α

α

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Επιλογές της Γραικυλικής Δημοκρατίας...


Προψές, επιλέξαμε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Προκόπη Παυλόπουλο και αυτός με την σειρά του επέλεξε να θέσει τις λαμπρές Ακαδημαϊκές του γνώσεις καθώς και την πολύτιμη εμπειρία του, ως απόρροια της πολυετούς πολιτικής του σταδιοδρομίας, εις την υπηρεσία της πατρίδος! Λίγο πριν μάθει τα καλά χαμπέρια, ο κ. Παυλόπουλος, (τον οποίον και θα προσφωνούμε για συντομία, ως Πάκη) είχε επιλέξει να ασχοληθεί με την επιστημονική του καριέρα και με την δικηγορία του αλλά…άλλαι βουλαί ανθρώπων, άλλα η ζωή…επιλέγει!


Ο σημερινός πολιτειακός (αλλά και...πελατειακός) μας άρχων, επέλεξε να υπηρετήσει μια φορά κι έναν καιρό, ένα κράτος αυστηρώς κομματικό! Αποτελεί την επιλογή ή μάλλον την…επιτομή της ενσαρκωμένης χρεοκοπίας! Επί Υπουργίας του, (2004-2009) κοτζάμ στρατός 800.000 ημετέρων είχαν επιλεγεί εν...ρουσφετίω διορισθέντες!  Όταν ο Πάκης επέλεξε να μην ξαναεκλεγεί διότι δεν είχε τα φράγκα να πληρώσει την κομματική του λεγεώνα, απεσύρθη αλά…Γαλλικά για να επιλέξει αργότερα να επιστρέψει, ως άλλος…Τζων Γουέιν επάνω στο άλογό του, κρατώντας τσαμπουκαλεμένα το λάβαρο του αντιμνημονίου, εν είδει λαϊκού ήρωα! Γελώ τώρα που έγραψα ήρωα διότι έχει χαραχθεί βαθιά στην μνήμη μου η επιλογή του να...σπάσει τα μούτρα του Κασιδιάρη, όταν ο τελευταίος επετέθη σε Δούρου και Κανέλλη αλλά η…ηρωική κραυγή ΟΧΙ ΟΧΙ του Παπαδάκη, απέτρεψε τα χειρότερα, γλυτώνοντας τον Ηλία Κασιδιάρη από την οργή του Προέδρου Πάκη.


Κάποια στιγμή, οι ανωτέρω κομματικοί στρατοί του Πάκη επέλεξαν να αλλάξουν…στρατόπεδο, όταν είτε απελύθησαν είτε μειώθηκε ο μισθός τους σύμφωνα με τα μέτρα της Τρόικα (τα οποία επέλεξε να ψηφίσει ο Πάκης, κάνοντας, ότι του ζήτησε ο Σαμαράς, που επέλεξε να κάνει κωλοτούμπα μεταβάλλοντας εαυτόν από μνημονιοφθόνο σε όψιμο μνημονιολάγνο) και προσεχώρησαν στον ΣΥΡΙΖΑ, ανταμώνοντας εκεί το έτερο…δημοσιοϋπαλληλίστικο λεφούσι του παλαιού ΠΑΣΟΚ,  οι οποίοι είχαν ήδη επιλέξει να βρουν εκεί καταφύγιο, τουτέστιν τόπον αναπαύσεως και...καταψύξεως από την καυτή, μνημονιακή...λάβα, που εξ-απέλυαν οι πρώην σύντροφοί τους, στο όνομα της σωτηρίας της χώρας! Επέλεξαν στόχο αγνό, αμόλυντο και ανιδιοτελή…όχι να πει η Ελλάδα μας στην ξένη κατοχή! Επέλεξαν να αντιταχθούν στα μνημόνια με κριτήρια αμιγώς πατριωτικά, με γνώμονα το συμφέρον του τόπου, καβάλα στο άτι και ουχί ψήφο με το…στομάχι! Το γεγονός, ότι έπρεπε να θιγεί η τσέπη τους για να αντιδράσουν, ερμηνεύεται, ως εντελώς τυχαίο και συμπτωματικό, δίνοντας τροφή στους ευφάνταστους συνωμοσιολόγους! 


Το 2007, κατά την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας μας από τον Κώστα Καραμανλή, ο Πάκης είχε επιλέξει να ευχαριστήσει όλης της γης τους κολασμένους...λαθροεισβολείς, οι οποίοι επέλεξαν την Ελλάδα, ως τόπο κατοικίας τους ενώ οι τελευταίοι σε συνεργασία με τους (ψευτο)αναρχικούς του Κολωνακίου, της Εκάλης και κάποιους ενδεχομένως αλλότριους πράκτορες, επέλεξαν λίγο αργότερα, το 2008, να κάψουν και να πλιατσικολογήσουν την Αθήνα, θυμίζοντας μας κάτι από...Μηδικούς Πολέμους με τους βαρβάρους του Ξέρξη εν πλήρη δράσει! Σήμερα, η Ελλάς ευγνωμονούσα για όλες αυτές τις προαναφερθείσες υπηρεσίες του Πάκη, επέλεξε και αυτή με τη σειρά της να τον επιβραβεύσει, εκλέγοντάς τον, ως τον επόμενο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας!


Τελικά, το μεγαλείο της Δημοκρατίας μας, σφύζει από...επιλογές! Να τα βλέπουμε αυτά εμείς οι φασίστες και οι ρατσιστές,  που αμφισβητούμε, ότι με την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, ο λαός κρατά τις τύχες του στα χέρια του! Ίσως όμως ο λαός αυτός να είναι από μόνος του ένα...εκτροφείο Πάκηδων! Για να το πω διαφορετικά, ο Πάκης δεν είναι τίποτε άλλο παρά το καθρέφτισμα, η αντανάκλαση και η προβολή, όχι του πραγματικού...τετραδιάστατου Σύμπαντος, (όπως λέει ο φίλος μου ο Αστροφυσικός Μάνος Δανέζης) αλλά του πραγματικού και αληθινού εαυτού μας! Του κακού μας του εαυτού! Είναι το μαύρο άτι του ηνιόχου, στον Φαίδρο, του Πλάτωνα! Συνεπώς, όσο γρηγορότερα ενδοσκοπήσομεν εαυτούς, αφουγκραστούμε ψυχή και πνεύμα και ενωθούμε με την αληθινή και αυθεντική υπόστασή μας, τόσο πιο γρήγορα θα...ξεμείνουμε και από Πάκηδες! Εκτός εάν, στο όνομα του βολέματος και των όποιων ατομικών ψευτοωφελιμιστικών απολαβών, προτιμήσουμε το συνειδητό matrix από την έρημο του πραγματικού! Εκτός εάν προτιμήσουμε το όνειρο από την πραγματικότητα! Φίλε, είσαι ελεύθερος...









Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails