α

α

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Για να μην ξεχνιόμαστε Φρίτσηδες!

Το προχθεσινό κατάπτυστο λιβελογράφημα του Γερμανικού περιοδικού Focus ξεπέρασε κάθε όριο πρόκλησης. Δεν φθάνει, που υβρίζει με τον χειρότερο τρόπο τους Έλληνες, λέγοντάς τους απατεώνες και χίλια δυο άλλα κοσμητικά και απαξιωτικά αλλά τολμάει να πιάνει στο στόμα του την ένδοξη Ελληνική ιστορία, επιχειρώντας να την κηλιδώσει. Ποιοί; Αυτοί, οι οποίοι εάν δεν ήταν οι Έλληνες θα έτρωγαν ακόμη και σήμερα βελανίδια πάνω στα δέντρα! Σαν τους πιθήκους.... Ε λοπόν, έως εδώ Φρίτσηδες! Όλα έχουν κάποια όρια!

Αμέτρητες φορές έχω πει την γνώμη μου για την...ποιότητα των Ελληνικών Κυβερνήσεων, ιδιαίτερα από την μεταπολίτευση και ύστερα. Αντί να φροντίσουν για το γενικό καλό, ως όφειλαν, φρόντιζαν για τα...δέοντα των ημετέρων, κατασπαταλώντας κονδύλια αρκετές φορές και μέσα από Ευρωπαϊκά προγράμματα. Είχαν οδηγήσει τον Ελληνικό λαό στο να βιώνει μιαν επίπλαστη ευδαιμονία με δανεικά, «αρμέγοντας» την Ευρώπη, η οποία όμως αυτό το...ενεθάρρυνε. Το γιατί θα σας το εξηγήσω σε λίγο. Αλήθεια όμως, ποιά Ευρώπη, φίλοι μου;

Τί εστί η συγκεκριμένη οντότητα, η οποία καλείται Ευρωπαϊκή Ένωση; Πρακτικά απολύτως τίποτε. Πρόκειται για ένα...μόρφωμα, το οποίο στοχεύει σε μιαν οικονομική και εμπορική ένωση των κρατών μελών του, ούτως ώστε το ένα κράτος να κοιτάει πώς να βγάλει το μάτι του άλλου! Διότι εάν η Ευρώπη ήταν ένας ενιαίος διακρατικός φορέας, μια Αυτοκρατορία με απτά και καθορισμένα σύνορα τότε πολύ απλά θα διέθετε δικό της στρατό και δεν θα είχε εξουσιοδοτήσει εν λευκώ την υπεράσπιση της επικράτειάς της στο NATO, δηλαδή στις Η.Π.Α. Μήπως δεν την αφήνει ο μπάρμπα-Σαμ;

Μόνο σε αυτήν την περίπτωση η Ε.Ε θα μπορούσε να εγγυηθεί τα σύνορα της χώρας μας, (που είναι βεβαίως και δικά της σύνορα) η οποία...κατοικοεδρεύει στην ζώνη της φωτιάς των Βαλκανίων, βιώνοντας στο πετσί της καθημερινά τους κινδύνους, που ελλοχεύουν από την δράση διαφόρων καλοθελητών, οι οποίοι εποφθαλμιούν τα κυριαρχικά της δικαιώματα και δεν εννοώ μόνο την Τουρκία. (Τσάμηδες κ.ο.κ.). Ακριβώς λοιπόν επειδή η Ευρώπη δεν δύναται να εξασφαλίσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, αναγκάζεται ο Ελληνικός λαός να πληρώνει την...νύφη των εξοπλισμών, καταθέτοντας τον ιδρώτα του για να αγοράζει η χώρα μας Γαλλικά Μιράζ, Γερμανικά Eurofighters και Ολλανδικές φρεγάτες! Χθες διάβασα, ότι το 13% των Γερμανικών εξαγωγών όπλων διοχετεύτηκε στην Ελλάδα! Κακοπέσατε Φρίτσηδες έτσι;

Η Ελλάς χάνει σε καθημερινή βάση αρκετά σημαντικό ποσοστό των κερδών από τον τζίρο των πολυεθνικών εταιρειών, οι οποίες έχουν κυριολεκτικά εξαφανίσει τα ντόπια μικρομάγαζα και αλώσει την τοπική μας οικονομία, μην βρίσκοντας οξυγόνο να ανασάνει! Κατά συνέπεια το χρήμα, αντί να παραμείνει εντός των συνόρων για να ανακυκλωθεί και να κινηθεί η Ελληνική αγορά, περνώντας απ’ τον έναν επαγγελματία στον άλλον, τουναντίον διοχετεύεται συνεχώς έξω για την Γερμανία, την Γαλλία, την Σουηδία...Ακριβώς, όπως συμβαίνει και με το συνάλλαγμα των λαθρομεταναστών. Αυτές οι δύο συγκεκριμένες εκροές χρήματος, οι δύο μόνιμες οικονομικές μας αιμορραγίες, αποβαίνουν σε μακροπρόθεσμη βάση υπερπολλαπλάσιες τόσο του ελλείμματος την χώρας μας όσο και όλων των δανεικών, που έχουμε λάβει κατά το παρελθόν και θα μπορούσαν, εάν σταματούσαν να υφίστανται, να δώσουν νέα πνοή στην Ελληνική οικονομία, οδηγώντας την στην ανάκαμψη. Ζημιωμένοι είστε λοιπόν Φρίτσηδες;

Μιας και έκανα λόγο για οικονομία (δυστυχώς όμως δεν είδαμε και καμιά...αποταμίευση, όπως γράφαμε παλιά στο Δημοτικό αλλά μάλλον εκταμιεύσεις λαμβάνουν χώρα) δεν θα ήταν...πρέπον να μην αναφερθώ στο ενιαίο Ευρωπαϊκό μας νόμισμα, την...κορωνίδα των νομισμάτων, το καμάρι της Ευρώπης (φτου να μην το ματιάσουμε καλέ) το γνωστό και μη εξαιρετέο Ευρώ! Για θυμίστε μου όμως, πόσο στοιχίζει ένας καφές; 3,5 με 4 Ευρώ θα μου πείτε, αναλόγως πού θα τον...πιούμε! Πόσο αντιστοιχεί αυτό σε δραχμές; Αρκετά πάνω από ένα χιλιάρικο. Μου επιτρέπετε να σας θυμίσω κι εγώ με τη σειρά μου, τί αγοράζαμε με ένα χιλιάρικο κατά το παρελθόν; Μήπως το κρέας της...εβδομάδας ολόκληρης;

Και τί κερδίσαμε λοιπόν με αυτό το τόσο ακριβό νόμισμα; Θα σας πω. Πετύχαμε να μειώσουμε την ανταγωνιστικότητα των Ελληνικών προϊόντων και να τα εξαφανίσουμε από την διεθνή αγορά επειδή πολύ απλά είναι πανάκριβα! Πηγαίνετε στην Νέα Υόρκη και έτσι και βρείτε Ελληνική φέτα σε κάποιο super market εγώ θα φύγω τώρα αμέσως και θα πάω να την...αγοράσω από κει! Η Ελλάς έχει μειώσει τις εξαγωγές της στα 8 δις. ενώ οι εισαγωγές της ανέρχονται στα 28! Ήμασταν που ήμασταν η χώρα, η οποία δεν παράγει ούτε... πατίνι, ε ήρθε κι έδεσε το γλυκό!

Το Ευρώ κατά συνέπεια, δεν ήταν τίποτε άλλο από το τυράκι στην ποντικοπαγίδα, ούτως ώστε οι «άσπονδοι» φίλοι μας Ευρωπαίοι να μας δίνουν φτηνά δανεικά! Αυτή είναι η όλη ιστορία! Γι’ αυτό έγραψα παραπάνω, ότι ουσιαστικά η Ε.Ε. ενεθάρρυνε αυτήν την χορήγηση δανείων. Δάνεια βεβαίως, τα οποία στη συνέχεια τα έπαιρναν πίσω με υπερπολλαπλάσια κέρδη αναλαμβάνοντας τους στρατιωτικούς μας εξοπλισμούς, χτίζοντας τα αεροδρόμιά μας, ελέγχοντας τις τηλεπικοινωνίες μας, κ.ο.κ. Είναι το...ειρηνικό ανάλογο με πανομοιότυπο...outcome (αφού ομιλούμε για...βαρβάρους είπα να αφήσω και εγώ το...βαρβαρικό μου) του πολέμου των Η.Π.Α. με την Σερβία, όπου αφού έκαναν την χώρα...καλοκαιρινή, στη συνέχεια την έχτισαν απ’ την αρχή μοιράζοντας την στις πολυεθνικές τους εταιρείες, έχοντας βέβαια τοποθετήσει στην εξουσία της χώρας μια Κυβέρνηση-μαριονέτα της αρεσκείας τους. Μήπως σας θυμίζει κάτι, το όλο...σκηνικό; Αυτή δεν είναι η πραγματικότητα Φρίτσηδες;

Μιλώντας ειδικά για την Γερμανία, ποιός μπορεί να ξεχάσει το γεγονός, ότι ακόμη...περιμένουμε τις πολεμικές αποζημιώσεις του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, για να μην αναφερθώ στους θανάτους και στα εγκλήματα, τα οποία διεπράχθησαν απ’ τους Ναζί την περίοδο της Κατοχής. Εγκλήματα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και ουκ ολίγες κλοπές Ελληνικών αρχαιοτήτων, της Ελληνικής πολιτιστικής μας κληρονομιάς, την οποίαν τα εγγόνια αυτών των βάρβαρων τόλμησαν να πιάσουν στο στόμα τους!

Επειδή συνεπώς απεπειράθησαν να προσβάλλουν την Ελληνική ιστορία, αυτοί, οι οποίοι, όπως διάβαζα λίαν προσφάτως, έχτισαν λέει ένα μουσείο έξω από μια Γερμανική πόλη επειδή κάτι αρχαιολόγοι ανεκάλυψαν εκεί ένα...καρφί από ένα Ρωμαϊκό στρατόπεδο, που υπήρχε εκεί κοντά, (!) θα ήθελα να θυμίσω το πώς ακριβώς έφθασε ή μάλλον μεταλαμπαδεύτηκε στην Γερμανία αυτό, που σήμερα ονομάζουμε Δυττικός πολιτισμός, τον οποίον και θαυμάζουμε, νιώθωντας αρκετά...κολακευμένοι, όταν μας αποκαλούν Ευρωπαίους! Για ακούστε το διότι, όπως έχω ξαναπεί επιβάλλεται κάποια στιγμή να αποκαταστήσουμε τις ιστορικές αλήθειες.

Μετά την πτώση και την κατάλυση της Δυττικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας από τις συνεχείς επιδρομές Γερμανικών φύλων, όπως Φράγκοι, Βησιγότθοι, Οστρογότθοι, Βάνδαλοι, Λογγοβάρδοι, κ.λ.π., πο οποίοι έτρωγαν ο ένας τον άλλον, ο πολιτισμένος ΕλληνοΡωμαϊκός κόσμος διεσώθη από την σθεναρή αντίσταση και επιβίωση της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, η οποία στην συνέχεια εξελληνίστηκε πλήρως και έδωσε το Βυζάντιο. Ένα πολύ έξυπνο τέχνασμα, το οποίο υιοθετούσαν οι Βυζαντινοί Αυτοκράτορες για να εξασφαλίζουν την ειρήνη στα σύνορα της Αυτοκρατορίας τους ήταν το εξής: Πάντρευαν τις Ελληνίδες πριγκίπισσες με ηγεμόνες των διαφόρων βαρβαρολαών για λόγους καθαρά πολιτικής σκοπιμότητας, ούτως ώστε οι τελευταίοι να αποκτήσουν πολιτικές επαφές και πρόσβαση στο μεγάλο Βυζαντινό κράτος, εγγυούμενοι την ηρεμία και την γαλήνη στην Βυζαντινή Αυτοκρατορία.

Οι Βυζαντινές πριγκίπισσες όμως σαφώς και δεν πήγαιναν μόνες τους! Ποιά πριγκίπισσα θα εγκατέλειπε την υπερπολυτελή ζωή των ανακτόρων, με τα λουτρά, τις ανέσεις και τον πλούτο για να πάει να κατοικήσει στις...λασποκαλύβες ή να δεχθεί να...αποποιηθεί τα μετάξια και τα βελούδα και να φορέσει αρκουδοδέρματα! Γι’ αυτό το λόγο συνοδεύονταν από πλήθος Ελλήνων επιστημόνων, τεχνικών, αρχιτεκτόνων, ζωγράφων, νομικών, ιατρών κ.λ.π. δηλαδή από ένα δείγμα της τεχνολογίας και του πολιτισμού της εποχής. Με αυτόν τον τρόπο, οι παραπάνω βαρβαρολαοί άρχισαν και εξεπολιτίζοντο εν μέρει, ερχόμενοι σε επαφή με τον Ελληνικό πολιτισμό.

Αυτό ακριβώς έγινε και στην Γερμανία. Ο Ιωάννης Τσιμισκής συνήνεσε για πολιτικούς λόγους στον γάμο του Όθωνος Β’ μετά της πριγκίπισσας Θεοφανούς. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι αρχιτέκτονες της Θεοφανούς ήταν οι δημιουργοί του ονομαζόμενου «γοτθικού ρυθμού» στα νέα ανάκτορα που έχτισαν στην Γερμανία. Ο Γοτθικός ρυθμός δεν είναι τίποτε άλλο από Βυζαντινός περισσότερο μυτερός για να γλυστρούν τα χιόνια!

Από τον γάμο της Θεοφανούς με τον Όθωνα Β’ γεννήθηκε ο Όθων Γ’, ο οποίος λόγω του θανάτου του πατέρα του ανήλθε στον θρόνο σε ηλικία μόλις 3 ετών με Αντιβασσίλισα την μητέρα του, η οποία ουσιαστικά εκυβέρνησε την Γερμανία (972-983 μ.Χ.) την οποίαν και εξεπολίτισε, όπως παραδέχεται ο Γερμανός ιστορικός Φ. Σλόσσερ. Δίχως την Θεαφανώ το λοιπόν, οι Γερμανοί θα ήταν ακόμη πελεκυφόροι βάρβαροι! Άλλωστε, τον πολιτιστικόν ρόλο της Ελληνίδος πριγκίπισσας εξήρε και ανεγνώρισε με τον πλέον επίσημο αλλά και επιστημονικό τρόπο ο τέως Πρόεδρος της Γερμανίας, Φον Βαϊτσαίκερ, (ταγματάρχης των SS παρακαλώ) ο οποίος την 9η Οκτωβρίου 1992, ομιλών στην Ακαδημία των Αθηνών ετόνισε ότι «ο πολιτισμός μετεδόθη τον 10ον αιώνα στην τραχειά Γερμανία από την Βυζαντινή πριγκίπισσα Θεοφανώ».

Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε Φρίτσηδες...Διότι δίχως την δική μας παρουσία δεν θα ήσαασταν καν άνθρωποι. Διότι ο Ελληνισμός είναι ο εξανθρωπισμός όλων των υπόλοιπων λαών και η συνείδηση της ανθρωπότητας! (Κατάλαβες κ. Δραγώνα; Τα ενεπέδωσες όλα τα παραπάνω ή επιθυμείς να σε διδάξω περισσότερο;)

Και κάτι τελευταίο. Το σύμβολο της Γερμανικής Αυτοκρατορίας επί Χίτλερ, το διασημότερο σύμβολο του Γερμανικού έθνους, δεν είναι παρά...Ελληνικό. Η ναζιστική σβάστικα είναι η περίφημη ιερά τετρακτίς, ένα Ελληνικότητο σύμβολο, το οποίο χάνεται στην αχλύ του χρόνου, όπως ο Μαίανδρος. Το συναντούμε στους Πελασγούς, στους Μυκηναίους, στην Τροία ενώ αργότερα το χρησιμοποίησε ο Πυθαγόρας και στη συνέχεια οι Ινδουιστές.




Αυτά κύριοι Γερμανοί. Όπως είπα και στην αρχή, οι παρελθούσες Ελληνικές Κυβερνήσεις έχουν δώσει στην Ευρώπη πάμπολλα δικαιώματα λοιδωρίας, περνώντας προς τα έξω μιαν κάκιστη εικόνα της Ελληνικής κοινωνίας. Όμως η Ελλάς δεν είναι το ραγιαδικό νεογραικυλικό κατεστημένο, το οποίο χρόνια τώρα την κυβερνά, απομιζώντας τον φορολογόυμενο Ελληνικό λαό αλλά ο ίδιος ο λαός αυτός. Ένας λαός όμως, που φέρει και αυτός τας ευθύνας του, εγκρίνοντας με την ψήφο του την κατάντια, στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω, ότι έχουν ωριμάσει προ πολλού οι συνθήκες για την απόκτηση ενός νέου είδους πολιτικού αισθητηρίου και για την μετάβαση σε έναν καινούριο, νέου ήθους πολιτικό πολιτισμό. Ίδωμεν...


"Οι Έλληνες είναι δάσκαλοί μου"
Ι. ΓΚΑΙΤΕ
(επιστολή στον υιό του Αύγουστο, 5-7-1815)


"Στην αρχαία Ελλάδα έζησαν άνθρωποι όμοιοι με τους Θεούς"
ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΙΝΚΕΛ (Γερμανός αρχαιολόγος)
(Ιστορία της τέχνης της αρχαιότητος)


"Ο ανθρώπινος πολιτισμός είναι δημιούργημα του Ελληνικού πνεύματος"
ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ
(Ο Αγών μου)


Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Μέρος Β')

Ας ταξιδέψουμε τώρα πίσω στον χρόνο κι ας μεταφερθούμε σε εποχές ηρώων, οι οποίοι πολεμούν σαν Έλληνες σύμφωνα με τον Τσόρτσιλ. Μόνο που τότε, εκείνοι οι αντρειωμένοι, είχαν και τις δύο παραπάνω ιδιότητες. Ήσαν και αληθινοί ήρωες και γνήσιοι Έλληνες! Γυρίσαμε στην περίοδο του Τρωικού πολέμου και αντικρίζουμε τον Αίαντα να προσπαθεί να πείσει τον Αχιλλέα να ξεχάσει τον θυμό του και να λύσει την φιλονικία με τον Αγαμέμνονα, επανερχόμενος στην μάχη εναντίον των Τρώων. Ο Αχιλλέας αφού αρνείται πεισματικά, του απαντά σε ελεύθερη μετάφραση τα εξής: «Να ξέρεις Αίαντα, πως η οργή μου είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Δεν βλέπεις τί μου έκανε αυτός ο άνθρωπος; Δεν φτάνει που με εξύβρισε με τον χειρότερο τρόπο, δεν φτάνει που μου πήρε την Βρισηίδα, δεν φτάνει που πήγαμε να’ ρθούμε στα χέρια...εμ, να με πει και μετανάστη;!!!!!»

Παρακαλώ; O Αγαμέμνονας τον απεκάλεσε «μετανάστη» και αυτό το γεγονός και μόνο απετέλεσε την χειρότερη προσβολή για τον Αχιλλέα. Ρίξτε μια ματιά στην Ιλιάδα, η οποία έπρεπε να είναι το Ευαγγέλιο όλων ημών των Ελλήνων, όπως ακριβώς ήταν και για τον Μέγα Αλέξανδρο, στον οποίο στάθηκε οδηγός, προσδίδοντάς του το όραμα για να αποκτήσει το όνομά του εκείνη την υπερκόσμια λάμψη, η οποία ακτινοβολεί, χιλιάδες χρόνια μετά, στα μάτια του τοπικού πληθυσμού, όταν αναφέρονται στον Ισκαντάρ τους! Αυτό ακριβώς διακρίνει τον Αλέξανδρο από όλους τους υπόλοιπους κατακτητές. Tο ότι οι λαοί, τους οποίους κατέκτησε τον θεωρούν ακόμη και σήμερα, ως Θεό, προστάτη και κυβερνήτη τους...

Και βεβαίως δεν είναι μόνο ο Όμηρος αλλά το σύνολο των αρχαίων Ελλήνων σοφών, οι οποίοι εκφράζονται περιφρονητικά για τους λαθρομετανάστες της τότε εποχής. Για να μην σας κουράσω θα αναφερθώ μόνο στον Ισοκράτη, ο οποίος τόσο πολύ έχει διαστρεβλωθεί από τους σημερινούς γραικύλους της θολοκουλτουρας, όπου χωρίς όχι μόνο να τον μελετήσουν, αλλά χωρίς να τον έχουν διαβάσει καν, έχουν απομονώσει μια φράση του δια την...ημετέραν παιδείαν! Λοιπόν για να τελειώνει η...παραμύθα, θα πρέπει κάποια στιγμή να αποκαταστήσουμε την ιστορική αλήθεια. Το χρωστάμε στους προγόνους μας, μα πιο πολύ στον ίδιο μας τον εαυτό! Ο Ισοκράτης ήταν ο υπέρμαχος της μεγάλης ιδέας της απελευθέρωσης των Ελληνικών πόλεων της Μικράς Ασίας από τον Περσικό ζυγό και έκανε το παν, ούτως ώστε αυτή η ιδεά να λάβει σάρκα και οστά, συντάσσοντας πλήθος επιστολών στον Φίλιππο Β’ τον πατέρα του Μ. Αλεξάνδρου για να εκστρατεύσει στην Ασία.


Θεωρείται βέβαιο, ότι εάν ο Φίλιππος δεν εδολοφονείτο από τον Παυσανία θα έκανε αυτό, που τελικά έπραξε ο γιος του Αλέξανδρος και αυτό, που ετόλμησε λίγα χρόνια πιο πριν, με λαμπρά στην αρχή αποτελέσματα, ο Σπαρτιάτης βασιλέας Αγησίλαος (ο οποίος ακριβώς όπως και ο Αλέξανδρος δεν έχασε ποτέ μάχη κι ας ήταν ο ίδιος κουτσός!!!) αλλά που αναγκάσθηκε να επιστρέψει απ’ την Ασία αφού όλες οι υπόλοιπες Ελληνικές πόλεις-κράτη συνασπίστηκαν εναντίον του με το...αζημίωτο του Περσικού χρυσού! Αυτοί ήμασταν μια ζωή εμείς οι Έλληνες...

Όταν μάλιστα, ο Αγησίλαος επέστρεψε στην Ελλάδα και αφού συνέτριψε (για την πλάκα του) Αθηναίους, Βοιωτούς, Κορινθίους και όλους τους άλλους Έλληνες είπε το εξής εκπληκτικό: «Με νίκησαν 20.000 Πέρσες τοξότες», εννοώντας τα Περσικά χρυσά νομίσματα, που είχαν σαν έμβλημα τον τοξότη! Είχε τόσο πολύ στενοχωρηθεί που αναγκάσθηκε να πολεμήσει και να σκοτώσει συμπατριώτες του, που μετά την μάχη της Κορώνειας άρχισε και έκλαιγε βλέποντας γύρω του τα πτώματα των νεκρών Ελλήνων ενώ μόλις συνήλθε δείχνοντάς τους μονολογούσε: «Δεν θα ήταν καλύτερα εγώ και όλοι αυτοί να ενωνόμασταν και να πολεμούσαμε τους βαρβάρους;»

Ο Ισοκράτης θεωρεί τον πόλεμο εναντίον των βαρβάρων κάτι το τελείως φυσιολογικό και άρρηκτα συνδεδεμένο με το DNA του Έλληνα. «Τοις μεν βαρβάροις πολεμειν, τους δ’ Έλληνας ευεργετειν».
Ισοκράτης («Παναθηναϊκός» ιε, 48).

Πιο κάτω, λίγο πριν το τέλος του «Παναθηναϊκού» ο Ισοκράτης δίνει τον ορισμό του...ιμπεριαλιστικού πολέμου (κι όμως έτσι είναι ψευτοαριστεροί αστράτευτοι διεθνιστούληδες). Εξηγεί, πως αποτελεί εθνική αναγκαιότητα να εκστρατεύσουν οι Έλληνες στην Ασία και να μεταφέρουν τον πλούτο των Περσών στην Ευρώπη, παρακαλώ! Άκουσον άκουσον! Καλέ ο Ισοκράτης τα' πε αυτά; Α να χαθεί ο παλιοϊμπεριαλιστής!!! (Να του ζητήσω συγγνώμη από εκεί ψηλά, που είναι και γελάει με τα χάλια μας...)

Είναι...καρατσεκαρισμένο, πως στον αρχαίο Ελληνικό κόσμο πιο εύκολα θα εντοπίσουμε...βελόνα στα άχυρα παρά κάποιο έτος, στο οποίο δεν θα διεξήγοντο μάχες. Και όταν οι Ελληνικές πόλεις-κράτη δεν πολεμούσαν με τους βαρβάρους τότε πολύ απλά πολεμούσαν...μεταξύ τους! Το γεγονός αυτό απονέμει στους Έλληνες το...αγαλματίδιο του πιο φιλοπόλεμου λαού στον κόσμο! Ακόμα και στις Τριακοντούτεις σπονδές (ήταν μια σύντομη περίοδος ειρήνης κατά την διάρκεια της οποίας χτίστηκε ο Παρθενώνας) οι ένοπλες συγκρούσεις δεν έλειπαν. Ο ίδιος ο Παρθενώνας αποτελεί ένα πολεμικό μνημείο, έχοντας στραμμένο τον άξονά του προς την Σαλαμίνα για να τιμήσει τους νεκρούς της σημαντικότερης ναυμαχίας όλων των εποχών. Να υποθέσω, πως δυστυχώς τα παραπάνω δεν τα διδαχτήκατε σε κανένα σχολείο...


Γιατί όμως αυτή η αναφορά μου στην αρχαιότητα; Και στο φινάλε, γιατί να μας νοιάζει τόσο πολύ τί έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες; Διότι πολύ απλά, είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι φίλοι μου. Δεν υπάρχουν αρχαίοι και νέοι Έλληνες. Υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν Έλληνες και βάρβαροι! Γονιδιακά και πνευματικά! Έλληνες και...Μισέλληνες! (Θυμηθείτε τον Εφιάλτη...) Απλά στις μέρες μας, σχεδόν οι μισοί Έλληνες είναι Μισέλληνες! Το έχω πει και θα το λέω μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα μου. Ο Ελληνικός λαός είναι ο μοναδικός αρχαίος λαός, ο οποίος επεβίωσε από καταβολής κόσμου έως και σήμερα σε αντίθεση με τους υπολοίπους (αρχαίοι Αιγύπτιοι, Ρωμαίοι, Μάγιας κ.λ.π.) οι οποίοι έχουν όλοι εξαφανισθεί! Αυτό μας διδάσκει η ιστορία αλλά ταυτόχρονα αποδεικνύεται πλέον με την βοήθεια σύγχρονων επιστημών, όπως η Γενετική.

Η Σιλβάνα Σανταχιάρα του Πανεπιστημίου της Παβία και ο Πήτερ Άντερφιλ του Πανεπιστημίου του Στάντφορντ, προϊσταντο σε μια τεράστια γενετική έρευνα, η οποία έλαβε χώρα πριν λίγο καιρό σε συνεργασία με 5 ακόμη ανεξάρτητα ερευνητικά κέντρα απ' ολόκληρο τον κόσμο. Η εν λόγω έρευνα απεκάλυψε, ότι με βάση το μιτοχονδριακό DNA, το γονιδιακό αποτύπωμα των Ελλήνων έχει κατά 67% Παλαιολιθική προέλευση αλλά και...95% Νεολιθική! Είπατε τίποτα; Δηλαδή, εδώ και 200 έως 500 χιλιάδες χρόνια είμαστε ο ίδιος λαός! Οι ίδιοι άνθρωποι κατοικούν στον γεωγραφικό χώρο, που ονομάζεται Ελλάς! Μα θα μου πείτε, τόσοι και τόσοι «βαρβαρολαοί», οι οποίοι πέρασαν απ’ την χώρα μας είτε ως κατακτητές είτε ως λαθρομετανάστες δεν έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους; Ναι, αυτοί ήρθαν. Πέρασαν από εδώ αλλά δεν...κόλλησαν! Κάποιες λίγες προσμίξεις έγιναν. Αυτές όμως αφομοιώθησαν.

Η συγκεκριμένη έρευνα, εξήτασε και άλλες παραμέτρους, τους οποίους για να αναλύσω επαρκώς θα χρειάζονταν να γράψω...βιβλίο! Ενδεικτικά αναφέρω, ότι η γενετική συνεισφορά των Ελλήνων στο χρωμόσωμα Υ (το φυλετικό χρωμόσωμα των ανδρών) των Ιταλών, έπειτα από δείγματα αίματος, που συνελέχθησαν φθάνει το 13% ενώ η γενετική συγγένεια των Ελλήνων με τους κατοίκους της Κάτω Ιταλίας ξεπερνά το 43%. Και ξαναρωτώ... Eίπατε τίποτα;

Συμπεραίνουμε κατά συνέπεια, ότι υπήρξαμε, ο αρχαιότερος λαός της Ευρώπης και κατά κύματα κινηθήκαμε σε όλες τις κατευθύνσεις, προς βορά, νότο, ανατολή και δύση «αεί κατοικούντες την αυτήν χώρα», όπως μας λέει ο Ισοκράτης. Και αυτό βεβαίως προκύπτει μέσα από καθαρά επιστημονική συνέπεια και αντικειμενικότητα αφού είναι πραγματικά εκπληκτικό, το πόσο αρμονικά...συνευρίσκονται οι επιστήμες της Ιστορίας και της Αρχαιολογίας με τις σύγχρονες Θετικές επιστήμες, όπως αυτή της Γενετικής, στην περίπτωση της αναζήτησης της προέλευσης των Ελλήνων.

Η παραπάνω ανεξάρτητη επιστημονική μελέτη, όπως και μια πληθώρα γενετικών και ανθρωπολογικών μελετών, πολύ απλά επιβεβαιώνουν την πρώτη εργασία του Άρη Πουλιανού περί απουσία προσμίξεων ξένου DNA τόσο στους Αιγαιοκρήτες όσο και στους κατοίκους της ηπειρωτικής Ελλάδος. Το συμπέρασμα μάλιστα της έρευνας του Άρη Πουλιανού (Α. Πουλιανός, 1971, 1999) είναι, ότι ο σύγχρονος πληθυσμός της Κρήτης (σε ένα δείγμα 3.000 ατόμων) και όλου του Αιγαίου μαζί με την ενδοχώρα της Θράκης και της Μ. Ασίας (δείγμα 15.000 ατόμων) έμεινε αναλλοίωτος τουλάχιστον από τη Μινωική εποχή και ανήκει στον αυτόχθονα Αιγαιακό ανθρωπολογικό τύπο. Οι μεταναστεύσεις, που έγιναν σε διάφορα χρονικά διαστήματα επέφεραν ελαφρές αλλαγές αλλά δεν άλλαξαν την μορφολογία του αρχικού τύπου. Οι επιδράσεις δεν ξεπερνούν το 1-3 % και αυτή η ομοιογένεια προδίδει πάλι το γηγενές των κατοίκων γενικότερα της λεκάνης του Αιγαίου, τουλάχιστον από την Μεσολιθική εποχή, δηλαδή πριν από 15.000 χρόνια.

Τί παρατηρούμε λοιπόν από όλα τα προηγούμενα; Παρατηρούμε ότι ο Ελληνικός λαός, το Ελληνικό γένος είχε θέσει (και αυτό σε κάθε εποχή) αρκετές ασφαλιστικές δικλείδες, οι οποίες τον βοήθησαν στο να διατηρήσει αναλλοίωτη την εθνική και φυλετική του ταυτότητα, ακόμα και σε περιόδους, όπου η Ελλάς εστέναζε κάτω απ' τον ζυγό των εκάστοτε κατακτητών. Ακόμα και στην περίοδο της Τουρκοκρατίας. Και επειδή δεν επιθυμώ καθόλου να θεωρητικολογώ θα σας δώσω ένα ακόμη απλό μα εξόχως χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Κατά τις επιδρομές των βαρβάρων λαών στην πατρίδα μας, ας πάρουμε για παράδειγμα τους Τούρκους, παρατηρούμε, πως αυτοί δεν εισέβαλαν σε έρημα και ακατοίκητα εδάφη αλλά σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, σε μεγάλα πληθυσμιακά κέντρα, όπου το Ελληνικό στοιχείο ήταν παντού. Συνεπώς, στο εύλογο ερώτημα εάν έγιναν επιμιξίες, η απάντηση δεν μπορεί να είναι άλλη από καταφατική. Ναι, έγιναν. Προσέξτε όμως τα χαρακτηριστικά αυτών των επιμιξιών.

Ένας Έλληνας δεν υπήρχε περίπτωση να παντρευτεί μια Τουρκάλα ή οποιαδήποτε άλλη...βαρβάρα, δεν γύριζε καν να την κοιτάξει. Ομοίως, καμία Ελληνίδα δεν θα νυμφεύονταν Τούρκο λόγω της φυλετικής, θρησκευτικής, μορφωτικής και κοινωνικής διαφοράς. Άρα, οι επιμιξίες ελάμβαναν χώρα από τους Τούρκους είτε δια βιασμών των Ελληνίδων είτε δια της αρπαγής τους και εγκλεισμό τους στα «χαρέμια», όπου και τεκνοποιούσαν. Σε αυτήν την τελευταία περίπτωση, τα παιδιά, τα οποία γεννιόνταν στα χαρέμια από Τούρκο πατέρα και Ελληνίδα μητέρα ενετάσσοντο στην Τουρκικήν κοινωνία και όχι στην Ελληνική. Κατά συνέπεια, απετρέπετο η νόθευση της Ελληνικής φυλής διότι το γενετικό...μπαστάρδεμα διέμενε αλλά ταυτόχρονα παρέμενε στην Τουρκική κοινωνική ζωή και εξοβελίζονταν από το Ελληνικό έθνος, το οποίο διετηρούνταν «καθαρό».

Απλά οι παραπάνω επιμιξίες ανεβίβαζαν το επίπεδο των Τούρκων. Διότι η ανώτερη Ελληνική φυλή ωφελούσε, σύμφωνα με τους νόμους της Γενετικής, τις κατώτερες φυλές των βαρβάρων. Οι μιγάδες ήταν βεβαίως υποδεέστεροι των γνήσιων Ελλήνων αλλά υπέρτεροι των γνήσιων βαρβάρων.

Στην περίπτωση τώρα των βιασμών των Ελληνίδων, συνέβαινε το εξής τραγικό: Όσο σκληρό και αν ακούγεται, οι Έλληνες εφόνευαν την βιασθείσα Ελληνίδα είτε αμέσως είτε λίγο πριν τεκνοποιήσει σκίζοντάς της την κοιλιά! Απάνθρωπο; Και όμως όχι! Και ξερετε γιατί; Διότι αυτοί οι ήρωες του 21, έθεταν την πατρίδα, ως πρώτη προτεραιότητα και την έβαζαν πάνω απ’ όλα! Ακόμα και από την ίδια τους την ζωή ή την ζωή της οικογενείας τους. Ακριβώς διότι ήσαν γνήσια τέκνα των αρχαίων Ελλήνων προγόνων τους, οι οποίοι πίστευαν, ότι «πατρός τε και μητρός και των άλλων προγόνων τιμιότερον και ιερότερον εστίν η πατρίς».

Διαπιστώνουμε λοιπόν, όσο κι αν φαίνεται περίεργο, ότι στην σημερινή εποχή ελοχεύει μεγαλύτερος κίνδυνος να απωλέσουμε την εθνική και φυλετική μας ταυτότητα. Οι μεικτοί γάμοι μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών (μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους) η ολοένα αυξανόμενη υπογεννητικότητα, που διαρκώς συρρικνώνει την Ελληνική κοινωνία και βεβαίως η αθρόα και ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών στην Ελληνική επικράτεια, αποτελούν τις κύριες αιτίες αλλοίωσης της γενετικής και εθνολογικής μας σύνθεσης.

Πολύ απλά, το προς ψήφιση νομοσχέδιο, που προβλέπει την χορήγηση πολιτικών δικαιωμάτων και ιθαγενείας σε ορισμένες κατηγορίες λαθρομεταναστών, ένα κουρελόχαρτο, το οποίο «διορίζει» Έλληνες με υπογραφή, δεν αποτελεί παρά την υπογραφή της βιολογικής μας εξαφάνισης. Κανονικά και με τον...νόμο! Είναι η αρχή του τέλους του Ελληνικού Έθνους. Ενός έθνους, που διετηρήθη επί χιλιετηρίδες των χιλιετηρίδων, δημιουργώντας με το φως του τον πανανθρώπινο πολιτισμό. Ενός έθνους, το οποίο επεβίωσε κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, την ώρα που όλα τα άλλα αρχαία έθνη έχουν εξαφανιστεί! Θέλετε να εξαφανιστεί και αυτό επειδή αυτήν τη συγκεκριμένη στιγμή της ιστορίας του έτυχε να το κυβερνούν αντί για αληθινοί ηγέτες ένα τσούρμο ριψάσπιδες, γραικύλοι απάτριδες;!

Η αρχή του τέλους...Όπως τότε...Στην μάχη του Ματζικέρτ. Όπου οι πολιτικάντηδες της τότε εποχής, (μια σειρά γελοίων, ανικάνων και πολεμόφοβων αυτοκρατόρων και συμβούλων τους, οι οποίοι άκουγαν τη λέξη μάχη και....τα καναν πάνω τους, έχοντας εξουθενώσει την τοπική οικονομία και διαβρώσει τον στρατό (μήπως σας θυμίζει κάτι αυτό το όλο...σκηνικό;) άφησαν τελείως γυμνή και απροστάτευτη την Αυτοκρατορία στο έλεος των Σελτζούκων του Αλπ-Αρσλάν. Όσο και να προσεπάθησε ο γενναίος Αυτοκράτορας Ρωμανός Διογένης δεν μπόρεσε να αλλάξει την έκβαση της μάχης, κατά διάρκεια της οποίος πιάστηκε και ο ίδιος αιχμάλωτος και τυφλώθηκε!

Ύστερα βέβαια, επανήλθαν στον θρόνο άξιοι οι Αυτοκράτορες, όπως οι Κομνηνοί και έδωσαν νέες αναλαμπές δόξης και μεγαλείου στο Βυζάντιο. Το παιχνίδι όμως είχε ήδη κριθεί και η Αυτοκρατορία διελύθη μερικά χρόνια αργότερα. Ακόμη όμως κι αν διαλυθεί το Ελληνικό κράτος, ο Ελληνισμός δεν θα πεθάνει ποτέ, όπως δεν πέθανε έως και σήμερα. Πάντα κάτι θαυμαστό συμβαίνει και αναγεννάται απ’ τις στάχτες του! Διότι ο Ελληνισμός είναι ιδέα. Από εμάς, τα παιδιά του, χρειάζεται μόνο ένα πράγμα. Να τον βάλουμε στην καρδιά μας και να αφουγκρασθούμε το μεγαλείο του.

Μόνο με αυτό τον τρόπο θα νιώσουμε υπερήφανοι, που είμαστε Έλληνες, έχοντας ταυτόχρονα συναίσθηση της Ελληνικής μας υπεροχής. Μιας υπεροχής, που δεν πηγάζει από κάποια πρόθεση «εκλεκτισμού» για το γένος μας αλλά που εκπορεύεται βάση τόσο ιστορικών μαρτυριών όσο και αρχαιολογικών ευρυμάτων. Όλα αυτά βεβαίως προϋποθέτουντην χρήση της Ελληνικής Παιδείας καθώς και τόλμη και αποφασιστικότητα για την αδυσσώπητη μάχη, που έρχεται. Μια μάχη πιο δύσκολη από αυτές που γνωρίζουμε έως τώρα διότι είναι κεκαλυμμένη. Την πιο δύσκολη μάχη της ιστορίας μας. Την μάχη της ιστορικής μας συνέχειας…

Της συνέχειας του Ελληνισμού. Επειδή λοιπόν πνεύμα και...σαρξ είναι ενότητα ενιαία και αδιάσπαστη, πρέπει να επιβιώσει και η...βιολογική υπόστασή ημών των τέκνων του! Δεν είναι τυχαίο, που ο μπάρμπα Ηρόδοτος έθεσε πρώτα το «όμαιμον», ως κυρίαρχο χαρακτηριστικό γνώρισμα του ορισμού του Έλληνος και ύστερα τα υπόλοιπα (ομόγλωσσον, ομόθρησκον και ομότροπον). Αρκετές φορές στο παρελθόν, η χώρα μας αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα, αρκετές φορές είχαμε ξαναχρεωκοπήσει (θυμηθείτε το περίφημον «δυστυχώς επτωχεύσαμεν» του Χαρίλαου Τρικούπη) αλλά αυτή την φορά έχει ανοιχτεί η Κερκόπορτα για την εξαφάνιση της ίδιας μας της ύπαρξης! Παίζουμε τα ρέστα μας κυρίες και κύριοι...

Επιβάλλεται κατά συνέπεια, να αφυπνισθούμε (έστω και στο και πέντε) από το αυτοκαταστροφικό νιρβάνα, όπου έχουμε περιέλθει ως κοινωνία και να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ σε αυτούς, που επιχειρούν να αντικαταστήσουν το αίμα με το μελάνι! Διότι το αίμα χύνεται για την πατρίδα! Όπως τότε...

Πρέπει πάση θυσία και με οποιοδήποτε κόστος να εμποδίσουμε την ψήφιση αυτού του κατάπτυστου και προδοτικού νομοσχεδίου, το οποίο παρέχει πολιτικά δικαιώματα και στο βάθος την Ελληνική ιθαγένεια στους λαθραίως...κατοικούντες αυτήν την χώραν! Ενός νομοσχεδίου, το οποίο (προσέξτε το αυτό) θα έχει διαχρονική ισχύ ακόμη και αν η επόμενη Κυβέρνηση το καταργήσει διότι η εφαρμογή του, ως προς το ζήτημα της ιθαγενείας θα είναι μή αναστρέψιμη αφού σε οποίοδήποτε Ευρωπαϊκό δικαστήριο και να προσφύγουν οι (Έλληνες) μαϊμούδες θα δικαιώνονται...

Πρέπει πάση θυσία να τους αναγκάσουμε να το πάρουν πίσω! Υπογράφουμε για άμεση διενέργεια δημοψηφίσματος (το κυριότερο λειτουργικό εργαλείο της δημοκρατίας, το οποίο όμως όλες οι τελευταίες Ελληνικές Κυβερνήσεις το έχουν βάλλει στην ναφθαλίνη, προτιμώντας αντί να ακούσουν την φωνή μας να υφαρπάξουν απλώς την ψήφο μας κάθε τέσσερα χρόνια) ενώ την ημέρα της ψηφοφορίας κατεβαίνουμε στους δρόμους και κλείνουμε την Αθήνα! Και μένουμε (και εμμένουμε) εκέι! Μέχρι την οριστική ματαίωσή του! Προσέξτε όμως! Σε αυτήν την μάχη δεν υπάρχουν...γυναικόπαιδα! Η ουδετερότητα είναι εχθρός μας! Όποιοι δεν είναι μαζί μας, είναι εκ των πραγμάτων εναντίον μας...



Πρέπει πάση θυσία να πει και η δικιά μας γενιά το μεγάλο, το ηρωικό ΟΧΙ! (Σε άλλες εποχές βεβαίως αυτό θα ήταν κάτι το αυτονόητο αλλά όπως έχω ξαναπεί, σήμερα το αυτονόητο έχει καταντήσει ηρωισμός!). Να αποδείξουμε στην πράξη, ότι είμαστε γνήσιοι απόγονοι των ενδόξων Ελλήνων! Να πολεμήσουμε σαν Έλληνες! Ήρθε επιτέλους η ώρα...

Και εκεί, στους δρόμους, ο καθένας μόνος του μα και όλοι μαζί, θα τον ακούσουμε! Θα μας μιλήσει! Αυτός...Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Είναι μέσα μας! Είναι ο γνήσιος, αληθινός, Ελληνικός εαυτός μας! Τον είχαμε φυλακισμένο έως τώρα σε αυτό το ψευδεπίγραφο MATRIX της Νεοταξικής πραγματικότητας. Απελευθερώστε τον από τα δεσμά του επίπλαστου κόσμου των ολογραμμάτων, στον οποίον μας έχουν εγκλωβίσει, βγάλτε τον απ' τα κλουβιά του ανθρώπινου ζωολογικού κήπου, που μας έχουν ρίξει, παρατηρώντας μας σαν πειραματόζωα με το να ελέγχουν τις αντιδράσεις και τα αντανακλαστικά μας! Ήρθε η ώρα να μετατρέψουμε την έρημο του πραγματικού σε όαση ελπίδας και εθνικού μεγαλείου με την αναγέννησή μας!

Τότε και μόνον τότε θα ξανακάνουμε την Ελλάδα μεγάλη! Αυτό ακριβώς φοβούνται και μας θέλουν ραγιάδες! Ήρθε όμως η ώρα τους! Όπως έφτασε και η ώρα να ξαναμιλήσει ο Ελληνισμός! Και πρώτα-πρώτα μέσα μας! Διότι...

ΕΣΥ είσαι Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!




ΤΕΛΟΣ


Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Μέρος Α')

Όταν πριν ένα περίπου χρόνο δημιούργησα αυτό το ιστολόγιο, πήρα την απόφαση να το ονομάσω ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΝΟΡΟ για αρκετούς λόγους. Όπως εξηγούσα στο εισαγωγικό άρθρο, που είχα γράψει τότε, «το τελευταίο σύνορο βρίσκεται μέσα μας». Είναι η ανθρώπινη υπόστασή μας, το ξεχωριστό πολεμικό γονίδιο, της Ελληνικής φυλής, το οποίο βρίσκεται στο DNA κάθε γνήσιου Έλληνα. Αυτό το γονίδιο όχι μόνο συνέβαλε στο να επιβιώσουμε από τα βάθη της Προϊστορίας μέχρι και σήμερα αλλά συνετέλεσε τα μέγιστα στο να δημιουργήσουμε 5 κοσμοκρατορίες και μερικές...δεκάδες αυτοκρατορίες καθ’ όλη την διάρκεια της ύπαρξης του Ελληνικού Έθνους στο ιστορικό προσκήνιο.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΝΟΡΟ είναι η μάχη, που δίνει ο καθένας από εμάς με τον εαυτό του ή μάλλον με το...επίπλαστο ολόγραμμα του για να το νικήσει και να καταφέρει να επιβιώσει. Είναι μια μάχη, που γίνεται μέσα μας για την διατήρηση της αυθεντικότητας της ύπαρξής μας εναντίον της λογικής του ομογενοποιημένου ανθρώπινου κιμά, δίχως χαρακτηριστικό γνώρισμα για να είναι πιο...ευκολοκυβέρνητο! «Αυτή η λογική αντιβαίνει στην ίδια την ανθρώπινη φύση διότι όπως τα φύλλα των δέντρων δεν είναι ποτέ ίδια, κατ’ ανάλογο τρόπο και οι άνθρωποι δεν είναι δυνατόν να γίνουν ίδιοι και απαράλλακτοι ως...καλοκουρδισμένα ρομποτάκια, αυτή άλλωστε η ποικιλομορφία αποτελεί και την ομορφιά στην ζωή», έγραφα τότε.

Πράγματι, η ανθρώπινη φύση – και δη ο Ελληνικός γόνος – είναι ξεχωριστή. Δυστυχώς όμως, από τον κύκλο των...χαμένων ποιητών έχουμε πλέον περάσει στον κύκλο των Παγκοσμιο-ποιητών, σε έναν κύκλο βάναυσο και καταστροφικό για κάθε άνθρωπο, για κάθε εθνότητα πάνω στον πλανήτη και που δυστυχώς απ’ ότι φαίνεται δεν έχει ολοκληρώσει τον...κύκλο του! Θέλω να πιστεύω, πως οι σκέψεις, που έκανα τότε δεν θα αποτελέσουν θέσφατο πολλών δεινών για τους Έλληνες αν και παρατηρούμε, ότι η έννοια του τελευταίου συνόρου είναι σήμερα πιο επιτακτική από ποτέ για το έθνος μας.

Δεν υπάρχει Συνέλληνας, ο οποίος να μην γνωρίζει το νομοσχέδιο, που κατετέθη προς ψήφιση πριν λίγες ημέρες στην Βουλή των Ελλήνων, το οποίο εκχωρεί ιθαγένεια και πολιτικά δικαιώματα σε περίπου 500.000 παράνομα εισελθόντων λαθρομεταναστών στην Ελληνική επικράτεια. Σε αυτό το σημείο πρέπει να καταστεί σαφές το εξής: Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση με οικονομικούς μετανάστες. Ουδέποτε εκλήθησαν να αφιχθούν, εν γνώση της χώρας, που τους φιλοξενεί, ουδέποτε ετοποθετήθησαν σε συγκεκριμένο γεωγραφικό τόπο διαμονής, ουδέποτε κατετάγησαν σε συγκεκριμένες κατηγορίες επαγγελμάτων, ανάλογα με τις ανάγκες της φιλοξενούσας χώρας και τέλος ουδέποτε υπεβλήθησαν σε υγειονομικούς και άλλους ελέγχους, σε αντίθεση με οργανωμένες μεταναστευτικές πολιτικές άλλων κρατών εδώ και πάρα πολλά χρόνια, οι οποίες προέβλεπαν εξετάσεις μέχρι και στα...δόντια, στους αντίστοιχους δικούς μας Έλληνες οικονομικούς μετανάστες, που έφευγαν τις δεκαετίες του 50 και του 60 για την Γερμανία και την Αμερική. Αυτό, για να τελειώσει επιτέλους το παραμυθάκι των αναλογιών της...φιλανθρωπίας – λες και η Ελλάς είναι κανένα φιλανθρωπικό ίδρυμα – από τους απάτριδες διεθνιστές, θολοκουλτουριάρηδες, γραικύλους της ψευτοαριστεράς.

Αυτοί οι άνθρωποι (οι αλλοδαποί ντε, όχι οι γραικύλοι) λοιπόν, (το 99% και πλέον) έχουν εισέλθει παράνομα στην χώρα μας, καταπατώντας τους νόμους της και όπως ορίζει το Σύνταγμα και οι νόμοι της Ελληνικής Πολιτείας, πρέπει να απελαθούν. Αντ’ αυτού, η σημερινή Κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αποφασίζει αίφνης όχι μόνο να τους εντάξει στην Ελληνική κοινωνία αλλά και να τους παρέξει την Ελληνική ιθαγένεια καθώς και το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι με ευνοϊκότατους όρους, αποκρύπτοντας το από τον Ελληνικό λαό κατά την προεκλογική περίοδο των πρόσφατων εκλογών της 4ης Οκτωβρίου του 2009.

Γιατί όμως τώρα, η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση του Γιωργάκη Παπανδρέου αποφασίζει να κάνει Έλληνες (διότι περί αυτού πρόκειται) γύρω στους 500.000 παράνομους λαθρομετανάστες, καταπατώντας το δίκαιο του αίματος και αντικαθιστώντας το με το…μπλέ μελάνι πάνω σε χαρτιά, σφραγίδες και...βουλοκέρια; (όπου λογικά πρέπει να έχουν βάλλει στα αυτιά τους για να μην ακούνε την λαϊκή αγανάκτηση, που γίνεται καθημερινά όλο και πιο έντονη...). Γιατί τέτοια σπουδή να «διορισθούν» Έλληνες μισό εκατομμύριο αλλοδαποί Μουσουλμάνοι, αυτήν την τόσο ταραγμένη περίοδο για τα εθνικά μας συμφέροντα και με δεδομένο τους ήδη 200.000 Μουσουλμάνους της Θράκης να τους κλείνουν πονηρά το μάτι; Δεν μπορούν να καταλάβουν οι φωστήρες της Κυβέρνησης Παπανδρέου, ότι η ψήφος 700.000 ανθρώπων δίνει μια ποσοστιαία δυναμική άνω του 15% σε ένα νεοσχηματιζόμενο Ισλαμικό κόμμα, το οποίο θα δημιουργηθεί εκ των πραγμάτων για να εκπροσωπήσει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο τα συμφέροντα αυτών των ανθρώπων, βάση της πληθυσμιακής αναλογίας; Μήπως κατά συνέπεια επιθυμούν αυτοί οι κύριοι, η Ελλάς να έχει την τύχη (ή μάλλον την...ατυχία και το κατάντημα) της γειτονικής Βουλγαρίας, όπου ουδεμία πολιτική ηγεσία δύναται να ασκήσει κυβερνητική πολιτική και να μετουσιώσει τα νομοθετήματα σε πολιτική πράξη εάν αυτή έρχεται σε αντίθεση με τα συμφέροντα της συγκεκριμένης ομάδας πολιτών;

Απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα μπορεί να δώσει μόνο ο Πρωθυπουργός. Εμείς το μόνο, που μπορούμε να κάνουμε είναι να παρουσιάσουμε κάποια δεδομένα, με βάση τα οποία προφανώς πάρθηκε αυτή η αισχρή και επιτρέψτε μου να πω αντεθνική πολιτική απόφαση. Τα δεδομένα είναι αρκετά. Ημεδαπής και...αλλοδαπής προελεύσεως! Κατ’ αρχάς, ο κ. Παπανδρέου γνωρίζει, πως αυτή η αλλοπρόσαλλη, φοροεισπραχτική πολιτική, που έχει επιβάλλει στον Ελληνικό λαό θα ξεσηκώσει – εάν δεν έχει ήδη – θύελλα αντιδράσεων στην κοινωνία, οι οποίες και θα επιφέρουν σοβαρούς κλυδωνισμούς στην Κυβέρνηση με άμεσο αντίκτυπο ένα σοβαρότατο πολιτικό κόστος. Προτίθεται συνεπώς, να αντικαταστήσει τις ψήφους των δυσαρεστημένων Ελλήνων με αυτές των λαθρομεταναστών, κατασκευάζοντας μια νέα δεξαμενή άντλησης εκκολαπτόμενων ψηφοφόρων.

Αυτό όμως το επιχειρεί με γοργούς ρυθμούς, μέσα στις 150 πρώτες ημέρες της Κυβέρνησής του, υιοθετώντας την τακτική του πολιτικού αιφνιδιασμού, εκμεταλλευόμενος την περίοδο χάριτος του Ελληνικού λαού για να μειώσει τις αντιδράσεις του και να προλάβει βεβαίως να καταστήσει γραφειοκρατικά έτοιμο το νέο αυτό εκλογικό σώμα μέχρι τις Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές του Οκτωβρίου του 2010. Πείτε μου με το χέρι στην καρδιά, σε οιονδήποτε πολιτικό χώρο και αν ανήκετε, (άλλωστε ο έλεγχος της αθρόας λαθρομετανάστευσης δεν αποτελεί κομματικό αλλά εθνικό ζήτημα) πιστεύετε πως υπάρχει καλύτερος ορισμός του πολιτικού αριβισμού, από το συγκεκριμένο προς ψήφιση νομοσχέδιο, όπου στο βωμό του κομματικού συμφέροντος θυσιάζεται η εθνική και φυλετική μας ταυτότητα, επιχειρώντας την εθνολογική αλλοίωση του εκλογικού σώματος;

Από την άλλη μεριά βεβαίως, υπάρχει και το άμεσο οικονομικό όφελος των 68 Ευρώ το κεφάλι, που παίρνει από την Ε.Ε. για καθέναν από δαύτους ο αξιότιμος κ. Πρωθυπουργός. Ίσως γι’ αυτό τον λόγο η προηγούμενη Κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. υιοθέτησε το 2003 τον κανονισμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Δουβλίνο ΙΙ», σύμφωνα με τον οποίον η πρώτη χώρα εισόδου της Ε.Ε. καλείται και να διεκπεραιώσει το σύνολο των αιτήσεων για άσυλο και πολιτογράφηση αλλοδαπών (με άλλα λόγια να τους φορτωθεί στην πλάτη τους). Η εν λόγω νομοθεσία απαγορεύει στον αλλοδαπό να μεταβεί σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα και να διακινηθεί μέσα στην Ευρώπη. Κατά συνέπεια, ο κλήρος πέφτει στον...(βάλτε εσείς όποιον επιθετικό προσδιορισμό επιθυμείτε) και το βάρος κατανέμεται ανισομερώς στην πρώτη χώρα εισόδου των λαθρομεταναστών, ήτοι στην φτωχή και δύσμοιρη Ελλάδα.

Δεν πρέπει να λησμονούμε, ότι το παρόν σχέδιο νόμου, το οποίο προωθεί προς ψήφιση η Κυβέρνηση δεν είναι παρά η συνέχεια (θυμηθείτε τις...ευχαριστίες από τον Προκόπη Παυλόπουλο στους λαθρομετανάστες, που επέλεξαν την χώρα μας ως τόπο εγκατάστασής τους) ή μάλλον ένα κομμάτι από το παζλ ενός γενικότερου πλαισίου πολιτικών επιλογών και κυβερνητικών πρακτικών, οι οποίες εφαρμόζονται στην Ελληνική κοινωνία από την μεταπολίτευση και ύστερα. Οι παραπάνω πολιτικές έχουν μια κοινή συνισταμένη. Εναρμονίζονται πλήρως με τα κελεύσματα, που επιτάσσει η Αριστερά, η οποία και απολαμβάνει μιαν ιδεολογική και πολιτική ασυλία, στην χώρα μας έτη και...έτη! Οτιδήποτε στέκεται στα αριστερά καθαγιάζεται και ευρίσκεται στο απυρόβλητο.

Ομολογώ, πως ποτέ δεν κατάλαβα αυτήν την απολογητική διάθεση των Ελληνικών Κυβερνήσεων (ιδιαίτερα της Ν.Δ.) προς τους ηττημένους ενός εμφυλίου πολέμου (οι οποίοι μάλιστα τον προκάλεσαν και οι ίδιοι). «Ιδού ο δείκτης του πολιτικού μας πολιτισμού», έλεγαν θυμάμαι κάποια πανέξυπνα «φυντάνια» της Ν.Δ.ούλας! Και ιδού το χάλι και η κατάντια μιας παράταξης, η οποία «έχτισε Ελλάδα», ήταν το καταφύγιο ή μάλλον η σημαία κάθε νοικοκύρη, εθνικόφρωνος, νομοταγούς πολίτη και τώρα με τέτοιου είδους...πολιτιστικά «καραγκιοζηλίκια» έχει συρρικνωθεί σε...τόσο δούλα, θα προσέθετα εγώ.

Η παραπάνω διαπίστωση, που κάνω σε σχέση με την πολιτική των εκάστοτε Κυβερνήσεων απέναντι στην Αριστερά, σας διαβεβαιώ, πως δεν έχει καμία μεροληπτική ή ρεβανσιστική χροιά, επειδή εγώ δεν είμαι αριστερός, και ευρίσκομαι στον ιδεολογικό αντίποδα. Δυστυχώς, η συγκεκριμένη πολιτική πρακτική δεν είναι πολιτικώς ορθή διότι έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια των ισορροπιών αλλά και των κοινωνικών τάσεων στο πολιτικό μας σύστημα με αποτέλεσμα να εμφανίζονται κραδασμοί στον ίδιο τον κοινοβουλευτισμό αλλά και στην κοινωνία μας γενικότερα. Τα πάντα είναι θέμα ισορροπίας...

Ανάλογη είναι κατά συνέπεια και η πολιτική των Ελληνικών Κυβερνήσεων και για το «μεταναστευτικό». Ο «Διεθνισμός» της Αριστεράς (η Παγκοσμιοποίηση της αντίπερα όχθης) απαιτεί ένα χωνευτήρι εθνών και συνόρων. Παρ' όλα αυτά ας δούμε, τί γνώμη έχουν οι...παλιές καραβάνες του Αριστερού κινήματος για τις μεταναστεύσεις; Ήταν...fan του είδους, όπως λογικά θα περίμενε κανείς; Ο Τρότσκυ έλεγε, πως «οι μετανάστες είναι οι προδότες του Εργατικού Κινήματος»! Διότι μεταναστεύοντας, αποδυναμώνουν τους ντόπιους εργάτες και τους αφήνουν βωρά στο Κεφάλαιο. Αντί να πολεμήσουν στην πατρίδα τους και για τα εργατικά τους δικαιώματα, προτιμούν να φυγομαχήσουν, ουσιαστικά αυτοεξοριζόμενοι. Ανάλογες, ίσως και πιο σκληρές απόψεις, είχαν και οι μεγάλοι θεωρητικοί του Σοσιαλισμού Μάρξ και Ένγκελς!

Είπες τίποτα Αλέκα μου; Και ερωτώ εσένα φίλη Αλέκα ("φίλος ο Πλάτων, φιλτάτη όμως η αλήθεια", έλεγε ο Αριστοτέλης) διότι εκπροσωπείς την μοναδική αυθεντική, αριστερή παράταξη και ιδεολογία (αν και μεταξύ μας το ΚΚΕ δεν είναι παρά ένα ιδεολογικό απολίθωμα, ένα μαυσωλείο πολιτικής σκέψης, όπου σε λίγο θα χρειάζεται. αρχαιολόγος για να το φέρει στην επιφάνεια και ξεναγός, για να το επιδεικνύει στους τουρίστες) στην Ελληνική (και ίσως και Παγκοσμίως μαζί με την Κίνα και την Β. Κορέα) κοινωνία. Για τους γιαλατζί Αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ ούτε λόγος! Αυτό το μόρφωμα υπηρετεί πιστά, ως γνήσιος ταγός της Παγκοσμιοποίησης, τα Νεοταξικά αφεντικά του σύμφωνα με τις εντολές, που θα λάβει και ανταγωνίζεται τους καλύτερους ξένους πράκτορες για το ποιός θα κάνει την αποτελεσματικότερη αντεθνική προπαγάνδα εις βάρος της χώρας μας. Υπερβολές; Για ρίξτε μια ματιά στις θέσεις αυτού του κόμματος σχετικά με τους Μουσουλμάνους της Θράκης στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου και θα πάρετε ένα δείγμα του τί εννοώ...


Στην διεθνή πολιτική σκακιέρα τώρα, η εγκαθίδρυση της Σιωνιστικής Νεοταξικής πραγματικότητας επιτάσσει την εξαφάνιση όλων των διακριτικών στοιχείων μεταξύ των ανθρώπων, ούτως ώστε αυτός ο ομογενοποιημένος ανθρώπινος κιμάς να είναι σίγουρα πιο ευκολοκυβέρνητος, όπως έλεγε για την Ελλάδα ο Κίσινγκερ το 1992 και δημοσιεύθηκε τόσο από την Καθημερινή όσο και από τον Οικονομικό Ταχυδρόμο το 1997. Μια μέθοδος περιλαμβάνει την αποστολή λαθρομεταναστών, η οποία θα αλλοιώσει την εθνολογική σύνθεση του εκάστοτε πληθυσμού.

Έως τις τελευταίες Αμερικανικές εκλογές, ήταν πασιφανές, ότι οι Η.Π.Α. έπαιζαν το ρόλο του οχήματος της επέκτασης και επικράτησης του Διεθνούς Σιωνισμού στον πλανήτη. Από την εκλογή του Προέδρου Ομπάμα και ύστερα, τα σκοτεινά κέντρα εξουσίας έχουν διεισδύσει πλέον μέσα στον κεντρικό πυρήνα της έκδοσης πολιτικών αποφάσεων του Κογκρέσσου, έχοντας αλώσει κάθε έννοια ευνομίας και ηθικής τάξεως μέσα στις Η.Π.Α., οι οποίες αυτονομούνται σύμφωνα με τα συμφέροντα των ανθρώπων-κλειδιά, που ηγούνται του κρατικού μηχανισμού και όχι σύμφωνα με τα συμφέρονται του Αμερικανικού λαού. Η Αμερική δηλαδή έχει αρχίσει να μεταλάσσεται σε μια τερατογένεση, πράγμα καταστροφικό τόσο για τον ίδιο της τον εαυτό όσο και για τις ευμετάβλητες ισορροπίες στην παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα. Η κατάσταση μοιάζει εκτός ελέγχου...

Για να το πω πιο κατανοητά και λιγότερο σύνθετα, υπάρχει ένα «αληταριό» του Ομπάμα, το οποίο αποτελείται από αριβίστες, τυχοδιώκτες, πρώην αριστεριστές (όλων των ειδών τα φρούτα δηλαδή) οι οποίοι έχουν βαλθεί να εξαφανίσουν κάθε έννοια πατριωτισμού μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετατρέποντας τους Αμερικανούς σε άβουλα ζόμπι αλλά ταυτόχρονα επιχειρούν να εξαλλείψουν κάθε εθνική ταυτότητα, ιδιαίτερα των Ευρωπαϊκών κρατών-εθνών, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν στο μέλλον φραγμό στα σχέδιά τους. Πρόσχημα; Η ανόρθωση της Αμερικανικής οικονομίας και η αναβάθμιση του δολλαρίου σε σχέση με το Ευρώ. Αδύναμος κρίκος; Η Ελλάς! Άνθρωπός τους στην Ελλάδα; Ο Γεώργιος, Ανδρέα Παπανδρέου. Αν προσθέσετε σε όλους αυτούς τα πουλημένα τομάρια των Σόρος, και Μπρεζίνσκι καθώς και τον Διεθνή Σιωνισμό, ε ήρθε και...έδεσε το γλυκό!

Τινάζοντας κατά συνέπεια στον αέρα το ενιαίο νόμισμα της Ε.Ε., επιχειρούν αφ’ ενός να γονατίσουν την Ευρωπαϊκή οικονομία (την σύγκληση σε στρατιωτικό επίπεδο την έχουν προ πολλού αποκλείσει, εμποδίζοντας την σύσταση και δημιουργία Ευρωστρατού) και αφ' ετέρου να διαρρήξουν τον κοινωνικό ιστό κάθε Ευρωπαϊκού κράτους-έθνους. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο κάνουν το παν για να εκδιώξουν απ’ τις πατρίδες τους κατά κύματα πληθυσμούς του Τρίτου κόσμου και να τους οδηγήσουν ως οικονομικούς μετανάστες σε Ευρωπαϊκά εδάφη, αλλοιώνωντας την σύνθεση του πληθυσμού της Ευρώπης. Και η Ελλάς, τόσο λόγω της γεωγραφικής της θέσης, όσο και λόγω ιστορικής και πολιτισμικής κληρονομιάς (η οποία διδάσκεται σε όλα τα έγκυρα, διεθνή επιστημονικά ιδρύματα, εκτός βεβαίως της...Ελλάδος) βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα...

Είναι λοιπόν πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι η λαθρομετανάστευση αποτελεί εντεταλμένο σχέδιο. Ένα σχέδιο, που έχει ως στόχο την αλλοίωση την φυλετικής και εθνολογικής μας ταυτότητας! Και στο σχέδιο αυτό συμμετέχει ενεργά η Τουρκία. Η τεράστια πλειοψηφία των λαθρομεταναστών περνά στην Ελλάδα από τον Έβρο αλλά κυρίως αφήνονται στα νησιά μας μέσω Τουρκικών δουλεμπορικών ενώ σε αρκετές περιπτώσεις μεταφέρονται με την βοήθεια Τουρκικών πολεμικών πλοίων παρακαλώ! Άλλωστε το έχουν ήδη δηλώσει Τούρκοι πολιτικοί και στρατηγοί για το πώς ακριβώς σκοπεύουν να πνίξουν την χώρα μας...

Εκθέσεις του State Department αποκαλύπτουν, ότι το 2050, ίσως και πολύ πιο σύντομα, ο συνολικός πληθυσμός της Ελλάδος θα είναι γύρω στα 20 εκατομμύρια, εκ των οποίων μόνο τα 6 θα είναι Έλληνες! Οι υπόλοιποι θα ανήκουν στην κατηγορία του...πληθυσμού της Ελλάδος! Αλήθεια, για σκεφθείτε με βάση την κοινή λογική και πείτε μου εάν είναι ύποπτο ή οχι το γεγονός, ότι αυτοί οι εξαθλιωμένοι άνθρωποι, των οποίων ο μέσος μηνιαίος μισθός στην χώρα τους κυμαίνεται γύρω στα 10 Ευρώ, (και πολλά βάζω) να δαπανούν από 3000-5000 Ευρώπουλα το κεφάλι στον κάθε δουλέμπορο για να τους μεταφέρει στα παράλια της Ελλάδος. Πού τα βρίσκουν; Όπως επίσης, αναρωτηθείτε ποιός τους προμηθεύει όλο αυτό το εμπόρευμα για να διαπράτουν το παραεμπόριο στους δρόμους της Αθήνας, ακριβώς έξω από τα μαγαζιά, οι καταστηματάρχες των οποίων πληρώνουν κανονικά τις εισφορές τους στο Ελληνικό κράτος; Απλά βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει...

Έρχεται λοιπόν μια δημοκρατικά εκλεγμένη Κυβέρνηση απ’ τον Ελληνικό λαό (το τί σχέση μπορεί να έχει αυτή η καρικατούρα δημοκρατίας, που βιώνουμε με την αληθινή, την άμεση δημοκρατία είναι ένα άλλο θέμα) και στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (τα μόνα ανθρώπινα δικαιώματα, που δεν σέβεται είναι εκείνα των Ελλήνων) επιχειρεί με αντιδημοκρατικό και φασίζοντα τρόπο να αναιρέσει και να καταστρατηγήσει το Σύνταγμα της Ελλάδος, το οποίο αναφέρει ρητά στο πρώτο του άρθρο, ότι «όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον λαό και υπάρχουν υπέρ αυτού και του έθνους». Κατά συνέπεια, το ελεεινό αυτό νομοσχέδιο καθίσταται από μόνο του αντισυνταγματικό διότι όχι μόνο δεν πηγάζει από τον λαό και δεν υφίσταται υπέρ του Ελληνικού έθνους αλλά συνιστά αντεθνική ενέργεια και πράξη προδοσίας. Και αυτήν την συγκεκριμένη πολιτική πράξη την υλοποιεί μια Κυβέρνηση, που θεωρητικά κινείται (για να θυμηθούμε και το...κίνημα) σε έναν μετριοπαθή ιδεολογικό και πολιτικό χώρο (άλλο εάν το ΠΑΚ ξεκίνησε σαν μια...τρομοκρατική οργάνωση της τότε εποχής με τον Σημίτη και τα υπόλοιπα πρωτοπαλήκαρα να τοποθετούν...γκαζάκια σε αυτοκίνητα και πλατείες κατά την περίοδο της επταετίας, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε) άρα δεν είναι...ακραίοι!

Θέλετε όμως να σας θυμίσω τί ακριβώς έπραταν οι...αντίστοιχοι δημοκρατικοί των αρχαίων Αθηνών σε ότι αφορούσε ζητήματα πολιτικών δικαιωμάτων; Μέχρι την εποχή του Περικλέους, όπου κυβερνούσαν την Αθήνα ή μάλλον...τας Αθήνας αφού είναι σύνολο πολλών δήμων (δεν φαντάζεστε πόσο με ενοχλεί, όταν γράφουν Β’ Αθήνας αντί για Β’ Αθηνών κάποιοι...παραμορφωμένοι φωστήρες της…πρασινηλίου θεότητας) οι αριστοκράτες του Κίμωνος, ίσχυε το εξής: Για να είναι κάποιος Αθηναίος πολίτης και να απολαμβάνει πλήρη πολιτικά δικαιώματα έπρεπε ο ένας γονιός του (συγκεκριμένα ο πατέρας) να είναι ομοίως Αθηναίος πολίτης. Ο έταιρος γονέας θα μπορούσε να ήταν από μια οποιαδήποτε άλλη Ελληνική πόλη, (ούτε λόγος για βαρβάρους εννοείται...) Σας πληροφορώ λοιπόν, ότι μόλις ανέβηκε ο Περικλής στην εξουσία και ανέλαβαν τα ηνία της πόλεως των Αθηνών οι δημοκρατικοί, το πρώτο πράγμα, που έκανε ήταν να αλλάξει τον συγκεκριμένο νόμο, ούτως ώστε για να έχει πολιτικά δικαιώματα ένας Αθηναίος πολίτης θα έπρεπε να είναι και οι δυό γονείς του τώρα πλέον Αθηναίοι! Φασισταριό του κερατά και ο Περικλής έτσι;

Tώρα θα μου πείτε, γιατί...βλασφημώ με το να συγκρίνω τον Περικλή με τον...Γιωργάκη; Μακράν εμού! Απλώς σημειώνω, ότι τότε τις τύχες της πόλεως-κράτους τις είχε ένας Έλληνας το γένος, ενώ τώρα, τις τύχες του κράτους τις βαστά ένας ΞΕΝΟΣ! (αλήθεια γνωρίζει κάποιος την ακριβή εθνική του ταυτότητα;) Σημειολογικά, αυτό από μόνο του λέει πολλά...



Λέει, πως φτάνει η ώρα για τον τελευταίο των ΕΛΛΗΝΩΝ!


(συνεχίζεται...)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails