α

α

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Βαλε-Ντινο το σκουφάκι...



Επέτειος των ερωτευμένων προχθές και εξακολουθώ να…ρεύομαι καιόμενος, τουτέστιν να είμαι καψου-ρευόμενος! Όχι πλεόν με το…1 εκατομμύριο Ευρώ  της Μιράντα, η οποία ειρήσθω εν παρόδω κόντεψε να μετατρέψει την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου σε…νύχτα του Αγ. Βαρθολομαίου για τους κατοίκους μιας πόλης κάπου στα Ουράλια όρη! Στα όρη στ’ άγρια βουνά, που λένε! Αναλυτικότερα, ένας πανάρχαιος μετεωρίτης, (πάνω κάτω στην ηλικία της) στο μέγεθος του…Ψηλορείτη (περίπου και στα κιλά της) άρχισε να πέφτει στα κεφάλια των πανικόβλητων πολιτών, οποίοι άρχισαν να τρώνε…βλήτα μέσα στον πανικό τους! Ουδείς ψυχανεμίζονταν, ότι θα τους έπεφτε ο ουρανός στο κεφάλι (και βαριά τα βλήτα!) Εξάλλου, εκείνη την ώρα οι…άνεμοι ήταν ασθενείς μέχρι μέτριοι! Μια πιθανή αιτιολογία του φαινομένου θα μπορούσε να ήταν το γεγονός, ότι οι κάτοικοι των Ουραλίων δεν είχαν ψηφίσει Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις τελευταίες εκλογές, κάτι για το οποίο είχε προειδοποιήσει  σαφώς και εγκαίρως το...παντώς καιρού, έγκυρο MEGA CΗANNEL!


Πίσω όμως στα…κουρμπέτια της Μιράντα! Σήμερα πρωί-πρωί εξεδόθη συμπληρωματική ανακοίνωση απ’ την NASA, καθώς εντοπίστηκαν νέφη αερίων και…οσμές, κοντά στα θραύσματα των μετεώρων! Έργο και...ενέργεια Μιράντας, η οποία είχε πεταχτεί μέχρι τα…Μετέωρα, στην Θεσσαλία και από κει άρχισε να πέρδεται ασυστόλως, απελευθερώνοντας τέτοια ποσότητα μεθανίου, που σαν αέριο τσουνάμι θρυμμάτισε  τον μετεωρίτη σε πολλά κομμάτια! Αυτή  διάλεξε του...σπιτιού αλλά επειδή είναι πολύ τεμπέλα βαριόταν να ψάχνει σε ολόκληρο το σπίτι μέχρι να το βρει!

Τέλος πάντων, όπως έχετε ήδη καταλάβει, την τύπισα ουδόλως πλέον την σκέφτομαι! Αυτήν την στιγμή, δεν έχω μάτια παρά μόνο για ένα (σ)εξωγήινο πλάσμα! Δεν ξέρω εάν είναι πλάσμα ύλης ή αντιύλης αλλά εγώ όντως δεν έχω μάτια αφού έχω στραβωθεί από την λάμψη της και κυκλοφορώ με γυαλιά του ηλίου σαν τον αόμματο! Μπαρντόν, σαν τον Πρωθυπουργό μας ήθελα να πω! Δηλαδή δικά μου είναι τα γυαλιά, όχι του ηλίου…! Μή με ρωτάτε από ποιό αστρικό σύστημα μας έρχεται το εν λόγω…αστέρι! Αυτό, που μπορώ να από-καλύψω (όπως λέμε καλύπτω το πρόσωπό της με μαξιλάρι) είναι, ότι  η συγκεκριμένη οντότητα έχει ήδη διακτινιστεί μέσα στο μυαλό μου με πέντε ακτίνες! Μια για κάθε δάχτυλο! Δεν προσδιόρισα μέγεθος αλλά ενδέχεται οι ακτίνες να είναι μικρές. Να πρόκειται δηλαδή για…ακτινίδια!   Υπερβολές θα μου πείτε!  Όπως και να χει,  τις…βολές δεν τις γλυτώνω! Ούτε και τα βλήματα…


Εάν νομίζετε πάντως, ότι το παρακάνω με τις πλάκες, σας απαντώ, ότι διαθέτω και συλλογή! Την τελευταία...μαρμάρινη πλάκα την βρήκα στην Πεντέλη. Πρόκειται για αγνό Πεντελικό μάρμαρο! Και μιας και  μιλάμε για διαστρικά πλάσματα, έχω να σημειώσω, ότι από αυτό το μάρμαρο έφτιαχναν τα...ΟΥΦΟ τους οι Αμερικανοί (ξέρετε, Σημίτης, Ντόρα, Γιωργάκης, Σαμαράς) και μπορούσαν να ταξιδεύουν στον χρόνο, διασπώντας το χωροχρονικό συνεχές! Με αυτόν τον τρόπο, (δεν θέλει κόπο) μπόρεσαν και προσεδαφίστηκαν στον Μαραθώνα, την συγκεκριμένη ημερομηνία της μάχης, ήτοι το 490 π.Χ. και μας έσωσαν από τους εισβολείς Πέρσας! Άφησαν δε αλώβητη και ζωντανή μόνο μια γυναίκα την...Πέρσα, όπου την έφεραν στην εποχή μας και την κάναμε τραγουδίστρια! Αυτά είναι! Αυτά είναι τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα εννοώ, τα οποία λίαν συντόμως θα αναγράφονται και εις τα σχολικά μας βιβλία! Η μετεξέλιξη της Ρεπούσειας διδασκαλίας είναι εδώ! Και για άλλη μια φορά...εμείς θα πληρώσουμε το μάρμαρο!

Κατά συνέπεια, καθώς φαίνεται, ούτε ο Άγιος Βαλεντίνος, ούτε τα εξωγήινα πλάσματα, ούτε τα εξωπλανητικά θραύσματα, ούτε καν οι…ατομικοί εραστές μπορούν να μας βγάλουν από την μαύρη τρύπα της παρ-άνοιας, την οποίαν βιώνουμε! Τουλάχιστον να προλάβουμε την…γεροντική άνοια, η οποία περιμένει στην γωνία και εποφθαλμιά να διεισδύσει! Γι αυτό, με βάση την ψυχρή, Αριστοτέλεια λογική, η ταπεινότητά μου στέκεται ομπρός στην Αγιοσύνη του και δηλώνει ρητώς και ευθαρσώς: Βάλε Ντίνο το σκουφάκι! Για να σαι σίγουρος! Διότι και ο Άγιος…φοβέρα θέλει!

  








Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails