α

α

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Είχα ένα όνειρο...


Είχα ένα παιδικό όνειρο...




να δω τον ισχυρότερο άνδρα του πλανήτη να πλέκει εγκώμια για την αφεντομουτσουνάρα μας και να μας χαϊδεύει τ' αυτάκια (δίχως να μας δώσει ούτε...καθρεφτάκια) την στιγμή ακριβώς, που...έπαψε να είναι ο ισχυρότερος άνδρας του πλανήτη! (Συνήθως, οι πρώην πλανητάρχες γίνονται οι καλύτεροι dealers οπλικών συστημάτων εάν αυτό σας λέει κάτι, εκτός κι αν ήρθε για να δει ιδίοις όμμασι το οικόπεδο γωνία, που άκουγε...)



να δω τον Έλληνα Πρωθυπουργό και λοιπούς Κυβερνητικούς να επαιτούν και να...πετούν την σκούφια τους υποδεχόμενοι και...φονογραφιζόμενοι (αφού μέχρι πρόπερσι ούρλιαζαν...φονιάδες των λαών Αμερικάνοι!) με τον απερχόμενο Πρόεδρο των Η.Π.Α. ενώ το 1999 έστηναν λαϊκό δικαστήριο στο Σύνταγμα, εισαγγελέας του οποίου ήταν ο κ. Κοντονής, ο άνθρωπος δηλαδή, που προχθές υπεδέχθη τον κ. Ομπάμα!



να δω τον πλανητάρχη να καταδικάζει τις πολιτικές πρακτικές της λιτότητας και να συγκινείται με τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό, ο οποίος τρώει απ΄ τα σκουπίδια, σε ένα ακροατήριο, που ο φτωχότερος δεν θυμάται η...αριστερά του, πόσα εξόδεψε η δεξιά του, ούτως ειπείν σε μιαν αίθουσα γεμάτη από πρώην Πρωθυπουργούς, πρέσβεις, εφοπλιστές, βιομηχάνους, εργολάβους και λοιπά...φτωχόπαιδα, οι οποίοι  στ' αλήθεια γνωρίζουν πώς βγαίνει το ψωμί...



να δω τον πρώτο τη τάξει πολίτη της χώρας μου, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας να υποβάλλει γονυπετώς τα σέβη του, μή παρακαλώντας μή, λησμονήσει ο κ. Ομπάμα την χώρα μας και τί θα απογίνουμε!! (Το κακό είναι, ότι ο Πάκης εμίλησε τοιουτοτρόπως ουχί υπό την επήρεια...Johny Walker αλλά υπό την επήρεια πολλών δόσεων...ραγιαδισμού και δουλοπρέπειας, που δεν αρμόζουν σε έναν Έλληνα ηγέτη, απέναντι σε έναν άνθρωπο, ο οποίος αιματοκύλησε την ανθρωπότητα, "μετέφερε" την οικονομική κρίση στην Ευρώπη, δεν έκανε απολύτως τίποτε για να αποτραπεί η...μετατροπή της χώρα μας σε δουλοπαροικία και ο οποίος εκπροσωπεί την πιο σκοτεινή πλευρά της Παγκοσμιοποίησης!



να διδαχθώ ιστορία και να καταλάβω την έννοια του "πολίτη" (=οπλίτης) από έναν Χαβανεζο-Κενυατο-Τζαμαϊκανο-Αμερικανό, ο οποίος έστειλε για...βρούβες εκατομμύρια άλλους...πολίτες του κόσμου και ιδιαίτερα Ορθοδόξους Χριστιανούς, (μή παρακαλώ σας μή...λησμονείτε και την Ουκρανία) πατώντας μόνο ένα κουμπί ή κατασκευάζοντας proxy στρατιές χασάπηδων-μισθοφόρων!





να διδαχθώ τί εστί φιλότιμο ή καλύτερα τί εστί...βερίκοκο από τα καραβάνια των λαθρομεταναστών και των λιποτακτών, που ο κ. Ομπάμα μου φόρτωσε στην καμπούρα με την δημιουργία της Αραβικής Άνοιξης, με την...εκτροφή του ISIS και με τον βομβαρδισμό της Συρίας! Τουτέστιν, "Μπράβο καλοί μου Έλληνες, που...κείσθε υπεράνω, που είστε...πονο-ψυχάρηδες και που σας βγαίνει ο πάτος για να λύσετε το πρόβλημα, που ΕΓΩ σας δημιούργησα!" Κι εγώ, ο Νεοραγιάς, θα πρέπει να νιώθω περήφανος που κάποτε...μεγαλούργησα!







να βλέπω και να ακούω τα φερέφωνα του σάπιου πολιτικού συστήματος να...μεταλλάσσουν το ρεσιτάλ δουλέματος και κοροϊδίας, ωσάν μιαν ευκαιρία για ελάφρυνση του Ελληνικού χρέους (το οποίο δεν πήγε καν στις τσέπες του Ελληνικού λαού αλλά σπαταλήθηκε σε τσέπες ημετέρων) από έναν άνθρωπο, ο οποίος τώρα πλέον κείται αναρμόδιος να παραγγείλει, ούτε ένα κουτί...στυλό για τον Λευκό Οίκο. (Αυτό, μου θυμίζει γνωστή ατάκα από την παλιά, επιτυχημένη σειρά "Εγκλήματα", όπου η μία πουτάνα λέει στην...συνάδελφό της: "Μωρή, μέχρι και στον Λευκό Οίκο έχει φτάσει η χάρη μου" και η άλλη της απαντάει: "Μήπως εννοείς μωρή τον...Οίκο του Ναύτου;;!!")









Τελικώς, με τόσα όνειρα, που έγιναν πραγματικότητα μέσω της επίσκεψης του κ. Ομπάμα στην χώρα μας, κινδυνεύω να μεταμορφωθώ στον...ονειρικό χαρακτήρα του...Γιαννάκη του μπάμια, στην αλήστου μνήμης Ελληνική ταινία "Η χαρτοπαίχτρα" ή ακόμη χειρότερα, όλα τα παραπάνω όνειρα να γίνουν...εφιάλτες!! Δυστυχώς, ή ευτυχώς, μόνο ΕΣΥ μπορείς να τους σκορπίσεις!! Πώς;;; Μα ενεργοποιώντας το ακροτελεύτιο άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος!



Τα σέβη μου.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails