α

α

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Αποκάλυψη εδώ και τώρα! ΙΔΟΥ οι Ναζιστές!


Θέλετε να μάθετε κάτι, το οποίο είναι ήδη κατεγγεγραμένο αλλά η άτιμη η προπαγάνδα (ίσως και η έλλειψη χρόνου και διάθεσης από την μεριά μας για ενημέρωση) λειτουργώντας ωσάν...νοητικό πλυντήριο, διαλύει μνήμη και κρίση στην στιγμή;! Ακριβώς! Με μπλε και πράσινους κόκκους, όπως και με τους δύο επικυρίαρχους στην πολιτική ζωή του τόπου, κομματικούς μας νταβατζήδες για έτη και έτη! Δυστυχώς, ο έως τώρα…πάνσοφος Ελληνικός δεν είχε ούτε την πολιτική παιδεία ούτε το πολιτικό αισθητήριο μα ούτε και το πολιτικό ανάστημα για να κάνει, ότι έκανε ο…επιστήθιος φίλος του Τουρκικός λαός, (αυτή η πανσπερμία εθνοτήτων, που συμβιώνει μέσα στην Τουρκική επικράτεια) ο οποίος έστειλε στον…αγύριστο τους δύο αντιστοίχους δικούς του κομματικούς σουλτάνους, το κόμμα της Μητέρας Πατρίδας και το κόμμα του Ορθού Δρόμου και εμπιστεύτηκε την διακυβέρνηση της χώρας του στον ηγέτη Ερντογάν, φέρνοντας την Τουρκία σε τροχιά ισχύος και ανάπτυξης.

  

Ας μην αλλάξουμε όμως θέμα. Αλήθεια, γνωρίζετε ποια είναι η μετεξέλιξη του Ναζισμού; Όσοι από εσάς σπεύσουν περιχαρείς να μου απαντήσουν, ότι ο...διάδοχος του Χίτλερ είναι η Χρυσή Αυγή και τα λοιπά Ευρωπαϊκά εθνικιστικά ή εθνικοσοσιαλιστικά κόμματα, συγγνώμη αλλά έχετε ήδη πάρει το...διαλυτικό σας! Ουδεμία σημασίαν έχει εάν σας το έδωσε ο Κεδίκογλου, (ο Σαμαράς πλεόν ασχολείται με wi fi) ο Ευαγγελάτος η ο…MEGAλος Πρετεντέρης! Ακούστε λοιπόν για να τελειώνουμε μια και καλή διότι η λήθη και η ιστορική αγνωσία προκαλεί φαινόμενα ιστορικής...αλητείας, την διαστρέβλωση δηλαδή της ιστορικής αλήθειας από τους επιτήδειους, οι οποίοι την ασκούν ως ένα αποτελεσματικό εργαλείο νοητικού ελέγχου επάνω στις μάζες.

   

Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ, η OSS, είχε πολλά...κολλητηλίκια με την Γερμανική Γκεστάπο! Μετά το 1947, η OSS είχε τόσους πολλούς Ναζί στις υπηρεσίες της, (μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Αμερικανοί οδήγησαν στις Η.Π.Α. ως...λάφυρα αρκετούς Γερμανούς επιστήμονες ενώ οι Ρώσοι, οι οποίοι μπήκαν πρώτοι στο Βερολίνο, βρήκαν σχέδια, επιστημονικό υλικό, και υλικοτεχνικές υποδομές, τις οποίες με την σειρά τους μετέφεραν στην πρώην Σοβιετική Ένωση) ώστε απεφάσισαν να...εξοβελίσουν τα 2 SS του ονόματος, τα οποία δημιουργούσαν...μαύρους συνειρμούς και να μετονομαστούν, ως ευηχότερη και πιο απρόσωπη CIA! Τα εν λόγω...κατάλοιπα πρώην Ναζί κατασκόπων, ενεπλουτίσθησαν με βάση το πρόγραμμα PAPERCLIP, δημιουργώντας τις βάσεις για την εισαγωγή στις Η.Π.Α. περίπου 600 διακεκριμένων Ναζί επιστημόνων κατά τα πρώτα χρόνια του ψυχρού πολέμου! Ποιος θα ξεχάσει τον Χούμπερτους Στρούγκχολντ, συνάδελφο Βιολόγο, ο οποίος κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου ήταν αναμεμειγμένος σε πειράματα στο Νταχάου και ο οποίος ανεγνωρίσθη αργότερα απ' την NASA, ως ο πατέρας της διαστημικής Ιατρικής;! Ποιος μπορεί να ξεχάσει επίσης τον διάσημο πατέρα των πυραύλων Βέρνερ Φον Μπράουν, μετέπειτα διευθυντή της NASA...;

 

 

Το 1947, o Πρόεδρος Τρούμαν με το περίφημο National Security Act, προσέδωσε στην CIA πλήρη ανεξαρτησία και αυτονομία για να μπορεί υποτίθεται η Αμερικανική Κυβέρνηση να αρνηθεί τις συνέπειες των πράξεων των πρακτόρων της! Ομοίως, η CIA έχει το προνόμιο να μη δίνει αναφορά σε κανέναν (ούτε καν στον Πρόεδρο των Η.Π.Α.) σχετικά με τις μεθόδους της δράσης της, όπως επίσης και το πώς αξιοποιεί τα κονδύλια, που λαμβάνει από τον Αμερικανικό λαό. Με άλλα λόγια, η CIA έχει γίνει "κράτος εν κράτει" μέσα στην Αμερική αν και σύμφωνα με την νομοθεσία δεν προβλέπεται να έχει καμία δυνατότητα επέμβασης στο εσωτερικό των Η.Π.Α. αλλά μόνο στο εξωτερικό, (!) εκεί δηλαδή, όπου υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να έχει καμία δικαιοδοσία! 

 

Πού θέλω να καταλήξω; Στο ότι οι όποιες πράξεις βασανισμού από τους Ναζί κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου έχουν εδώ και 5 δεκαετίες συστηματικά ξεπεραστεί από την δράση αυτού του νέου...μεταλλαγμένου υβριδίου τερατογένεσης (λέγε με CIA) σε πλέιστες όσες δραστηριότητες! Για παράδειγμα, προγράμματα, όπως το BLUEBIRD και το MK-ULTRA για τον νοητικό έλεγχο της συνείδησης, τα οποία περιελάμβαναν ηλετροσόκ, τεχνικές υπνώσεως και πλύσης εγκεφάλου, εργαστηριακή απομόνωση, ναρκωτικά διαλύσεως της μνήμης για την εύρεση του περίφημου ορού της αλήθειας και τόσα άλλα φρικτά βασανιστήρια σε...ανθρώπινα πειραματόζωα (!) είναι κατά πολύ απεχθέστερα κάθε Ναζιστικής πρακτικής φυλετικού μίσους και ρατσισμού, λέξεις, πολύ γνώριμες τώρα τελευταία στο λεξιλόγιο του Νεοέλληνα αφού τα media μας βομβαρδίζουν από το πρωί έως το βράδυ με χυδαία προπαγάνδα μισελληνισμού και...πολυπολιτισμού! 

 

Αντέχετε να συνεχίσω για το ποιοι είναι οι... ΝεοΝαζί; Aπό το 1951 μέχρι το 1970, το Υπουργείο Αμύνης των Η.Π.Α. χρηματοδοτούμενο από την CIA διεξήγαγε χιλιάδες πειράματα χημικών και βιολογικών όπλων με δοκιμές στον ανοιχτό αέρα βακτηρίων και ιών, που προκαλούν ασθένειες σε ανθρώπους, ζώα και φυτά. Επιπροσθέτως, περίπου 23.000 Αμερικανοί στρατιώτες (!) έχουν εκτεθεί σε ακτινοβολία από 1400 δοαφορετικά προγράμματα στα 30 χρόνια μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο! Θέλετε μήπως να αναφερθώ στην σχέση της CIA με το Παγκόσμιο εμπόριο ναρκωτικών ή στο σχέδιο PHOENIX, στο Βιετνάμ, όπου χιλιάδες άνθρωποι σφαγιάσθησαν διότι δεν συμφωνούσαν με τους στόχους των Αμερικανών;! Μήπως να μιλήσουμε για την Area 51, το φυσικό...βασίλειο της CIA καθώς και για την σχέση της με εξωγήινους και ηλεκτρονικά όπλα; Κάποια άλλη στιγμή θα τα δούμε αναλυτικά για να σταματήσει επιτέλους το κρυφτούλι στις πλάτες των λαών, πιόνια στην σκακιέρα των επικυρίαρχων του πλανήτη. Θα ρωτήσω και την φίλη μου την...Σία για λεπτομέρειες!

 

 

Κατά συνέπεια, έπειτα από όλα τα παραπάνω, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό μου...δεν έχω παρά να αναφωνήσω: 

 

ΚΑΤΩ Ο ΝΑΖΙΖΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Ουγκ!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails