία μας! Μπορεί παλαιόθεν, πράγματι η ψήφος και το βόλι να ήταν φτιαγμένα από το ίδιο μέταλλο, όπως είχε πει ο μεγαλύτερος στρατηγός της σύγχρονης ιστορίας, ο Ελληνικής καταγωγής (εκ Μάνης) Ναπολέων Καλομερος, (Buonaparte) παρόλα αυτά στις μέρες μας, η αρπαγή της...ωραίας ψήφου δεν είναι τίποτε άλλο από μια καλοστημένη βιομηχανία χονδροειδούς απάτης στις πλάτες των Ελλήνων, οι οποίοι, ως άλλοι νεομάρτυρες ανέχονται τις ψευδείς εξαγγελίες, τουτέστιν κοροϊδίες από τους...νεοπράκτορες ξένων συμφερόντων, εγχώριους πολιτικάντηδες!! Στο σημερινό νεοραγιαδικό κράτος του Ελλαδιστάν, το να πιστεύει κανείς, ότι οι εκλογές θα δώσουν λύση στα προβλήματα του τόπου αποτελεί όχι μόνο ουτοπία αλλά...απάτη μεγαλύτερη και από αυτή του νερού του Καματερού!! Χμ, ίσως το εν λόγω ύδωρ να απετέλεσε τον υδροφόρο ορίζοντα για τον τροφοδότη βόθρο (συγγνώμη για τις πήγες ήθελα να πω) του κόμματος του Ποταμιού!! Μάλλον, γι αυτό μας πήρε το ποτάμι...Από την στιγμή λοιπόν, που το εκλογικό σώμα δεν είναι έτοιμο και αποφασισμένο να επιφέρει την κάθαρση με οποιοδήποτε τίμημα, γκρεμίζοντας μια (υπό τον μανδύα της διεφθαρμένης ψευτοδημοκρατίας μας) στυγνή χούντα πολιτικών και οικονομικών νταβατζήδων, οποιοδήποτε αποτέλεσμα προκύψει με βάση την ετυμηγορία του δεν θα έχει καμίαν απολύτως σημασία. Οι εκλογές είναι μηδενικής ουσίας, οδηγώντας τον Ελληνικό λαό σε κατάσταση...ανοσίας, εμβολιάζοντάς τον με την απατηλή ψευδαίσθηση, ότι θα αλλάξει κάτι δίχως να γίνεται απολύτως τίποτε. Στην παρούσα φάση,  όποιο κόμμα και αν κατακτήσει την αυριανή εκλογική πρωτιά, εν τέλει θα προκύψει μια...ωραιότατη Οικουμενική Κυβέρνηση, σύμφωνα με τις επιταγές των αλλότριων δανειστών μας για την...σωτηρία της πατρίδος μας, βεβαίως βεβαίως!! Στο δε ερώτημα, που ενδεχομένως θα θέλατε να θέσετε, γιατί δηλαδή να μην είμαστε έτοιμοι να...καθάρουμε, θα απαντούσα, ότι ίσως να μην είμαστε ακόμα αρκετά έτοιμοι για να καθαρθούμε!! Διότι...προαπαιτούμενο για την κάθαρση αποτελεί η αυτοκάθαρση!! Αλλά δυστυχώς, η Ελληνική κοινωνία κατά ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της έχει σαπίσει δημιουργώντας ισχυρά, σχεδόν άθραυστα αποστήματα, εκφράζοντας την μετάλλαξη σε...τερατογένεση!! Συνεπώς, όπως αρέσκομαι να γράφω, σήμερα στην χώρα μας, οι μισοί Έλληνες είναι...μισέλληνες!! Ως εκ τούτου, στην αδήριτη ανάγκη να...δείρουμε τους γραικύλους πολιτικάντηδες, η σάτιρα είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης και απογύμνωσής τους, ευτελίζοντας κάθε πτυχή της γλοιώδους ύπαρξης τους και της...γονυπετούς στάσης τους (στάση στα τέσσερα). Μήπως επιτέλους κάποια στιγμή ξυπνήσουν και οι κοιμόμενοι συμπατριώτες μας. Τα σέβη μου...Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails