α

α

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ...ΑΚΡΑΙΟΙ;

"Δεν συνεργάζομαι με ακραίους" μας είπε χθες πλέον, ο κ. Πρωθυπουργός στην συνέντευξη τύπου, που έδωσε στα πλαίσια της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Το...Λάος (σιγά μην είναι και Ταϋλάνδη) όπως είπε, ρέπει προς τον λαϊκισμό!

Ξέρετε, όταν προβαίνουμε σε χαρακτηρισμούς και αδυνατούμε να τους αιτιολογίσουμε με επιχειρήματα (εν προκειμένω με πολιτικές θέσεις και γεγονότα) τότε στην καλύτερη περίπτωση γινόμαστε γραφικοί και στην χειρότερη...ρεζίλι των σκυλιών! Επειδή λοιπόν κάτι τέτοιο έχει ειπωθεί και στο παρελθόν από τον κ. Καραμανλή, επιχειρώντας να αποδώσει μομφή στο κόμμα του κ. Καρατζαφέρη, θα επιθυμούσα να ρωτήσω τα εξής τον κ. Πρωθυπουργό:

"Είναι ακραίο να αποζητάς την χαμένη σου αξιοπρέπεια και να θέλεις την χώρα σου να πορεύεται υπερήφανη, κύριε Πρόεδρε της Κυβέρνησης;" "Mήπως είναι ακραίο να μην θέλεις να τρως την μια σφαλιάρα πίσω απ' την άλλη απ' την Τουρκία;" "Είναι ακραίο να λες ΟΧΙ στην Τουρκική επεκτατικότητα, η οποία περιφρονεί όλες τις Διεθνείς Συνθήκες που έχει υπογράψει σε σχέση με την Ελλάδα, παραβιάζει σε καθημερινή βάση Ελληνικό και Ευρωπαϊκό έδαφος και απειλεί με πόλεμο (!!!) χώρα της Ε.Ε. εάν αυτή τολμήσει να ασκήσει κυριαρχικά της δικαιώματα σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, όπως είναι η επέκταση των χωρικών της υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια αλλά και η εξόρυξη πετρελαίου καθώς και μιας πληθώρας ορυκτών, τα οποία ενυπάρχουν σε αφθονία σε ολόκληρο το Αιγαίο;"

"Είναι ακραίο να προσδοκείς από την εκάστοτε εκλεγμένη Ελληνική Κυβέρνηση, την υιοθέτηση μιας ενιαίας πατριωτικής εξωτερικής πολιτικής, μιας πολιτικής, η οποία θα προστατεύει τα συμφέροντα του έθνους μας, αρνούμενη καθ' οιονδήποτε τρόπο να αποδεχθεί κάθε παράγωγο του όρου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ως όνομα για το κράτος των γειτονικών μας Σκοπίων;" (Πρώην Βαρντάρσκα).

Είναι ακραίο να κρούεις τον κώδωνα του κινδύνου για την λαθρομετανάστευση με όλα τα...καλούδια, που αυτή επιφέρει, όπως είναι η φυλετική και εθνολογική αλλοίωση του πληθυσμού της χώρας μας, η εγκληματικότητα και ο άμεσος κίνδυνος, που ελλοχεύει για την Δημόσια Υγεία;" Είναι ακραίο να θέτεις ποσόστωση σχετικά με τον αριθμό των οικονομικών μεταναστών, που μπορεί να αντέξει η Ελλάς (αντί να τους...ευχαριστείς, που επέλεξαν την χώρα σου ως προορισμό) ποσόστωση, για την οποίαν κάνει λόγο ο Πρόεδρος των Σοσιαλιστών στην Γερμανία αλλά και κάθε...νουνεχής ηγέτης σε ολόκληρο τον κόσμο;"

"Είναι ακραίο να αντιδράς στις...Ρεπούσειες διδασκαλίες, οι οποίες αντί να διαπλάθουν σωστούς Έλληνες (με την χρήση της Ελληνικής Παιδείας ως λειτουργικό εργαλείο) και ελεύθερα σκεπτόμενους ανθρώπους, αντ' αυτού "στραβώνουν" τα παιδιά μας και επιχειρούν την παραχάραξη της ιστορίας μας, προσβλέποντας στην λήθη και στην σταδιακή αλλοίωση της εθνικής μας ταυτότητας (γιατί άραγε);"

"Είναι ακραίο κ. Καραμανλή να αναφέρεις, ότι η Ελλάς δεν παράγει απολύτως τίποτε ούτε ένα πατίνι, συνεπώς επιβάλλεται να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα, ούτως ώστε το χρήμα να μην "βγαίνει" συνεχώς από την χώρα μας, όπως συμβαίνει με τις παρούσες συνθήκες αλλά να κυκλοφορεί εδώ, ενδυναμώνοντας την αγορά; "Είναι μήπως ακραίο να επισημαίνεις την συνεχώς κλιμακούμενη υπογεννητικότητα, ζητώντας απ' την Κυβέρνηση να δώσει κίνητρα στους Έλληνες για να κάνουν περισσότερα παιδιά ή να βιώνεις τον κίνδυνο της ερήμωσης της Ελληνικής υπαίθρου, προτείνοντας ταυτόχρονα και το αντίδοτο, τα κατάλληλα δηλαδή μέτρα για να ορθοποδήσει η χώρα;"

"Είναι ακραίο να ζητάς μείωση των κερδών των μεγαλοτραπεζιτών και διοχέτευση αυτών των κονδυλίων στις λαϊκές μάζες, οι οποίες έχουν γίνει κυριολεκτικά έρμαιο των τραπεζών;" "Ή μήπως είναι ακραίο αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ να διαπιστώνεις με θλίψη, ότι η χώρα έχει παραδοθεί στην ιδεολογική (και όχι μόνο) κυριαρχία της ψευτοαριστέράς και της θολοκουλτούρας, με την Κυβέρνηση να φοβάται να εφαρμόσει την πολιτική της αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις και τον...νόμο απολογούμενη στους γραικύλους-απάτριδες του ΣΥΡΙΖΑ;" (Είναι νωπές ακόμα οι μνήμες μας από τα γεγονότα του Δεκεμβρίου...)



Φρονώ κατά συνέπεια, πως αυτός, ο οποίος λέει όλα τα παραπάνω δεν είναι ακραίος αλλά έχει χρέος!!!

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ, ούτε ακραίες πολιτικές πρακτικές υπάρχουν, ούτε...μέσες λύσεις και ημίμετρα. Υπάρχει μόνο άσκηση εθνικής πολιτικής, η οποία θέτει τα συμφέροντα της Ελλάδος, ως πρώτη προτεραιότητα. Και αυτό στην πράξη το ελησμονήσατε. Το παραβλέψατε με τις επιλογές σας, με τις εξαρτήσεις σας, με τις παραλήψεις σας...Κατά την ταπεινή μου άποψη, ΕΣΕΙΣ λαϊκίζετε κ. Πρωθυπουργέ. Κολλώντας ετικέτες για να στιγματίσετε τον μοναδικό κομματικό σχηματισμό, που έχει το πολιτικό θάρρος να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Να λέει το αυτονόητο. Με το οποίο μπορεί κι εσείς προσωπικά κάπου στο βάθος να συμφωνείτε αλλά δεν έχετε την τόλμη να το μετουσιώσετε και να το κάνετε πράξη. Και αυτό, διότι το κόμμα σας μαζί με το ΠΑ.Σ.Ο.Κ. αποτελούν τις δύο όψεις του ιδίου νομίσματος. Των υποτακτικών, που συμπλέουν απόλυτα με τις επιταγές της Παγκοσμιοποίησης...

Αφήστε λοιπόν το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη και πείτε μας για εσάς, από ποιόν εξαρτάστε και ποιών (πραγματικά) τα συμφέροντα εξυπηρετείτε...

Και κάτι ακόμα. Να ξέρετε, πως σε κάποιες περιπτώσεις (για να μη πω σε όλες τις περιπτώσεις) οι ακραίες καταστάσεις απαιτούν ακραία μέτρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails