α

α

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Μιράντας ανάγνωσμα συνέχεια...


I was told, ότι το...1 εκατομμύριο Ευρώ (λέγε με Μιράντα) εθεάθη στο Μανχάταν με μούσι! Όντως, οι εξωαισθητήριοι-αλητήριοι υποδοχείς μου, ανίχνευσαν εκ-χύσεις τεστοστερόνης σε υψηλά επίπεδα καθώς και υψηλή συγκέντρωση μολυβδενίου στα κύτταρά της! Εκτός του ότι...τα ξυνε, (τα μολύβια) το χημικό στοιχείο μολυβδένιο ανιχνεύεται εν αφθονία και στο διάστημα! Πράγμα που σημαίνει, (αλλά δεν σαλεύει) ότι η Miss Illinois 1957, πρέπει να χει μπλέξει και αυτή (σιγά μην έχει μπλέξει και μπούτι) με κάποιον εξωγήινο! Τώρα βέβαια θα σας γελάσω για το ποιος από τους δύο είναι το...ΟΥΦΟ! 

Όπως και να χει, βρίσκω άκρως ενδιαφέρουσα την ανταλλαγή γονιδίων μεταξύ των διασυμπαντικών ειδών! Πάντως, το να είναι η Μιράντα σε...ενδιαφέρουσα το κόβω κομματάκι χλωμό, καθότι δεν είναι δα και στο άνθος της ηλικίας της! Μάλλον τώρα θα είναι...φέρουσα ένδειας αφού το εκατομμυριάκι θα το ξεκοκάλισε στα Καζίνα! Τέλος πάντων, δεν θέλω να ευλογήσω τα...δικά μου γένια αλλά οι Γενετικές διασταυρώσεις είναι η ειδικότης μου! Αρκεί να υπάρχουν φανάρια για προστασία προς αποφυγήν τρακαρισμάτων! Τουθόπερ, ο φανός και...φαλλός του Διο-γένη δεν επαρκoύν! Παρεμπιπτόντως, μας βλέπω να πουλάμε...προστασία για πολλά…γένη και γενιές για να γλυτώσουμε απ’ τα χάλια μας! Οψόμεθα...

Δεν δύναμαι να γνωρίζω πώς και γιατί  η συγκεκριμένη οντότητα από το υπερπέραν συναντήθηκε με τον όξω από δω! (Πώς και γιατί προσγειώθηκε στην…μαύρη τρύπα της Μιράντα, εννοώ.) Ίσως να είχε ραντεβού με κάποιαν…Άντα στον πρώην διαστημικό σταθμό Μιρ αλλά του τελείωσε (και ο Μιρ και η Άντα) και του προέκυψε Μιράντα!  Μπορεί ακόμη να λιμπίστηκε τους ενεργειακούς της πόρους αφού από άλλους…πόρους, άνθρακες ο θησαυρός, μιας και το εκατομμύριο της δεσποινίδος ετών 39 διελύθη πλέον εις τα εξών συνετέθη! Μια πιθανή εξήγηση μπορεί να αποτελεί και το γεγονός, ότι ο πλανήτης του όντος ενδεχομένως να είναι τελείως άνυδρος, κατά συνέπεια, μόλις ο μακρίνος μας ταξιδιώτης ανεκάλυψε, ότι η μαγειρική σπεσιαλιτέ της Μιράντα είναι το…βραστό νερό θα έκανε κάτι χαρούλες! Διόλου απίθανο να κεράσει και τα…νερά στην πρώτη τους (ηρωική) έξοδο! Εντάξει, δεν ξαναγράφω άλλη  κακι-ούλα διότι γερά ούλα σημαίνει γερά δόντια!

Εύχομαι στα…χμ, παιδιά (και οι 2 μαζί, θα χουν δεν θα χουν την ηλικία του Σύμπαντος)  να είναι πάντα καλά και είθε ο καρπός αυτού του έρωτα να συσφίξει τας σχέσεις μεταξύ των δύο κοσμικών λαών, ούτως ώστε να…ξεσφίξουμε κι εμείς οι φτωχοί πλην τίμιοι γήινοι το ζωνάρι, περνώντας σε νέα, μεταλλαγμένα γενετικά υβρίδια! Περνώντας στην εποχή του Hommo Universalis, όπως λέει και ο φίλος μου ο Αστροφυσικός Μάνος Δανέζης! Τώρα βέβαια δεν ξέρω, πώς θα αντιδράσει η Κούλα, η οποία έχει μεγάλη αδυναμία στην Μιράντα. Το πιθανότερο είναι να επιχειρήσει να την...παχύνει. Την αδυναμία, όχι την Μιράντα! Δόξα τω Θεώ, η τελευταία έχει...πλεόνασμα σε μίαν άγρια εποχή ελλείμματος! (Πώς λέμε…άγριο νιάτο! Καμία σχέση..) Τί;; Ποια είναι η Κούλα;; Πάντα υπάρχει μια Κούλα! Κι ας λέει κουλά! 






1 σχόλιο:

dimps είπε...

Θα έπρεπε να ξεκινήσεις να γράφεις κανένα βιβλίο επιστημονικής φαντασίας. Για σκέψου το στα σοβαρά. Well done.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails