α

α

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

Εδώ σοφός, εκεί σοφός...

Μόλις πέρασαν τα Helloween, δηλαδή η νύχτα με τις μάσκες και χτες εορτάσαμε στην Βουλή την νύχτα με τους...μασκαράδες! Όχι, δεν σκοπεύω να κάνω το οποιοδήποτε σχόλιο για το χθεσινό θέατρο σκιών των πολιτικών μας ανδρεικέλων! Αυτές οι στημένες (και ξεζουμισμένες) ανθρώπινες (;) καρικατούρες (κατά βάθος πρόκειται για τραγικές φιγούρες) όχι μόνο γέλωτα και θυμηδία δεν μπορούν να προκαλέσουν αλλά αντίθετα μέσω της ανυπαρξίας τους και της αυτογελοιοποίησης τους έχουν προκαλέσει κλαυθμό και οδυρμό σε έναν ολόκληρο λαό, στον οποίον αξίζει το Όσκαρ υπομονής και καρτερικότητας! Προφανώς, επειδή κάθε τρεις και λίγο του στήνουνε καρτέρι!

Τουναντίον, θα επιθυμούσα να απευθυνθώ στα...παλουκάρια των media και να τους ρωτήσω τί συνέβη με το παρολίγον παλούκωμα δικαστικής υπαλλήλου από Ιρανό πρώην κατάδικo μέσα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, το οποίο έλαβε σάρκα και οστά λίγες μέρες πριν! Γιατί το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε...γαργάρα, όπως τόσες και τόσες επιθέσεις λαθρομεταναστών σε βάρος Ελλήνων, που λαμβάνουν χώρα καθημερινά αλλά δεν βγαίνουν ποτέ στο φως το αληθινό από τα MEGAλα και έγκυρα (είναι παντός...καιρού) ιερατεία της ενημέρωσης; Ίσως θεωρούν τις συγκεκριμένες ειδήσεις πολυ-τέλειες για την Ελληνική ή ακριβέστερα για την πολυπολιτισμική κοινωνία, της οποίας την ώσμωση εμείς τα άξια τέκνα της Ελλάδος έχουμε αφήσει έτη και έτη να εμφιλοχωρεί και η οποία για να σέβεται το...δημοκρατικό προφίλ της, ανέχεται και εγκολπώνεται ουκ έστιν αριθμό ανθρωποθυσιών Ελλήνων από αλλοδαπούς εισβολείς, στο βωμό των...ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του αντιρατσισμού! Όσο για τον πατριωτισμό; Στην πυρά με τις...ξενέρωτες, οπισθοδρομικές αντιλήψεις!

Έχω ξαναγράψει, ότι ο Σαίξπηρ συχνά αναρωτιόνταν ποιο είναι το χείριστο για έναν λαό, το να του φέρεσαι με σκληρότητα ή να τον κολακεύεις;! Δυστυχώς για τον Ελληνικό λαό, οι σημερινοί πολιτικάντηδες, οι οποίοι τον κυβερνούν (;) και οι νταβατζήδες των Τουρκοκάναλων, που τους σιγοντάρουν, πράτουν και τα δύο! Από την μια μεριά αφαιμάζουν και ποδοπατούν την Ελληνική κοινωνία και από την άλλη ομιλούν για...λειτουργική δημοκρατία, αποκαλώντας τους συμπολίτες μας, ως..."ο πάνσοφος Ελληνικός λαός!". Ε λοιπόν, αυτός ο πάνσοφος λαός, επανέφερε το πολιτικό και βιολογικό λείψανο του Ανδρέα Παπανδρέου στην εξουσία το 1993, ψήφισε τον εθνοπροδότη Σημίτη το 1996, ξαναψήφισε τον Σημίτη το 2000, παρόλο που στο μεταξύ είχαν μεσολαβήσει τα Ίμια και οι κατάπτυστες - προδοτικές συμφωνίες της Μαδρίτης και του Ελσίνκι, ο πάνσοφος λαός εξέλεξε με ποσοστά ρεκόρ τον Γιωργάκη-Τζέφρυ Παπανδρέου για να μας βάλλει στο μνημόνιο το 2009 και τέλος ο...πάνσοφος Ελληνικός λαός εψήφισε και πάλι μνημόνιο, με την συνεργασία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ενάμιση χρόνο πριν!

Ο εν λόγω λαός λοιπόν, όχι μόνο δεν είναι σοφός αλλά ούτε καν...σοφιστής, ίσως μόνο...μαζοχιστής, από δε κριτική ικανότητα..., τί να σας πω..., ούτε δυό γαιδουριών άχυρα δεν δύναται να ξεχωρίσει! Ρωτάτε γιατί; Μα διότι...αυνανίζεται νοητικά έτη και έτη (έλλειμμα Παιδείας) ενώ άφησε εαυτόν να...ευνουχιστεί, όταν επαιτούσε (ως κατάντημα Έλληνα, ή καλύτερα...ανθρωποειδούς) θέσεις στο Δημόσιο από τους δυνάστες του, οι οποίοι με την σειρά τους απαιτούσαν την ψήφο του, επενδύοντας στο εμπόριο της ελπίδας και λίαν προσφάτως και στο εμπόριο του φόβου! Μπορεί αυτός ο λαός να αλλάξει; 

Ρώτα τον εαυτό σου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails