α

α

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Λαθρολάγνοι, Ισλαμοφασίστες και στο βάθος...Σόρος!


Ύστερα και από την κυνική ομολογία Μουζάλα και βεβαίως μετά το προχθεσινό «νίπτω τας χείρας μου» των Ευρωπαίων ηγετών στην Σύνοδο Κορυφής, οι Έλληνες πολίτες θα ντυθούν…νταντάδες και νοσοκόμες, δυστυχώς όχι για τις Απόκριες αλλά για να φορτωθούν στην καμπούρα τους 120.000 έως...3 εκατομμύρια παρανόμως εισελθόντων αλλοδαπών, οι οποίοι στην πραγματικότητα ουδόλως αποτελούν πρόσφυγες διότι η Τουρκία δεν αποτελεί εμπόλεμη ζώνη, συνεπώς αυτοί οι άνθρωποι είναι ασφαλείς και δεν διώκονται στο έδαφός της, σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες! Παρόλα αυτά, οι…κουμπάροι έχουν ήδη λαμβάνειν 3 δισεκατομμύρια Ευρώ για να μας…υπερχειλίζουν με πλημμυρίδα πρώην Τζιχαντιστών ενώ ο Νταβούντογλου απαίτησε άλλα τόσα για να περιορίσει τις ροές!!


Από την άλλη μεριά, ο Έλληνας Πρωθυπουργός δέχθηκε με πολύ λιγότερα (τα οποία θα πάνε…ολούθε στις ΜΚΟ του μπάρμπα Σόρος) ο Ελληνικός λαός να αποδομηθεί εθνολογικά, να αλλοιωθεί γενετικά, να ξεκληριστεί φυλετικά, να εκφυλισθεί πολιτισμικά και να αποχρωματιστεί θρησκευτικά από τα στίφη των Μουσουλμάνων, οι οποίοι ήδη…μπουκάρουν, ως άλλοι Αννίβες, ante portas!! Tο χρονικό διάστημα παραμονής αυτών των κατ’ ουσία λαθρομεταναστών-λαθροεποίκων θα είναι από 3 έτη έως…αορίστου χρόνου, μιας και σχεδόν όλα τα Ευρωπαϊκά κράτη και ιδιαίτερα τα γειτνιάζοντα με την αφεντιά μας έχουν ήδη κλείσει τα σύνορά τους, με αποτέλεσμα οι αλλογενείς να στοιβάζονται στην πτωχή πλην τιμία Ελλαδίτσα! Αντιθέτως, η Ελληνική Κυβέρνηση είναι υπέρμαχος της πολιτικής πρακτικής των ανοιχτών συνόρων και των κλειστών…τσινόρων, κάνοντας πως δεν βλέπει το δράμα που έρχεται! Αυτό το κάνει για δύο κυρίως λόγους:


Πρώτον, τους αγαπούν. Είναι αρχή της...δεδηλωμένης τους! Το δηλώνουν, όπου σταθούν και όπου βρεθούν! Ότι είναι λαθρολάγνοι, ντε! Ούλοι τους. Από τον Κυρίτση μέχρι τον Δρίτσα. Οι τύποι είναι διεθνιστές. Γουστάρουν το...γενετικό μπαστάρδεμα!! Δεν πιστεύουν σε έθνη, δεν πιστεύουν σε πατρίδες, δεν πιστεύουν σε ήθη και έθιμα, δεν πιστεύουν σε φυλές! Προσμένουν το Νόμπελ Ειρήνης αλλά θα κερδίσουν πρώτα το Νόμπελ...Βιολογίας διότι θα καταργήσουν την έννοια της φυλής! Προφανώς, οι άνθρωποι είναι πρωτοπόροι επιστημονικής θεώρησης και…αρχη-δια(νοητές)!!! Τί μορφολογικές διεργασίες προσαρμογής των πληθυσμών απέναντι στις φυσικές, περιβαλλοντικές συνθήκες, τα οποία μαθαίναμε στο Πανεπιστήμιο και...τρίχες κατσαρές! Οι ΣΥΡΙΖΑΙοι σχεδίασαν το καινούριο μοντέλο ανθρώπου! ΛΑΘΡΑΦΥΛΟΥΣ! (Χωρίς φυλή και...φύλο, για να θυμηθούμε και το σύμφωνο συμβίωσης.)


Δεύτερον, υπάρχει οργανωμένο σχέδιο, το οποίο είναι ήδη υπογεγραμμένο από τον Τσίπρα και περιλαμβάνει την παραμονή άνω του 1,5 εκατομμυρίου παρανόμων εισβολέων στην χώρα μας με αντάλλαγμα την γρήγορη αξιολόγηση και την άμεση εκταμίευση των δόσεων για την Ελλάδα από την ΕΚΤ. Αυτό θα σημάνει την άρση των capital controls, την ψήφιση σημαντικών νομοσχεδίων, όπως το ασφαλιστικό και το φορολογικό με μή περαιτέρω επώδυνα μέτρα για τα λαϊκά στρώματα, βάζοντας φρένο σε καινούριες μειώσεις συντάξεων ενώ στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων βρίσκεται και πιθανό κούρεμα του Ελληνικού χρέους σε μορφή επιμήκυνσης με πολύ χαμηλό επιτόκιο, βεβαίως βεβαίως! 


Με...τοιαύτα λάφυρα ετοιμάζεται ο Τσίπρας, εν είδει θριαμβευτή, να πάει σε εκλογές γύρω στον Σεπτέμβριο, όπως λένε οι δικές μου πληροφορίες. Σχεδιάζουν το λοιπόν να κάνουν την Ελλάδα μας οίκο ανοχής αλλά και…ενοχής των ουτιδανών πολιτικάντηδων με τίμημα την καρέκλα της εξουσίας, στο βωμό κάποιων οικονομικών μεγεθών, κάποιων λογιστικών πράξεων, στο βωμό του χρήματος, το οποίο, ως έχω εξηγήσει πολλάκις δεν αντιπροσωπεύει απολύτως τίποτε (από την συνθήκη του Bretton Woods και δώθε) και το οποίο ΟΥΔΕΠΟΤΕ πήγε στις τσέπες του Ελληνικού λαού αλλά σε τσέπες ημετέρων!


Ας ξεζουμάρουμε (αφού μας…ξεζούμισε) όμως από τον Τσίπρα και ας δούμε το γενικότερο πλαίσιο του σχεδίου σε παγκόσμια κλίμακα. Εδώ και αρκετά χρόνια, μια ανίερη συμμαχία αριστεριστών, νεοφιλελεύθερων και σιωνιστικών ελίτ, (υπό τις ευλογίες των Ιδρυμάτων Σόρος, Ροκφέλερ και Ρότσιλντ) εξυφαίνουν και υλοποιούν ένα σχέδιο ενθάρρυνσης της μετανάστευσης και του λαθροεποικισμού με απώτερο σκοπό να αλώσουν και να αλλοιώσουν την Ευρώπη γενετικά και πολιτισμικά.


Αρχικά, τα μεταναστευτικά «τσουνάμι» ορίζονταν, ως «προσωρινά φιλοξενούμενοι εργάτες». Εν συνεχεία…έσκασε μύτη η μόδα της «πολυφυλετικής κοινωνίας». Τώρα ήρθαν οι πρόσφυγες. Αύριο, οι λαθροεισβολείς θα αποτελούν την απάντηση στην γηράσκουσα Ευρώπη και στην υπογεννητικότητα! Με όποιον μανδύα και αν εμφανιστούν, ο βασικός στόχος είναι η προώθηση των επιμιξιών και η (φυλετική και πολιτισμική) γενοκτονία ημών των πτωχών (τω πνεύματι) Ευρωπαίων πολιτών! Τα…υβρίδια, που θα προκύψουν δεν θα έχουν πλέον ρίζες, κατά συνέπεια και αντιστάσεις, τουτέστιν θα είναι αίολα και…ευκολοκυβέρνητα! Τί δεν καταλαβαίνετε;;


Στοιχεία της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε. αναφέρουν, ότι πάνω από 800 εκατομμύρια Μουσουλμάνοι από τις χώρες της Αφρικής και της Ασίας έχουν όνειρο ζωής να μετοικήσουν εις τας Ευρώπας, την οποίαν οραματίζονται, ως την καινούρια Γη της επαγγελίας. Για να γλυτώσουν από την πείνα και την δυστυχία, που είναι το μόνο, το οποίο μπορεί να τους προσφέρει ο τόπος τους, κυρίως λόγω της υπέρμετρης αύξησης του πληθυσμού, αποφασίζουν να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους και να μεταναστεύσουν, ως γνήσιοι τυχοδιώκτες, παίζοντας…τα ρέστα τους! Προσέξτε όμως. Φτάνοντας στην Ευρώπη, ο εν λόγω συρφετός δεν έχει καμία πρόθεση να αλλοιώσει τα πιστεύω του και τον τρόπο ζωής του, (ο οποίος διέπεται από τους κανόνες του θρησκευτικού κώδικα διαβίωσης της Σαρία) χάριν του κοσμικού χαρακτήρα των λαϊκών, Ευρωπαϊκών κρατών. 


Ούτως ειπείν, όχι μόνο δεν θα αφομοιωθεί η κουλτούρα τους από το κοινωνικό «γίγνεσθαι» του δυτικού πολιτισμού αλλά αντίθετα θα επιχειρήσουν (ασυνείδητα ή και ενσυνείδητα) να εξισλαμίσουν τα καινούρια «εδάφη» διότι πολύ απλά αυτό υπαγορεύει το Κοράνι και τα ιερά τους βιβλία! Συνεπώς, αυτοί οι άνθρωποι, αν και φιλοξενούμενοι, νιώθουν, ότι βρίσκονται σε κάποια…θρησκευτική αποστολή! Αποστολή άλωσης και κατάκτησης του οικοσυστήματος ημών των...απίστων!  


Η επέκταση είναι ίδιον της θρησκείας τους, η βία αποτελεί ίδιον του πολιτισμού τους και όλα αυτά έχουν εμποτίσει σε τέτοιο βαθμό τα κύτταρά τους, τα οποία έχουν πλέον μεταλλαχθεί σε…επιθετικές μορφές καρκινωμάτων, που νεκρώνουν τους νευρώνες του εγκεφάλου τους, κάνοντάς τους να έχουν πάρει…διαζύγιο από την κοινή λογική! Με άλλα λόγια, οι Μουσουλμάνοι θεωρούν, ότι στην Ευρώπη έχουν μόνο δικαιώματα και ουχί υποχρεώσεις! Δικαιώματα, ως προς τις υλικές απολαβές, τα κοινωνικά αγαθά και την ευημερία των οργανωμένων δυτικών δημοκρατιών αλλά ουδεμία υποχρέωση να σεβαστούν το μοντέλο εξουσίας, τους κανόνες κοινωνικής συνοχής και το πολιτισμικό υπόβαθρο των κρατών, στα οποία βρίσκονται φιλοξενούμενοι. Ιδού λοιπόν ο Αραβικός ή μάλλον ο…βαρβαρικός τρόπος «σκέπτεσθαι»!


Πώς είπατε;; Ποιος είναι ο Ελληνικός;; Λοιπόν, επειδή με…προκαλείτε, θα σας κάνω μια ενδιαφέρουσα σύγκριση. Σκεφτόμουν τους αρχαίους Έλληνες απόλιδες, τους ανθρώπους εκείνους δηλαδή, οι οποίοι έμεναν χωρίς πόλη (χωρίς πατρίδα ουσιαστικά σύμφωνα με την έννοια της πόλης-κράτους) επειδή αυτή καταστρέφονταν είτε από φυσικά αίτια είτε από εχθρική επιδρομή, ως αποτέλεσμα πολεμικής σύρραξης. Λαμβάνοντας υπόψιν, ότι δεν υπήρχε μεγαλύτερη συμφορά στον αρχαίο Ελληνικό κόσμο για τον πολίτη από το να μην έχει...πόλη, αρκετοί απόλιδες, οι οποίοι ήταν γεννημένοι ελεύθεροι, πήγαιναν εθελουσίως στην Λακεδαίμονα για να βρουν καταφύγιο και να ζήσουν ως Σπαρτιάτες, αν και γνώριζαν πολύ καλά, ότι ούτε πολιτικά δικαιώματα θα είχαν διότι δεν ήταν γηγενείς Σπαρτιάτες, (τότε βλέπετε κυριαρχούσε το δίκαιον του αίματος και όχι του...μελανιού) ούτε και θα γίνονταν ποτέ όμοιοι, ελεύθεροι Λακεδαιμόνιοι οπλίτες, δηλαδή. Το πολύ πολύ να γίνονταν είλωτες εάν δεν τους σκότωνε, ως πράκτορες η κρυπτεία. Συνεπώς, αντάλασσαν τους εξευτελισμούς και τις βουρδουλιές (την ζωή του δούλου δηλαδή) με το δικαίωμα να ζουν στην Σπάρτη! Και όταν κάποιοι τους ρωτούσαν...«γιατί δεν επέλεξες μια πόλη με πλούτη και ευκαιρίες, όπως τις Θήβες, την Κόρινθο ή τας Αθήνας», αυτοί απαντούσαν: «Οι άλλες πόλεις φτιάχνουν μνημεία και ποίηση ενώ η Σπάρτη βγάζει άνδρες!»





Και η σημερινή Έλλάδα;; Τί βγάζει η σημερινή Έλλάδα;; Εντάξει, μπορεί πλέον να μην βγάζει ακραίους, φιλοπόλεμους...ρατσιστές, όπως η αρχαία Σπάρτη, μπορεί να μην βγάζει φιλοσόφους και οραματιστές, όπως αι Αθήναι, βγάζει όμως σίγουρα λαθρολάγνους ατομικούς...εραστές!! Τα σέβη μου.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails