α

α

Σάββατο, 29 Μαΐου 2010

Ιδού οι λύσεις κύριοι...

Επίτηδες άφησα να περάσουν κάποιες μέρες από τον καινούριον ευτελισμό της Ελλάδος μέχρι να πω δύο λόγια σχετικά με αυτή την νέα κατάντια, ούτως ώστε τα γραφόμενα μου να μην αποτελούν απόρροια έντονης ψυχολογικής φόρτισης. Όσος χρόνος όμως και να παρέλθει δεν δύναται να αλλοιώσει τον ξεπεσμό και τον εκπεσμό του Ελληνικού κράτους στα…Τάρταρα της κομματοκρατίας και των πολιτικάντηδων, οι οποίοι κυβέρνησαν τούτον εδώ τον τόπο…

Χρεοκοπήσαμε λοιπόν και με την βούλα! Και τι χρειάζονταν η…βούλα, θα μου πείτε; Η Ελλάς ήταν ήδη χρεοκοπημένη! Κι όμως…Με την προσφυγή της χώρας μας στο ΔΝΤ, η Ελλάς αυτομάτως μετατρέπεται σε χώρα με μειωμένα κυριαρχικά δικαιώματα, σε χώρα δίχως δική της φωνή! Μήπως αυτός ήταν τελικά ο στόχος; Το σχέδιο εξυφαίνετο εδώ και χρόνια, όταν η Άννα Ψαρούδα Μπενάκη έδωσε μια...μυητική πρόγευση, κατά την ορκωμοσία του Κάρολου Παπούλια, στις 8/2/2005 λέγοντάς του ότι «τα εθνικά σύνορα και ένα τμήμα της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν χάρην της ειρήνης και της ευημερίας και της ασφάλειας…»

Και προχθές, ο Γεώργιος Παπανδρέου ο νεότερος, πέρασε στο κυρίως μέρος της…τελετής, παραδίδοντας τα κλειδιά της εθνικής μας ανεξαρτησίας...Και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος! Σας φαίνεται περίεργο; Έχουμε τόσο αδύνατη μνήμη ως έθνος, που ξεχάσαμε τον βίο και την πολιτεία του ανδρός, ο οποίος κρατά στα χέρια του τις τύχες της χώρας μας; Ή μήπως το κατεστημένο των media που τον αβαντάρει, επιχειρεί ένα…format στον σκληρό δίσκο του πολιτικού του παρελθόντος, παρουσιάζοντάς τον σαν έναν νέο, (μάλλον…παιντί) άφθαρτο πολιτικό, σαν τον άνθρωπο, που ήρθε από τον Άρη! Επιτέλους, τόσο πολύ υποτιμούν την νοημοσύνη του Έλληνα;

Ξεχάσαμε τα ζεϊμπέκικα, ξεχάσαμε την (περίπτωση) Βαλλιανάτου, τον ανθέλληνα πρακτορίσκο, ο οποίος διετέλεσε σύμβουλός του, ξεχάσαμε την Μαδρίτη, όπου υπεγράφη (άλλη…βούλα τότε) και τυπικά πλέον η ύπαρξη των Γκρίζων ζωνών, ξεχάσαμε το Ελσίνκι, όπου η Ελλάς εδέχθη (άκουσον άκουσον) την ύπαρξη…συνοριακών διαφορών με την Τουρκία ή μήπως ξεχάσαμε την προφορική του αποδοχή, όντας Υπουργός Εξωτερικών, στην αίτηση των Τούρκων για αλλαγή της διεθνώς κατοχυρωμένης ονομασίας των «Στενών» (Συνθήκη του Μοντρέ, 1936) σε «Τουρκικά Στενά»!

Και μόνο αυτή η τελευταία πολιτική του πράξη είναι ικανή να για τον καταδικάσει περί εσχάτης προδοσίας! Εάν βεβαίως ήμασταν σοβαρό κράτος και όχι το υφιστάμενο γραικυλικό, νεοραγιαδικό μόρφωμα… Κατά συνέπεια, η υποθήκευση της εθνικής μας ανεξαρτησίας, η οποία επετεύχθη με την προσφυγή της Ελλάδος στο ΔΝΤ, ήταν πολύ απλά ο τελευταίος κρίκος στην αλυσσίδα των προδοτικών ενεργειών, αυτού του εθνομηδενιστή, Εβραίου της διασποράς, ο οποίος ατυχώς για την Ελλάδα και τους Έλληνες ηγείται του Ελληνικού κράτους, με την εγκληματική ψήφο του Ελληνικού λαού.

Δεν τελειώσαμε όμως εδώ. Το πράγμα έχει και άλλη διάσταση με ακόμη ζοφερότερες συνέπειες για τον Ελληνισμό! Μα καλά, τι άλλο μας περιμένει θα ρωτήσετε. Η βιολογική εξαφάνισή μας!!! Ακριβώς, όπως το ακούτε…Πλησιάζει η βιολογική εξαφάνιση του γένους των Ελλήνων! Αυτός είναι ο στόχος, αυτός είναι ο πυρήνας, όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς παρονυχίδες, ούτως ώστε να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη και να μην αντιλαμβάνεται το τέρας της εθνολογικής αλλοίωσης του Ελληνικού πληθυσμού, το οποίο προοδευτικά αρχίζει να κατασπαράζει την χώρα μας! Με πυλώνες την συνεχώς αυξανόμενη υπογεννητικότητα και την λαθρομετανάστευση, η φυλετική εξαφάνιση του Ελληνικού Έθνους θα είναι σε λίγα χρόνια μαθηματικώς βεβαία!

Νομίζετε, ότι κινδυνολογώ; Κάντε τον περίπατό σας μια Κυριακή πρωί στο κέντρο των Αθηνών και ύστερα πείτε μου τις εντυπώσεις σας…Μήπως χρειάζεστε το…φανάρι του Διογένη για να δείτε Έλληνα;! Κάποτε ρώτησαν τον Κίσσινγκερ, ποιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός, ποιο είναι το αντίπαλο δέος της Νέας Τάξης Πραγμάτων, της λεγόμενης Παγκοσμιοποίησης. Η Ρωσία; Μήπως η Κίνα; Όχι, τους απήντησε. «Είναι η Ελλάδα…» Οι συνειρμοί δικοί σας…Άλλωστε, η σκέψη και η φαντασία είναι ίσως η μοναδική μας δραστηριότητα, την οποία μπορούμε να εκτελούμε ελεύθερα αλλά ταυτόχρονα είναι και αυτό, που φοβούνται πιο πολύ από όλα…

Και μιας και μιλάμε για την επερχόμενη βιολογική εξαφάνιση των Συνελλήνων, σε αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση κινούνται και τα «μέτρα», τα οποία υπερψηφίστηκαν από την Ελληνική Βουλή και τα οποία θα…σώσουν την χώρα από την κατρακύλα! Μέτρα αυτοκτονίας του Ελληνικού λαού, τόσο στον Δημόσιο Τομέα με την μείωση των μισθών και των συντάξεων όσο και στον Ιδιωτικό με την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και την απελευθέρωση των απολύσεων! Ηχεί λίγο οξύμωρο, το γεγονός, ότι οι άνθρωποι του υπάρχοντος πολιτικού…ιερατείου, αυτοί, οι οποίοι εγέννησαν και εξέθρεψαν τα φαινόμενα διαφθοράς και ευτελισμού του Δημοσίου Βίου της χώρας, να επιχειρούν να μας βγάλουν από την κρίση, (με το να ματώνουν για άλλη μια φορά τον Ελληνικό λαό) την οποία (όσον αφορά την Ελλάδα) αυτοί εδημιούργησαν!

Σε αυτό το σημείο, επιθυμώ να εκφράσω την πλήρη αντίθεσή μου με την στάση, που ετήρησε ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός κατά την ψηφοφορία του Νομοσχεδίου στην Βουλή. Ήταν το μεγαλύτερο πολιτικό ατόπημα, (για να μην το χαρακτηρίσω αλλιώς) στο οποίο υπέπεσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και πολύ φοβάμαι, ότι θα αποδειχθεί η αρχή του πολιτικού του τέλους. Η λύση φίλε Γιώργο δεν είναι να αβαντάρεις και να στηρίζεις την Κυβέρνηση (για την Ελλάδα όπως ισχυρίζεσαι) η οποία για άλλη μια φορά επέλεξε να στραγγαλίσει και να…στραγγίξει το αίμα του Έλληνα αλλά να κάνεις ότι περνάει απ’ το χέρι σου για την ανατροπή της, μιας και αυτή στρέφεται εναντίον των συμφερόντων του Ελληνικού λαού! Δεν είναι δυνατόν να μην διαθέτεις το πολιτικό αισθητήριο εκείνο, το οποίο καθαρά υποδηλώνει, πως η Κυβέρνηση Παπανδρέου ευρίσκεται σε εντεταλμένη υπηρεσία για να εξοντώσει τον Ελληνισμό! Δεν είναι δυνατόν να μην βλέπεις κάτι, που είναι ολοφάνερο και σε ένα παιδάκι δέκα ετών…

Και η απάντηση είναι η εξής: «Μα δεν υπήρχε άλλη λύση, μα θα πτωχεύαμε, θα είχαμε στάση πληρωμών, κρούσματα βίας, φαινόμενα λεηλασίας κ.λ.π. κ.λ.π….», επιχειρώντας να δικαιολογήσουν την…λεηλασία ή μάλλον την ιεροσυλία, η οποία έλαβε χώρα στις πλάτες του Ελληνικού λαού, κατατρομοκρατώντας τον κοσμάκη! Επιτρέψτε μου να χαρακτηρίσω τα επιχειρήματα αυτά, ως ανόητα φληναφήματα βρεγμένης γάτας για να μην χρησιμοποιήσω κάτι άλλο, που έχει σχέση με την…αφόδευση!

Κατ’ αρχάς, η ίδια η Ε.Ε. δεν θα άφηνε ποτέ να καταρρεύσει η Ελληνική Οικονομία για τον πολύ απλό λόγο, ότι κάτι τέτοιο θα σηματοδοτούσε και την δική της κατάρρευση! Επαναλαμβάνω: Καταστροφή της Ελληνικής Οικονομίας σημαίνει καταστροφή του Ευρώ! Εξάλλου, το εν λόγω Δημόσιο χρέος της χώρας μας προέρχεται σχεδόν καθ' ολοκληρίαν από κεφαλαιοποιήσεις τόκων, που έχουν αρχίσει και αυξάνονται εδώ και περίπου 100 χρόνια!

Εάν κατά συνέπεια, υπήρχε μια στοιχειωδώς σοβαρή Ελληνική Κυβέρνηση, η οποία θα είχε ως πρώτη προτεραιότητα την διασφάλιση των συμφερόντων του Ελληνικού λαού θα έβγαινε και θα έλεγε στον Τρισέ: «Κόψε Ευρώ τώρα! Γέμισε την Ελλάδα με Ευρώ!» Και αυτό είναι απαίτηση και ουχί ως…επαίτες για ένα καινούριο δυσβάσταχτο δάνειο, το οποίο θα επιβαρύνει ακόμη πιο πολύ το ήδη διογκωμένο Δημόσιο χρέος μας, μεταθέτοντας μόνο το πρόβλημα για μερικούς μήνες και κάνοντας την τελική μας πτώχευση κάτι παραπάνω από σίγουρη σε ελάχιστα χρόνια, μιας και όχι μόνο δεν παρατηρείται στην χώρα Ανάπτυξη αλλά η Ελλάς δεν παράγει ούτε ένα…πατίνι! Από πού λοιπόν θα βγουν αυτά τα νέα δανεικά;

Πώς θα αντέξει ο κοινωνικός ιστός της χώρας τις μαζικές απολύσεις, οι οποίες έχουν ήδη δρομολογηθεί και τις στρατιές των ανέργων να κατακλύζουν την Ελληνική κοινωνία, με ανυπολόγιστες συνέπειες; Πώς θα αντέξουν οι Δημοσιονομικές Υπηρεσίες και Οργανισμοί στήριξης του ανθρώπινου δυναμικού, όπως ο ΟΑΕΔ, αυτή την λαίλαπα, που θα σαρώσει τα πάντα; Όλα θα καταρρεύσουν σαν χάρτινος πύργος!

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό, ότι το ΔΝΤ νοιάζεται μόνο για τις εγγυήσεις, με τις οποίες θα εξασφαλιστούν οι δανειστές της εκάστοτε χώρας στην οποίαν εφαρμόζεται, εν προκειμένω για την Ελλάδα, οι Ευρωπαϊκές και οι Αμερικάνικες Τράπεζες, από τις οποίες δανείστηκε η χώρα μας. Εξάλλου, η Ελλάς δεν έχει ούτε δικό της νόμισμα για να το υποτιμήσει, ούτως ώστε να αυξήσει την ανταγωνιστικότητα και να μην προβεί σε περικοπές μοσθών και συντάξεων. Ίσως είναι η πρώτη φορά, που το ΔΝΤ ανοιγει τις...φτερούγες του σε κράτος, το οποίο δεν έχει δικό του νόμισμα, κατά συνέπεια διενεργείται ένα τεράστιο πείραμα στις πλάτες του Ελληνικού λαού με πειραματόζωο τον ίδιο τον Ελληνικό λαό, κάνοντάς τον φύλλο και...φτερό!

Και σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουν καν Έλληνες για να αποπληρώνουν όλα αυτά τα δάνεια εσαεί, όπως έγινε με το δάνειο του Όθωνος, η τελευταία δόση του οποίου εξοφλήθη μόλις το έτος 2000! Σε λίγο καιρό κύριοι, οι Έλληνες θα έχουν πεθάνει…από την πείνα! (πριν προλάβουν να μας εξαφανίσουν τα γηρατειά, λόγω του δημογραφικού μας προβλήματος…)

Οι εταίροι μας στην Ευρώπη εκμεταλλεύονται κάθε ικμάδα του εθνικού πλούτου αυτής της χώρας (μεταφορές, τηλεπικοινωνίες, εξοπλισμοί, εμπόριο κ.ο.κ.) κατά συνέπεια μόνο ζημιωμένοι δεν είναι με την οικονομική συνεργασία με την Ελλάδα. (μας χρωστούν δεν τους χρωστάμε)! Άλλωστε, το να πλημμυρίσει την χώρα μας με Ευρώ η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα, αποτελεί κάτι σαν ανάχωμα (για να μην πω μονόδρομο) στην γενικευμένη επίθεση του δολλαρίου στο ενιαίο Ευρωπαϊκό μας νόμισμα, η οποία υπεχρέωσε την Ελλάδα να πληρώσει την…νύφη, ως ο πιο αδύναμος κρίκος της Ευρωζώνης! Στη συνέχεια έπονται οι…επόμενοι (Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία αλλά και Μεγ. Βρεττανία). Ταυτόχρονα, με αυτόν τον τρόπο, (κοπή νέων Ευρώ) επιτυγχάνεται και η επαναδιαπραγμάτευση του Ελληνικού χρέους και ίσως η επαναγορά των Ελληνικών ομολόγων, τα οποία σήμερα βρίσκονται στην κατοχή του κάθε τυχάρπαστου κερδοσκόπου. Αλλά ποιος να τολμήσει να χτυπήσει την γροθιά στο τραπέζι και να προτείνει κάτι τέτοιο; Ο…Γιωργάκης;Για ποιο λόγο ο Έλληνας φορολογούμενος να καταντήσει…ηγούμενος (δηλαδή ασκητής οσιομάρτυρας) επειδή ο Σημίτης παρέδωσε το Δημόσιο χρεός της χώρας στην Goldman Sachs με τεράστια επιτόκια δανεισμού, αποκρύπτοντάς το από την Ε.Ε., ούτως ώστε η Ελλάς να «πιάσει» τους δείκτες και να γίνει κράτος-μέλος της Ευρωζώνης; Κάτι τέτοιο άλλωστε, η Ε.Ε. το ενεθάρρυνε...σφόδρα αφού θα μετέβαλε την χώρα μας σε οικονομικό και εμπορικό της προτεκτοράτο, όπως είδαμε και πριν. Για ποιόν λόγο ο Έλληνας φορολογούμενος να πληρώσει τα τερτίπια των στυγνών, οικονομικών δολοφόνων της Wall Street, οι οποίοι έπεισαν την Κυβέρνηση Σημίτη να δανειστεί με τεράστια επιτόκια και εν συνεχεία στοιχημάτιζαν στον οικονομικό θάνατο της Ελλάδος, ποντάροντας χρήματα, που δεν είχαν, εν πολλοίς δηλαδή αέρα κοπανιστό, ανεβάζοντας τα spreads, τα επιτόκια δηλαδή δανεισμού για την χώρα μας στα ύψη ενώ αυτοί θα μπορούσαν να δανείζονται με φτηνά επιτόκια και να κερδοσκοπούν; Για ποίον λόγο ο Έλληνας φορολογούμενος θα πρέπει να γίνει το εξιλαστήριο θύμα μιας τεχνητά κατασκευασμένης κρίσης, όπου στο τέλος, το 1% θα ελέγχει το 70-80% του Παγκόσμιου Οικονομικού κεφαλαίου;

Καλά όλα αυτά, θα μου πείτε αλλά εδώ χρωστάμε κάπου…400 δις. Ευρώ (έχουμε χάσει στην πορεία και το νούμερο). Αυτό είναι μια πραγματικότητα, όπως είπε και ο Μάκης Βορίδης στην Βουλή! Τι μπορούσαμε να κάνουμε άμεσα για να εξοικονομήσουμε χρήματα; Μα μόλις σας απήντησα τί θα μπορούσε να κάνει η Ελληνική Κυβέρνηση και τί επιβάλλονταν να πράξει ένα σοβαρό κράτος. Ένα κράτος, που σέβεται τους πολίτες του, οι οποίοι αποτελούν την υπέρτατη εξουσία κατά το Ελληνικό Σύνταγμα αφού όλες οι εξουσίες πηγάζουν υπέρ του λαού και του Έθνους. Κατά συνέπεια, τα εν λόγω μέτρα εξόντωσης του Ελληνικού λαού είναι από μόνα τους αντισυνταγματικά! Αλλά η πρότασή μου προϋποθέτει ηγέτες και στις μέρες μας πάσχουμε από λειψανδρία ηγετών! Θέλετε όμως και άλλες λύσεις για τις…υπάρχουσες πραγματικότητες;

Χρειαζόμασταν μας έλεγαν, 8 δις. Ευρώ μέσα σε δέκα ημέρες. Και εγώ σας λέω, ότι θα μπορούσε η παρούσα Κυβέρνηση, εάν το επιθυμούσε, να βρει 20 και πλέον δις! Γνωρίζετε, ότι περίπου 8000 Έλληνες χρωστούν στην Εφορία άνω των 20 δις. Ευρώ; Γιατί λοιπόν δεν τους πιάνει απ' το αυτάκι ο Εισαγγελέας αύριο το πρωί; Και μην ακούω αηδίες για δαιδαλώδεις γραφειοκρατίες και λοιπές…μπουρδολογίες! Έχουν δομήσει κατ’ αυτόν τον τρόπο το υπάρχον μοντέλο λειτουργίας των Κρατικών Υπηρεσιών, ακριβώς επειδή θέλουν ο Δημόσιος Τομέας να κινείται με ρυθμούς χελώνας για να διαφεύγουν τα…χέλια, δηλαδή οι ημέτεροι!

Άμεση αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου αλλά και της Εκκλησίας αξίας εκατοντάδων δις. Ευρω! Άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και δήμευση των καταθέσεών τους! Τί φοβόμαστε; Αυτοί οι άνθρωποι δεν σεβάστηκαν το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους και εισήλθαν παράνομα στην χώρα μας! Ταυτοχρόνως, θέτουμε φραγμό και στο παραεμπόριο, δίνοντας πνοή στην Ελληνική αγορά, ούτως ώστε το χρήμα να αρχίσει να κυκλοφορεί εντός της Ελληνικής επικράτειας.

Θα μπορούσαμε επίσης να προωθήσουμε μορφές εσωτερικού δανεισμού μιας και το Ελληνικό Τραπεζικό Σύστημα βγήκε σχετικά αλώβητο από την Παγκόσμια κρίση (το έτος 2009 οι Τράπεζες είχαν ενεργητικό 760 δισ. Ευρώ!). Το ποσό, το οποίο είναι στην κατοχή των Ελλήνων καταθετών υπερβαίνει τα 200 δις. Ευρώ! Γιατί λοιπόν δεν προσέτρεξε σε αυτούς η Κυβέρνηση Παπανδρέου, ξεκινώντας για παράδειγμα μια δημοπράτηση των Ελληνικών ομολόγων;

Τουναντίον, εάν εφαρμοσθούν τα ψηφισθέντα κατάπτυστα μέτρα στους ατυχείς Έλληνες πολίτες, τότε με μαθηματική ακρίβεια θα καταρρεύσουν και οι Ελληνικές Τράπεζες (διότι πολύ απλά ουδείς θα μπορεί να εξοφλήσει τις κάρτες του ή το δάνειό του) με αποτέλεσμα οι τελευταίες είτε να πωληθούν σε ισχυρές ξένες Τράπεζες είτε να αρχίσουν να προβαίνουν σε τιτλοποιήσεις ενυπόθηκων δανείων, τα οποία εν συνεχεία θα πωληθούν στις ξένες Τράπεζες (κάτι, που λαμβάνει χώρα ακόμη και σήμερα με αρκετές Ελληνικές ιδιωτικές Τράπεζες). Θα παρατηρείται συνεπώς το φαινόμενο, οι ξένοι μεγαλοτραπεζίτες να αγοράζουν τα δάνεια Ελληνων πολιτών και να προχωρούν σε κατασχέσεις και πλειστηριασμούς της περιουσίας του Ελληνικού λαού! Με αυτόν τον τρόπο, θα αλωθεί ή μάλλον θα…πωληθεί η Ελλάς και σε ιδιωτικό επίπεδο!

Άμεση αξιοποιηση του ορυκτού φυσικού μας πλούτου, την οποίαν όμως τόσο πολύ σκιάζονται εμπρός στο casus beli των Τούρκων οι δειλοί, ψωφοδεείς, ριψάσπιδες πολιτικάντηδες, που κυβερνησαν τον τόπο όλα αυτά τα χρόνια. Μήπως όμως αυτός ο ευλογημένος φυσικός μας πλούτος, η δημόσια αυτή περιουσία του Ελληνικού λαού, σε λίγο καιρό δεν θα μας ανήκει αλλά προορίζεται να θυσιασθεί ως βωρά στους…γύπες της διεθνούς κερδοσκοπίας, ως εγγύηση για την αποθανούσα μας Οικονομία;

Αυτό όμως, το οποίο επιβαλλεται να γίνει πάνω από όλα, ειναι η αλλαγή του νόμου περί ευθύνης Υπουργών και η δήμευση των περιουσιών όλων εκείνων, οι οποίοι κατελήστευσαν την περιουσία του Ελληνικού λαού τα τελευταία 35 χρονια. Και ανοησίες του τύπου, για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει αναθεώρηση του Συντάγματος, κάτι όμως που δεν μπορεί να γίνει άμεσα διότι η τάδε διάταξη του δείνα νόμου (τους οποίους έκοψαν και έραψαν τα...σαϊνια της Βουλής) δεν προβλέπει κάτι τέτοιο πριν το...2050 εγώ θα τα χαρακτηρίσω...μπαρουφολογίες του χειρίστου είδους για να μην πω κάτι άλλο!

Προκειμένου να θέσω σε κίνδυνο την επιβίωση των ηλικιωμένων ανθρώπων και των μισθωτών, οι οποίοι δούλεψαν μια ζωή και τα βγάζουν πέρα με μισθούς πείνας ενώ συνειδητοποιούν για άλλη μια φορά, ότι αυτοί θα πληρώσουν τις κλεψιές του Παπαντωνίου, του Ρουσόπουλου, του Άκη και του Βουλγαράκη, ε τότε φίλοι μου, είναι προτιμότερο η κατάρρευση αυτού του σάπιου πολιτικού συστήματος, το οποίο και οδήγησε τα πράγματα εκεί που τα οδήγησε!

Ο Ελληνικός λαός έχει υποπέσει σε μια βαθιά παρακμή και μόνο με ένα ισχυρό σοκ θα κατορθώσει να αφυπνισθεί. Κατά συνέπεια, οδηγούμεθα εκ των πραγμάτων σε ένα Νέο Γουδί και προσμένουμε να έρθει ένας καινούριος Νικόλαος Ζορμπάς για να πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του! Να σας θυμίσω, ότι ο Ζορμπάς πέθανε πάμπτωχος, όπως και κάποιοι άλλοι...Εξάλλου, λάβετε υπ' όψη σας, ότι από το Γουδί, (1909) το οποίο αποτελεί και την πρώτη δυναμική παρέμβαση του στρατού στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας, ξεπήδησαν νέες, υγιείς, πολιτικές δυνάμεις και σε λίγα χρόνια είχαμε την Ελλάδα των 2 ηπείρων και των 5 θαλασσών.

Δεν θα ήθελα να σας κουράσω παραπάνω. Κλείνοντας, θέλω να πω στους Έλληνες να μην χάνουν το θάρρος τους και να τιμωρήσουν την κομματοκρατία και όλους εκείνους τους γελοίους αρλεκίνους της πολιτικής, οι οποίοι απεδείχθησαν κατώτεροι των περιστασεων, προδίδοντας τις ελπίδες και το όραμα ενός ολόκληρου λαού.


«Προκειμένου να έχω τρεις νταβατζήδες, την Ε.Ε., την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το ΔΝΤ προτιμώ να έχω έναν. Το ΔΝΤ…»

Γιώργος Καρατζαφέρης


Απάντησις: Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΞΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΤΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ…«Το Ελληνικό Έθνος θα μπορούσε να σωθεί εάν κατηργείτο το Ελληνικό Κράτος, το οποίο Ελληνικό Κράτος είναι εναντίον του Ελληνικού Έθνους! Από τους Τούρκους καταφέραμε και επιζήσαμε 400 χρόνια. Από το Ελληνικό Κράτος δεν μπορείς να επιζήσεις…!»

Κωνσταντίνος ΠλεύρηςΣχόλιο: ΙΣΩΣ Η ΠΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΙΚΗ…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ…1 σχόλιο:

ΑΔΗΣ είπε...

Η καλλύτερη περίληψη όλων ΚΑΙ με ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Συμφωνώ απολύτως αλλα
πιστεύω στην εκδοχή της "απολλυμάνσεως" και όχι της αφυπνήσεως. Πολλά θα μπορούσα να παραθέσω σε ένα σχόλιο αλλα θα ήταν κουραστικό κατεβατό.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails